FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA 1948

Cu 1,5 milioane € în buzunar, Adrian Mititelu s-a dat în spectacol la TV: „Trebuia să fim pe primul loc. Se joacă multă țurcă, dar fotbalul va învinge”

Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Articol de GSP - Publicat luni, 29 august 2022 12:12 / Actualizat luni, 29 august 2022 12:54

Adrian Mititelu, patronul lui FCU Craiova, anunță că alb-albaștrii vor să transfere cât mai repede un atacant care să-l înlocuiască pe Andrea Compagno, plecat la FCSB pentru 1,5 milioane de euro. Finanțatorul alb-albaștrilor spune că există deja discuții cu câțiva jucători.

Dacă zilele trecute spunea că George Ganea e atacantul desemnat să-l înlocuiască pe Compagno, Mititelu și-a schimbat strategia pe parcursul week-end-ului, mărturisind că se află în căutarea unui nou vârf de careu. Asta în ciuda faptului că tehnicianul Marius Croitoru nu i-ar fi cerut un transfer după pierderea italianului. 

Cine e Compagno, noul atacant de la FCSB » Nimeni în Italia, vedetă în San Marino, star în România
FCSB
Cine e Compagno, noul atacant de la FCSB » Nimeni în Italia, vedetă în San Marino, star în România

Adrian Mititelu: „Dacă aduc, aduc ceva de calitate”

„Marius Croitoru nu a cerut pe nimeni, dar eu intenționez să aducem un jucător. Avem două, trei piste, să sperăm că vom rezolva una dintre ele. Dar să știți că nu aducem orice! Dacă aduc, aduc ceva de calitate, care să compenseze această pierdere a lui Compagno.

Într-adevăr, e greu să aduc pe cineva precum Compagno, dar măcar care să aduc unul care să aibă potențial”, a spus Mititelu în această dimineață, la Pro Arena.

Există interes pentru cel puțin trei jucători, dacă nu chiar patru, dar e exclus să mai plece cineva acum.

- Adrian Mititelu, patron FCU Craiova 1948

Adrian Mititelu: „Se joacă multă țurcă în Liga 1. Trebuia să fim pe primul loc”

În continuare, Adrian Mititelu a vorbit despre parcursul echipei sale din campionat. FCU Craiova are patru înfrângeri în șapte etape și ocupă locul 12, dar patronul juveților consideră că echipa sa ar fi trebuit să fie pe primul loc, acuzându-și adversarele din campionat că practică un fotbal dizgrațios.

„Se joacă multă țurcă, unele echipe au strâns punctele pe care le au din pură întâmplare. Totuși, eu zic că fotbalul va învinge. Dacă n-aveam pe ghinion, noi eram pe primul loc, nu Farul, nu Rapid, nu CFR sau cine e acum. 

FCU a jucat cel mai bun fotbal în aceste etape. Nimeni n-a avut ocaziile noastre, cornerele noastre. (...) Întâi să intrăm în play-off, apoi ne vom gândi și la mai mult. Dar eu zic că vom fi 100% în play-off!”, a declarat Mititelu, potrivit sursei citate.  

FCU se află pe locul 12, iar următoarele trei meciuri sunt esențiale: Sepsi (a), U Cluj (d) și Rapid (a). De ce? Pentru că primul obiectiv interimar stabilit de Mititelu lui Croitoru este ca echipa să fie clasată în primele 8 locuri după 10 etape. Acum este în afara lui. O altă clauză vizează clasarea pe poziție de play-off la finalul turului.

VIDEO De ce a nu a vrut Nicolae Dică să comenteze venirea lui Compagno la FCSB și cum l-a caracterizat pe italian

Citește și alte știri de actualitate: 

Dragomir dă de pâmânt cu jucătorii lui FCSB: „Unii stau degeaba pe acolo. Să nu se joace cu nervii lui Gigi”

Cine e Compagno, noul atacant de la FCSB » Nimeni în Italia, vedetă în San Marino, star în România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (60)
10iul73
10iul73  •  29 August 2022, 20:31
Postat de Rensenbrink pe 29 August 2022, 19:58

unde e george bir ? se da lovit de cand miti l-a vandut pe compagno. Suporterul adevarat acum se vede, la necaz.

Nu invoca prostia...

contrabas3
contrabas3  •  29 August 2022, 20:10

Un lucru e clar: echipa lui Mititelu este adevărată “Universitatea” sau “Știința”. Adrian, mulțumim că l-ai lăsat pe italian să vină la Steaua!

Rensenbrink
Rensenbrink  •  29 August 2022, 19:58

unde e george bir ? se da lovit de cand miti l-a vandut pe compagno. Suporterul adevarat acum se vede, la necaz.

Vezi toate comentariile (60)
Comentează