FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCU CRAIOVA 1-0

Mititelu, în scandal cu toată lumea » S-a contrat în direct cu Lăcătuș: „Mai bine preocupați-vă de cum faceți să băgați echipa armatei în Liga 1! Pentru mine Steaua e FCSB!”

Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Articol de - Publicat vineri, 02 iunie 2023 08:22 / Actualizat vineri, 02 iunie 2023 09:19

Patronul lui FCU Craiova, Adrian Mititelu, a intrat într-un nou conflict, de această dată cu Marius Lăcătuș (59 de ani), legenda Stelei, după meciul pierdut de olteni în fața lui CFR Cluj, scor 0-1, în barajul pentru Conference League. 

După ce a adus acuzații grave la adresa „centralului” Istvan Kovacs, Adrian Mititelu s-a certat în direct cu „Fiara”, după ce fostul mare jucător al trupei din Ghencea a evidențiat cum a fost tratat italianul Nicolo Napoli (61 de ani) în cele nouă mandate petrecute pe banca oltenilor. Asta după ce Mititelu l-a ironizat pe italian: „Noul antrenor vorbește deja română mai bine decât Napoli”. 

Nicolo Napoli și-a luat „la revedere” de la ultrașii Craiovei, care i-au scandat numele + N-a vrut să scoată echipa de pe teren!
CFR CLUJ - FCU CRAIOVA 1-0
Nicolo Napoli și-a luat „la revedere” de la ultrașii Craiovei, care i-au scandat numele + N-a vrut să scoată echipa de pe teren!

Adrian Mititelu, contre în direct cu Marius Lăcătuș, după CFR Cluj - FCU Craiova: „Nu săriți din lac în puț!”

Marius Lăcătuș a spus că Adrian Mititelu nu apreciază munca pe Nicolo Napoli a făcut-o în multiplele mandate avute la formația din Bănie, moment în care Adrian Mititelu s-a enervat. L-a ironizat pe Lăcătuș, schimbând subiectul spre promovarea Stelei, imposibilă și în acest an, din cauza organizării clubului „militar”. Mai jos, dialogul integral dintre cei doi, în direct la Digi Sport. 

- Vezi cum e românul? După ce ne-am făcut treaba cu un om, întotdeauna cel mai bun e ăla care vine, ăla care pleacă n-are nicio valoare.
- N-am spus că n-are valoare.

- Nu cred că e frumos să vorbiți așa de Nicolo Napoli, părerea mea. Tare mă tem că îl veți rechema, să vedem atunci ce spuneți
- Dar ce am spus? Nu vă mai temeți, mai bine preocupați-vă de cum faceți să băgați echipa în Liga 1 (n.r. - CSA Steaua), că aveți alte preocupări mai importante.

- Auziți? Spre deosebire de dumneavoastră, eu nu ocup nicio funcție la club și nu săriți din lac în puț. Când nu vă convine, schimbați subiectul, o dați pe Steaua.
- Nu știam, credeam că încă mai sunteți acolo. Pe CSA Steaua, că pentru mine Steaua e FCSB!

- Părerea dumneavoastră contează prea puțin pentru mine.
- Mi-am spus și eu punctul de vedere, nu vă supărați.

Adrian Mititelu, patron FCU Craiova: „Când eram mic, mă dădeam Lăcătuș când eram cu mingea la picior” 

Dialogul a continuat, Adrian Mititelu arătându-și totuși considerația pentru legenda Stelei București. 

- Apropo, eu când eram copil, deși eram cu Craiova, mă dădeam Lăcătuș când eram cu mingea la picior!
- Foarte bine! Înseamnă că aveați plete pe vremuri.

- Aveam viteză!

VIDEO. Gigi Becali, deranjat de declarațiile lui Adrian Mititelu despre transferul lui Duarte la FCSB: „Duarte e liber de contract, e cumva Mititelu stăpânul lui?”

Citește și: 

Farul, Sepsi, FCSB și CFR Cluj vor reprezenta România în Europa » Când și cu cine vor lupta pentru un loc în grupe

Adrian Mititelu jr, mesaj incredibil despre oficialul FRF: „Îi fac plângere la DNA. Îmi spunea cum îl va executa pe Gigi Becali”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (15)
george.br
george.br  •  02 Iunie 2023, 21:32
Postat de forumeer pe 02 Iunie 2023, 15:37

Si pentru mine Slavia Praga e Royal Antwerp. Dar degeaba daca n-o pot dovedi, parerea mea sau a booveanului nu conteaza. Apropo, fcu nu e Universitatea Craiova. A zis justitia.

Care justitie, bre? Aia trandafirie? Asa ai inteles mata? Eu stiu ca justitia i-a permis clonei fabricate in 2013 sa foloseasca numele institutiei de invatamant, pe care l-a primit cu imprumut, bre! E altceva, nu crezi? Sau esti cumva dintr-aia care citesc dar nu pricep... hai??

forumeer
forumeer  •  02 Iunie 2023, 15:37

Si pentru mine Slavia Praga e Royal Antwerp. Dar degeaba daca n-o pot dovedi, parerea mea sau a booveanului nu conteaza. Apropo, fcu nu e Universitatea Craiova. A zis justitia.

george.br
george.br  •  02 Iunie 2023, 15:36
Postat de farul_campioana pe 02 Iunie 2023, 09:49

Respect Lacatus!

Zice o vorba ca "cine se aseamana, se aduna"... Asa ca respecta-l cu nadejde pe necioplitul alintat odinioara "Laca"!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează