FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - FCSB

Mititelu tremură înainte de meciul cu FCSB: „Va fi un calvar pentru noi! Fac un apel”

În tur, FCSB și FCU Craiova au remizat, 1-1 // foto: GSP
În tur, FCSB și FCU Craiova au remizat, 1-1 // foto: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 08 noiembrie 2022 11:26 / Actualizat marti, 08 noiembrie 2022 11:33

Adrian Mititelu (54 de ani), patronul de la FCU Craiova, se teme de meciul de campionat cu FCSB, întrucât prevede un comportament ostil al fanilor craioveni.

FCU Craiova - FCSB, meci programat duminică, 13 noiembrie, de la ora 21:00, este șansa oltenilor să întrerupă seria de 7 etape fără victorie în SuperLigă.

Înaintea meciului, patronul Adrian Mititelu se teme de modul în care se vor comporta suporterii locali. În direct la TV, Mititelu a făcut un apel la aceștia: „Dacă au de gând să înjure și să facă reproșuri, mai bine să nu mai vină!”

Reacția lui Joyskim Dawa, după ce nepotul lui Gigi Becali a intervenit să fie dat afară
FCSB
Reacția lui Joyskim Dawa, după ce nepotul lui Gigi Becali a intervenit să fie dat afară

Adrian Mititelu se teme înainte de FCU Craiova - FCSB: „Va fi un calvar pentru noi”

„Dacă tu începi meciul cu Hermannstadt acasă și suporterii ăia puțini care au venit te înjură, cum să mai obții rezultate?

Pentru noi va fi un calvar să jucăm acasă cu FCSB. Vor veni iar să ne înjure... nu vom mai avea atuul pe care l-a avut Craiova de când lumea. Ei vorbesc despre marile echipe ale Craiovei, dar ele au fost susținute la vremea aia. Acum trăim din ce se întâmpla atunci.

Fac un apel la suporteri: am înțeles că nu le place de noi, că nu suntem buni. Dar dacă într-adevăr le pasă, să vină la meciul cu FCSB și să susțină echipa! Dacă au de gând să înjure și să facă reproșuri, mai bine să nu mai vină!

S-au băgat bani, s-a pus foarte mult suflet, am trecut prin momente foarte grele, iar acum suntem supărați că ocupăm un loc rușinos în Liga 1.

Să nu uităm de unde am plecat, ce pierderi a suferit clubul ăsta. La un moment dat eram ca dispăruți, dar acum suntem bine, avem o bază foarte frumoasă, un lot bun de jucători, dar trebuie puțină răbdare.

Dacă nu susținem echipa și toți suporterii devin antrenori și mari specialiști, că se pricep ei mai bine decât oricine, nu facem nimic”, a punctat Mititelu la Pro Arena.

14este locul ocupat de FCU Craiova în campionat. Oltenii au 16 puncte din 17 meciuri, 3 sub echipa de pe prima poziție care asigură salvarea directă, FC Botoșani

Mai multe știri din SuperLigă: 

FCSB aproape să-și rezolve o mare problemă » Anunțul lui MM Stoica: „Arată din ce în ce mai bine”

Ce a spus Dan Petrescu după ce a auzit că Nelu Varga îl vrea pe Nicolae Stanciu: „Asta e clar!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
lori1
lori1  •  09 Noiembrie 2022, 14:27

Mai speră cineva măcar de doi bani că FCU poate sa mai câștige un meci? Ce sa vezi pe stadion cum pierde? Să vii zeci sau sute de Km ce sa vezi? Eu unul nici la tv nu pot sa mă mai uit. Ii felicit pe cei care vor să sufere continu. Cea mai mare dorință a mea este că FCU să nu retrogradeze.

dimco61
dimco61  •  09 Noiembrie 2022, 06:36

Deja vu!

Bancone11
Bancone11  •  08 Noiembrie 2022, 21:16

Circul EFM continua :)))))))))) rasurilor ați ajuns bufonii Romaniei

Vezi toate comentariile (24)
Comentează