FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Ce a spus Dan Petrescu după ce a auzit că Nelu Varga îl vrea pe Nicolae Stanciu: „Asta e clar!”

Nicolae Stanciu // FOTO: Imago
Nicolae Stanciu // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 08 noiembrie 2022 09:46 / Actualizat marti, 08 noiembrie 2022 10:40

După CFR Cluj - FCU Craiova 3-1, Dan Petrescu a vorbit despre posibilitatea ca Nicolae Stanciu să ajungă sub comanda sa.

Nelu Varga, patronul clujenilor, a declarat că mijlocașul de 29 de ani de la Wuhan Three Towns este o prioritate pentru formația sa.

Dan Petrescu, după tragerea la sorți din Conference League: „Am spus-o, sunt paralel cu asta!”
CFR Cluj - FCU Craiova 3-1
Dan Petrescu, după tragerea la sorți din Conference League: „Am spus-o, sunt paralel cu asta!”

La finalul partidei din etapa a 17-a din Liga 1, Dan Petrescu a declarat că a aflat din presă despre posibilul transfer al lui Nicolae Stanciu.

Dan Petrescu, despre transferul lui Nicolae Stanciu la CFR Cluj: „N-aş zice nu”

„Eu am citit şi mi s-a spus că patronul a declarat. Dacă ar veni Nicolae Stanciu pot să zic nu? Doamne, ferește! N-aş zice nu. Dar cred că în China câştigă vreo 2 milioane de euro. Și nu ştiu dacă îl lasă să plece.

Cei de la Wuhan se bat la titlu în momentul acesta. Sunt pe locul 2, la 3 puncte de Shandong, cu un meci mai puțin. Deci posibil să nu-l lase să plece. Dar dacă ar fi liber, sau împrumut, sau… Un jucător ca Stanciu nu ai cum să-l refuzi. Asta e clar!

Încă nu ne-am întâlnit (n.r. - cu patronul Nelu Varga). Săptămâna asta poate ne întâlnim. Trebuie să vorbim puţin despre ce va fi la iarnă. E clar că mereu ai nevoie de jucători. Dar iarna găseşti mai greu jucători care ar putea să ne ajute pe noi.

Sigur, un jucător de nivelul lui Stanciu ar fi un jucător interesant pentru noi. E clar asta. Dar nu cred că va fi posibil”, a spus Dan Petrescu la conferința de presă.

  • Stanciu mai are contract cu Wuhan Three Towns până în 2024, astfel că pentru transferul său ar trebui plătită o sumă de bani. Internaționalul român este cotat la 5,5 milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com.
  • Nicolae are un sezon foarte bun la Wuhan. Este unul dintre cei mai buni jucători din China, iar în actuala stagiune are 8 goluri și 8 pase decisive în campionat.

VIDEO CFR - Lazio, în play-off-ul Conference League

Citește și: 

Anamaria Prodan, prima reacție despre interesul CFR-ului pentru Stanciu

Prima reacție de la CFR Cluj, după ce a căzut cu Lazio în play-off-ul Conference League: „Vom fi o forță la Cluj”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
MaxiP
MaxiP  •  09 Noiembrie 2022, 01:50
Postat de Barna pe 08 Noiembrie 2022, 21:23

Nu-l confunda pe Stanciu cu Chipciu. Altă marfă!

Chipciu juca titular :))

Barna
Barna  •  08 Noiembrie 2022, 21:23
Postat de MaxiP pe 08 Noiembrie 2022, 12:34

Vine la Cluj și face tușa, ce mai... La CFR nu joaca jucătorii productivi, iar în sistem 4-3-3 pe bune ca nu intra ca titular.

Nu-l confunda pe Stanciu cu Chipciu. Altă marfă!

MaxiP
MaxiP  •  08 Noiembrie 2022, 12:34

Vine la Cluj și face tușa, ce mai... La CFR nu joaca jucătorii productivi, iar în sistem 4-3-3 pe bune ca nu intra ca titular.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează