FOTBAL  »  Superliga  »  DERBY CRAIOVA

EXCLUSIV Mititelu crede că ar fi „război civil” la un meci în prima ligă între cele două rivale din Craiova: „Steaua - Dinamo e nimic. Mi-e teamă de ce ar putea să fie pe străzi”

Adrian Mititelu, invitat la GSP Live, a vorbit despre un posibil derby FC U - CS U Craiova în Liga 1
Adrian Mititelu, invitat la GSP Live, a vorbit despre un posibil derby FC U - CS U Craiova în Liga 1

Articol de - Publicat miercuri, 28 octombrie 2020 10:48 / Actualizat duminica, 01 noiembrie 2020 01:13

Invitat la GSP Live, Adrian Mititelu (52 de ani), patronul lui FC U Craiova, a descris cum ar putea arăta un derby cu rivala din oraș, CS U, în Liga 1.

Întrebat cum crede că ar arăta un meci între FC U Craiova și CS U Craiova pe stadionul „Ion Oblemenco”, Mititelu a spus că ar devansa derby-ul Steaua (n.red. - FCSB) - Dinamo din punct de vedere al violenței, și i-a numit pe suporterii rivalei „trădători”. 

Adrian Mititelu: „Vor fi lupte de stradă”

„Ar fi război civil. Nu fac afirmații aiurea. Steaua - Dinamo nu va reprezenta nimic ca lupte de stradă față de ce va fi asta. Pentru că aici avem de-a face cu suporterii fanatici ai clubului, care au trecut prin asemenea drame, și cu o mână de trădători care au fugit și s-au asociat cu cei care au distrus clubul

Frustrarea este uriașă. Îmi doresc un asemenea meci, marea majoritate a publicului va fi forța noastră numărul 1. Peluza Sud îi va spulbera pe contracandidați și toată lumea va vedea adevărul. Mi-e teamă de ce poate să fie, vă spun că va fi nenorocire. Vor fi lupte de stradă”.

Mai multe știri despre FC U Craiova:

Adrian Mititelu, acuze incredibile în direct: „Rotaru a dat bani ca să ne încurce. El e mort fotbalistic dacă noi promovăm” + „D-aia am rupt-o cu Marcel Pușcaș”

Motivul pentru care Napoli a plecat de la FC U Craiova! + De ce a fost demis Eugen Trică: „Nu mai accept antrenori gen Pițurcă”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
sachealuzapacitu
sachealuzapacitu  •  02 Noiembrie 2020, 20:22

De ce sunt eu, ma, tradator? Ca nu am mai acceptat umilinta la care am fost supus cand ai mutat echipa la Severin, cand ai pus bodyguarzii sa ma bata pe la New York, cand ai vandut meciuri lu' Porumboiu sau CFR-ului, cand ai retrogradat echipa ca apoi sa o cumperi pe un kil de prune, cand mi-ai spus ca asta nu mai este echipa mea, ci a ta si a copiilor tai... Ai ucis Stiinta si ti-ai facut o echipa a ta si a copiilor tai...si sa-ti mai spun ceva mititelule... echipa asta la care ma duc pe stadion si careia ii spun Stiinta cu jumatate de gura, e mai curata si mai iubita ca ciorba ta reincalzita in 2006, 2011 si 2017...

2036290743290484
Ion Marin  •  31 Octombrie 2020, 12:29

Mare prostie , ca a fost dat afara Balanescu , trebuia pastrat in club.Cat de prost trebuie sa fii ,ca sa te bati impotriva propriilor interese.Sa lucrezi 20 de ani la Dinamo si sa fii dat afara , mi se pare o decizie rautacioasa si plina de incompetenta .Astia au facut cum a facut Craiova , care ani de zile a fost CAPRA STELEI SI A LUI F.C BECALU , CAND a a vandut meciul Stelei in dauna RAPIDULUI , condus de cel mai mare antrenor din istoria ROMANIEI, Steaua a luat campionatul si ei au pierdut participarea in cupele europene , si de atunci a inceput DEZASTRUL PENTRU CRAIOVA , dar suporterii Craiovei nu au mostenit nimc din corectitudinea si impartialitatea celor mai mari eroi ai neamului romanesc , Mihai Viteazu si Tudor Vladimirescu , si continua sa poarte artificial o ura organica impotriva lui Dinamo , care inainte de 1989 le a luat un singur jucator , la intelegere cu el si clubul , Rodion Camataru , pe cand STEAUA , JUCARIA LUI VALENTIN CEAUSECU SI A FAMILIEI SALE , LE-A LUAT O ECHIPA.Si sa le mai reamitesc ceva , ROMANIA INAINTE DE ANUL 1989 , DIN 1965 A FOST CONDUSA DE FAMILIA CEAUSESCU , nu de Clubul Dinamo.SI CA O PARANTEZA , cand si a luat Netoiu jucatorii , a foast o afacere ,i a vandut si si a luat banii pe ei ,Dinamo a fost un intermediar.

deuxex
deuxex  •  30 Octombrie 2020, 00:59

Ce razboi civil? Ar fi masacru! Cei 300 de spartani, condusi de Gogo si Aditza jr. (ala care l-a lovit pe portarul Cobrea si publicatia asta nu a scos un cuvant) vor avea de infruntat cei 20.000 de suporteri care vin constant la meciurile Universitatii in Liga 1. Rezultatul? Pai pot fi intrebati ultrasii lui MTK (aia ultrasi, nu fomistii lui ne-a Ady). Sau mai bine sa-i intrebam pe fomisti cum au vrut sa-si incerce vitejia in centru in 19.05.2019 si au maturat cei din Peluza Nord cu ei. In loc sa lasati omul sa-si ia medicamentele, voi tot il promovati pe aici. Care sunt interesele, conule Ioanitoaia?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează