FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - OȚELUL 0-2

Adrian Mititelu a dat buzna în vestiar, după „lecția” primită de la Oțelul » Jucătorii dezvăluie: „Așa ne-a spus nea Adi!”

Adrian Mititelu a fost nemulțumit de jocul echipei sale din meciul cu Oțelul / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)
Adrian Mititelu a fost nemulțumit de jocul echipei sale din meciul cu Oțelul / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat vineri, 22 septembrie 2023 20:23 / Actualizat vineri, 22 septembrie 2023 21:30

Adrian Mititelu n-a digerat deloc bine eșecul cu Oțelul Galați, 0-2, iar la finalul meciului a coborât de la „oficială” pentru a le cere socoteală jucătorilor lui FCU Craiova. 

Conducerea Craiovei prinsese curaj după cele două victorii consecutive din ultimele două runde, însă avântul familiei Mititelu s-a estompat după eșecul suferit în fața nou-promovatei. Nemulțumit de prestația echipei, Adrian Mititelu a mers la vestiar la finalul partidei.

Au rupt „blestemul” în Bănie! Oțelul Galați a „hipnotizat-o” pe FCU Craiova la ea acasă: prima victorie pentru Dorinel Munteanu de la revenirea în Superligă
FCU Craiova - Oțelul Galați
Au rupt „blestemul” în Bănie! Oțelul Galați a „hipnotizat-o” pe FCU Craiova la ea acasă: prima victorie pentru Dorinel Munteanu de la revenirea în Superligă

Adrian Mititelu a mers în vestiar după FCU Craiova - Oțelul 0-2: „Era normal să fie supărat”

Iar Dragoș Albu, unul dintre favoriții conducerii, a confirmat „vizita” inopinată la care a recurs Mititelu:

Era normal să fie supărat. Ne-a spus că nu se aștepta să luăm bătaie de la Oțelul. Așa ne-a spus nea Adi, că am jucat cu o echipă nou-promovată și nu aveam voie să pierdem acest meci acasă”, a comentat Dragoș Albu, la microfonul Prima Sport.

„Ce poate să ne spună domnul Mititelu? E dezamăgit, îl înțelegem, are dreptate”, a comentat și „secundul” Florin Drăgan.

Ce a mai declarat Florin Drăgan:

  • „Două reprize total diferite. Nu am reușit să marcăm în prima, deși am avut o sumedenie e ocazii. Schimbările mele au fost total neinspirate, am încercat să forțez, am introdus tot ce am avut mai bun, pe Pepe Bauza...”
  • „Poate trebuia să mai aștept, era 0-0, echipa arăta bine. Cei de la Oțelul au fost organizați, au profitat de naivitatea noastră. Ne-am pierdut complet concentrarea”
  • „Blăluță a fost aproape să marcheze. Aproape nu e de ajuns la Liga 1! A fost aproape 2-0... N-am reușit să ne ridicăm la același nivel după pauză. Am considerat că putem veni cu un plus cu acele schimbări Din păcate azi nu au ieșit”.

Tragem linie și ne revedem de sâmbătă la antrenament, muncind. În prima repriză am fost mai focusați, în a doua, mai relaxați să zic. 
- Vladislav Blănuță, atacant FCU Craiova

7 remizeconsecutive, plus una în prima etapă, bifase Oțelul Galați până la victoria de vineri seară, prima din Liga 1 în acest sezon

VIDEO Imagini surprinse la antrenamentele lui FCU Craiova, sub comanda interimarilor Dan Vasilică - Florin Drăgan

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO Au rupt „blestemul” în Bănie! Oțelul Galați a „hipnotizat-o” pe FCU Craiova la ea acasă: prima victorie pentru Dorinel Munteanu de la revenirea în Superligă

Mihai Stoica e cu ochii pe rivalele din Superligă: „Antrenorul lunii! De departe surpriza campionatului”

Clubul de tradiție și-a inaugurat autocarul în fața primăriei, iar fanii au „explodat”: „Mai aveați puțin și îl băgați înăuntru! Bani publici cheltuiți degeaba”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
Fanfanica
Fanfanica  •  23 Septembrie 2023, 15:32
Postat de morisca_11 pe 23 Septembrie 2023, 12:29

eu cred , ca jucatori din la famiglia sunt inruditi de fapt toti intre eii . hahahahah , cum draq sa *** la ce spune un detinut si un viitor puscarias ?

Domnu ' membru, pușcăriașii ăia mari sunt la voi în "grupă". Uita te la membrul de la Buzău, ce clasă! Devalizarea și sărăcirea țării ăsteia e la voi, băi membru, așa că nu te mai umfla! Din cauza unora ca tine, unii cumpărați cu o găleată și o sticlă de ulei, alții, membrii ai familiei, cu posturi călduțe la stat, a ajuns țara asta în halul care e. Apropo, ce se întâmplă acum acolo unde se va deschide un mall, un magazin de bricolaj, un bulevard, cu care probabil vă mândriți la partid, trebuia să se întâmple de acum vreo 10 ani.... Dar întreabă ți șefii de ce nu s a făcut? Și ANRP ul, saracu', ce mai trage și el, a rămas țara în sapă de lemn ca să ai tu cu ce să te fălești. Vai de noi ceilalți!

george.br
george.br  •  23 Septembrie 2023, 15:20
Postat de morisca_11 pe 23 Septembrie 2023, 11:04

De multe ori mă întreb ce este în capul ălora când se duc la stadion să vadă echipa pușcăriașului și a viitorului pușcăriaș tatuatul . Cum pot fii oameni ăștia atîta de naivi și credului

Mai bine te-ai intreba ce au in cap aia care aplauda struto-camila de partid!

Fanfanica
Fanfanica  •  23 Septembrie 2023, 13:59
Postat de morisca_11 pe 23 Septembrie 2023, 11:04

De multe ori mă întreb ce este în capul ălora când se duc la stadion să vadă echipa pușcăriașului și a viitorului pușcăriaș tatuatul . Cum pot fii oameni ăștia atîta de naivi și credului

Dar în capul ălora care susțin o mizerie căreia i a dat partidul sub formă de chirie numele, ce au? Băi membru, ăștia care vă susțin mizeria, care au făcut posibilă apariția mizeriei, prin manipularea legilor și justiție, sunt de 1000 de ori mai periculoși, uită te la știri să vezi clasă la "luat"! A***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează