FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FARUL 1-1

„Spuneți voi dacă a fost inspirată schimbarea” » Mutu a luat cuvântul, după ce a ținut „Regele” în șah: „Cred că i-am surprins, nu?”

Adrian Mutu, în Rapid - Farul / Sursă foto: Raed Krishan (GSP.ro) +15   FOTO
Adrian Mutu, în Rapid - Farul / Sursă foto: Raed Krishan (GSP.ro)

Articol de - Publicat duminica, 02 aprilie 2023 00:40 / Actualizat duminica, 02 aprilie 2023 01:56

Adrian Mutu, antrenorul celor de la Rapid, a analizat, la „cald”, remiza giuleștenilor cu Farul, 1-1, din a doua etapă a play-off-ului Ligii 1.

„Nu pot spune că nu sunt mulțumit.  A fost un meci echilibrat. Au fost momente în care puteam deschide scorul, apoi au fost momente în care ei au avut șanse să facă asta. Apoi, puteam închide jocul, cum și Farul a avut acea șansă de 2-1 prin Sali.

Cred că a fost un rezultat echilibrat, un rezultat corect. Mă bucur că am făcut o propagandă bună fotbalului. Suntem doi antrenori (n.r. - el și Hagi) care gândesc fotbalul pe atac, care vor victoria întotdeauna. Am întâlnit o echipă bună, nu întâmplător e pe primul loc. Îmi felicit băieții, au dat totul, au alergat, au fost 100% la nivel de atitudine și asta e important.

Când se întâlnesc două echipe care joacă ofensiv, se mai întâmplă să intervină și momente în care una dintre echipe suferă. Astăzi, n-au fost astfel de episoade. Fie atacam noi, fie atacau ei. Probabil că ei au avut șanse mai mari în prima repriză, dar cred că am echilibrat situația în repriza a doua”. 

M-am felicitat cu Gică Hagi la final, deși ambii ne-am fi dorit să câștigăm. Dar noi ne gândim și la ce oferim fanilor, iar astăzi cred că a fost o demonstrație de fotbal în Giulești.

- Adrian Mutu, antrenor Rapid

Adrian Mutu: „Spuneți voi dacă a fost inspirată schimbarea!”

Întrebat despre introducerea lui Funsho Bamgboye de la pauză, cel care avea să deschidă scorul, Mutu a spus: 

„Spuneți voi dacă a fost inspirată schimbarea. Cred că i-am surprins, nu? 

Ca antrenor, te uiți mereu la partea plină a paharului, încerci să iei întotdeauna părțile cele mai bune dintr-un meci. Am fost la timonă după acea schimbare, de asta spun că am fost inspirat. Minutele de după ieșirea de la vestiare sunt foarte importante, îți pot aduce victoria. Per total, am arătat precum două echipe de play-off, sper ca toate meciurile din play-off să fie așa”, a spus „Briliantul”, la microfonul Prima Sport. 

Adrian Mutu: „Producem fotbal. Dacă am fi fructficat ocaziile de la Cluj, altfel stăteam de vorbă”

Cât despre ineficacitatea oamenilor din ofensivă, în contextul ocaziilor irosite în meciurile cu CFR Cluj (2-2) și Farul (1-1), Adi Mutu a afirmat: 

„În primul rând, cred că producem fotbal, am demonstrat că jucăm de la egal la egal cu primele două clasate (n.r. - CFR și Farul). Dacă am fi fructificat ocaziile incredibile de la Cluj, poate că altfel stăteam de vorbă acum, deși poate că nu ar fi reflectat realitatea din teren. Să ne mulțumim, până la urmă, că am reușit să obținem două puncte din aceaste partide”, a spus Mutu. 

VIDEO Golul superb al lui Dragoș Nedelcu, care a adus un punct Farului în confruntarea din Giulești

FOTO. 15 imagini spectaculoase cu show-ul de lumină și culoare de la Rapid - Farul

Show-ul de lumină și culoare de la Rapid - Farul / foto: Raed Krishan
Show-ul de lumină și culoare de la Rapid - Farul / foto: Raed Krishan
Show-ul de lumină și culoare de la Rapid - Farul / foto: Raed Krishan
Show-ul de lumină și culoare de la Rapid - Farul / foto: Raed Krishan
Show-ul de lumină și culoare de la Rapid - Farul / foto: GSP
+11 FOTO

Citește și alte știri despre Rapid: 

Hagi, despre imaginea serii: „«Decarii» între ei”
FARUL - RAPID 1-1
Hagi, despre imaginea serii: „«Decarii» între ei”
Dragoș Nedelcu, eurogol în Farul - Rapid » Reușita superbă care l-a salvat pe Hagi
FARUL - RAPID 1-1
Dragoș Nedelcu, eurogol în Farul - Rapid » Reușita superbă care l-a salvat pe Hagi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
miciBIO
miciBIO  •  02 Aprilie 2023, 10:43

Farul a pierdut două puncte după numărul de ocazii, Rapid a suferit la construcție, nu a au legat prea multe pase. Mutu e un antrenor ciudat, prea defensiv și care nu riscă, trebuie să-și asume mai mult. Duganzic coboră prea jos după baloane, în jumătatea proprie, nu funcționează sistemul cu mijlocașii centrali, parcă e o echipă ruptă. Rapid joacă bine doar pe benzi.

bunicu
bunicu  •  02 Aprilie 2023, 08:33

Se cam laudă Mutu că joacă pe atac are puțină dreptate doar că echipa joacă foarte mult cu portarul ajunge în preajma careului advers și se întoarce iar la portar de prea multe ori unii jucători nu au curajul să forțeze mai mult pe atac aici trebuie lucrat mai mult.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează