FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Adrian Mutu anunță două transferuri la Rapid: „Sper să semneze miercuri dimineață”

Adrian Mutu / Sursă foto: GSP
Adrian Mutu / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iunie 2022 19:47 / Actualizat marti, 14 iunie 2022 20:06

Adrian Mutu (43 de ani), tehnicianul celor de la Rapid, anunță că giuleștenii se vor întări în cel mai scurt timp cu două achiziții. Până în acest moment, alb-vișiniii au bătut palma doar cu Paul Iacob de la Chindia.

„Briliantul” n-a ezitat să-i pronunțe numele lui Valentin Costache, atacantul de 23 de ani care nu-și mai găsește locul la CFR Cluj

Fotbalistul cu patru titluri în Gruia pare să fie deja acontat de Rapid, Mutu declarând public că și-l dorește pe jucătorul pe care l-a avut sub observație și la Dinamo, când ocupa funcția de președinte, dar și la naționala U21.

Adrian Mutu anunță două transferuri la Rapid: „Sper să semneze miercuri dimineață”

„Sper să mai vină jucători. O să vedeți mâine (n.r. - miercuri) doi jucători. Încercăm să facem o echipă competitivă, să fie concurență între jucători, asta va da valoare lotului.

Mâine dimineață (n.r. - miercuri) sper să semneze cei doi. Vali Costache este o opțiune, da. Mi-l doresc pentru că îl știu și pentru că e valoros. Le mulțumesc băieților care au plecat pentru tot efortul depus și baftă în continuare!”, a anunțat Adrian Mutu, în dialogul purtat marți cu presa. 

Luni, Rapid a anunțat oficial, pe pagina de Facebook a clubului din Giulești, că s-a despărțit de 8 jucători. Printre fotbaliștii care nu mai intră în calculele lui Adrian Mutu se numără și Hlistei (27 de ani), Goge (30 de ani) sau Adrian Bălan (32), care au contribuit din plin la revenirea echipei în prima ligă, la finalul sezonului 2020-2021.

Rapid îl vrea și pe Ahmed Bani de la Dinamo

Din informațiile obținute de GSP.ro, Rapid insistă și pentru transferul mijlocașului Ahmed Bani (19 ani), de la Dinamo.

Dinamo cere 200.000 de euro pentru a renunțat serviciile lui Ahmed Bani, având nevoie de bani pentru a depăși problemele financiare. Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, îl vrea cu orice preț pe Bani, astfel că Angelescu și Șucu sunt gata să accepte pretențiile lui Dinamo, spun sursele Gazetei Sporturilor.

Astfel, Rapid e pregătită să ofere 200.000 de euro, urmând ca în această săptămână să existe o întâlnire între cele două cluburi pentru a se stabili modul în care se vor achita banii.

VIDEO DEZBATEREA ZILEI, 25 mai » Poate Rapid să intre în lupta la titlu în sezonul viitor?

Citește și alte știri de actualitate: 

CFR Cluj pleacă în cantonament fără 3 nume importante » Care e situația fotbaliștilor intrați în dizgrația lui Petrescu

Gigi Becali, prima reacție după ruptura dintre Reghecampf și Rotaru: „Am semnat, la revedere! Acum avem cel mai bun cuplu posibil”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
dobrin
dobrin  •  15 Iunie 2022, 15:54
Postat de ucluj2011 pe 15 Iunie 2022, 08:48

Așa se întâmplă când nu știi decât JUMĂTATE de adevăr!!! A pierdut întradevăr procesul , dar Rapid mai are o cale de contestare a acestei sentințe , și până nu se va judeca nu poate FIFA să interzică nimic. DUPĂ aceea , DACĂ FIFA are câștig de cauză , Rapid va plăti cei 600.000 de Euro!

Am spus ca in momentul de fata Rapid are interzis la transferuri. Ca maine sau peste o saptamana se ridica interdictia sau nu e o alta Marie cu alta palarie.

ucluj2011
ucluj2011  •  15 Iunie 2022, 08:48
Postat de flosud97 pe 14 Iunie 2022, 21:27

Nu à visat Asa este, cauta in celalalt ziar de sport si ai sa vezi si declaratia lu Angelescu, in care déclara ça este adevarat si ça deocamdata vor face contestatie la fifa, este vorba despre Julio Cesar au pierdut procesul

Așa se întâmplă când nu știi decât JUMĂTATE de adevăr!!! A pierdut întradevăr procesul , dar Rapid mai are o cale de contestare a acestei sentințe , și până nu se va judeca nu poate FIFA să interzică nimic. DUPĂ aceea , DACĂ FIFA are câștig de cauză , Rapid va plăti cei 600.000 de Euro!

tomthompson
tomthompson  •  14 Iunie 2022, 21:31
Postat de dobrin pe 14 Iunie 2022, 20:59

Toate ziarele au dat stirea, curios dar aici inca nu.

nu-i deloc curios,gasca *** aka gsp nu a dat nici stirea ca acum 2 saptamani ca au castigat spanioli la fifa aproape 1 milion de euro. oficial nici dinam00 nu mai are drept sa faca transferuri. dar nu spune nimeni nimica ca dupa ar vedea cat de important este ca becali a platit tot timpul datoriile. plus ca mai sunt pe rol si in cazul rapidului si in cazul lui dinamo mai multe procese. sucu ala cum a venit cum trebuie sa arunce direct cu 600 de mii de euro pentru nimic. sucu este cel mai prost om,chiar nu stiu cum de l-au laudat unii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează