FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj pleacă în cantonament fără 3 nume importante » Care e situația fotbaliștilor intrați în dizgrația lui Petrescu

CFR Cluj va pleca miercuri în cantonament în Austria, însă lotul campioanei en-titre trece prin schimbări semnificative / Sursă foto: Facebook@ CFR Cluj
CFR Cluj va pleca miercuri în cantonament în Austria, însă lotul campioanei en-titre trece prin schimbări semnificative / Sursă foto: Facebook@ CFR Cluj

Articol de - Publicat marti, 14 iunie 2022 17:06 / Actualizat marti, 14 iunie 2022 17:39

CFR Cluj va pleca miercuri în cantonament în Austria, însă lotul campioanei en-titre trece prin schimbări semnificative.

Din lotul pe care „Bursucul” îl va deplasa în Austria nu fac parte atacantul Valentin Costache (23 de ani), aflat în discuții avansate pentru a merge la Rapid, fundașul stânga Florin Ștefan (26 de ani) și mijlocașul ofensiv Alexandru Chipciu, 33 de ani, de care CFR încearcă să scape. 

Manea, Burcă și Camora, cei 3 jucători ai CFR-ului convocați la națională, vor avea câteva zile de pauză și se vor alătura lotului în Austria, săptămâna viitoare.

CFR Cluj se pregătește pentru debutul în Austria 

Marți a fost ultimul antrenament al „feroviarilor” la Cluj, de miercuri echipa va merge la Graz, unde va trage tare înainte de startul sezonului. 

Elevii lui Dan Petrescu vor avea și patru meciuri amicale, adversari fiind FC Koper (18 iunie), Napredak Kruševac (21 iunie), Partizan Belgrad (24 iunie) și Hajduk Split (25 iunie).

Cum vrea CFR Cluj să scape de Alexandru Chipciu

Dan Petrescu nu îl mai primește pe Alexandru Chipciu în programul lui CFR Cluj. Contractul mijlocașului e greu de reziliat fără achitarea unor despăgubiri foarte mari, iar mijlocașul de 33 de ani nu renunță la bani.

CFR se află în pragul încă unui litigiu costisitor după ce clubul a devenit dator cu 500.000 de euro către Arlauskis, pe care îl dăduse afară. De data aceasta, vișiniii vor să scape de Alex Chipciu și costurile sunt aproape la fel de mari ca în cazul portarului lituanian.

Chipciu s-a certat cu Petrescu la petrecerea de celebrare a câștigării campionatului și de atunci a devenit indezirabil, antrenorul nici nu-l mai primește în programul echipei.

Conducerea a încercat să-l convingă pe Chipciu să semneze acum pentru rezilierea contractului care ar expira în vara anului următor. Fotbalistul a refuzat propunerea și continuă să se antreneze singur, separat de echipă. Ca să încheie colaborarea fără acordul jucătorului, CFR ar trebui să-i achite 340.000 de euro, salariul pentru un sezon, plus niște bonusuri.

62 de meciuria bifat Chipciu pentru CFR în Liga 1 în trei sezoane pe care le-a petrecut în Gruia. A marcat cinci goluri. El a semnat cu Clujul în vara anului 2019, după ce reziliase contractul cu Anderlecht

VIDEO Valeriu Răchită, despre CFR Cluj și drumul către grupele europene: „Nu va avea probleme

Citește și alte știri de actualitate: 

Noroc la repartizare! CFR a aflat cu cine poate juca în turul I preliminar Champions League

Primul interviu cu Vito Hammershoy-Mistrati după transferul la CFR Cluj: „Slăbiciunea mea? Jocul fără minge. Dați-mi mingea, știu ce să fac cu ea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Sandman.78
Sandman.78  •  14 Iunie 2022, 18:46

Păi să îl păstreze atunci și să-l trimită la echipa a doua. Și așa e în plus.

1_0_1_0_reloaded
1_0_1_0_reloaded  •  14 Iunie 2022, 17:59

BAFTĂ CAMPIONILOR !!!! SPOR LA MUNCĂ!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează