FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Primul interviu cu Vito Hammershoy-Mistrati după transferul la CFR Cluj: „Slăbiciunea mea? Jocul fără minge. Dați-mi mingea, știu ce să fac cu ea”

Vito Hammershoy-Mistrati // foto: captură CFR TV
Vito Hammershoy-Mistrati // foto: captură CFR TV

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 iunie 2022 14:53 / Actualizat duminica, 12 iunie 2022 15:31

Vito Hammershoy-Mistrati (29 de ani), mijlocașul transferat de CFR Cluj de la Randers, din Danemarca, a oferit primele declarații din postura de jucător al campioanei României.

La Randers între 2019 și 2022, Vito Hammershoy-Mistrati le-a lăsat o impresie bună celor de la CFR Cluj, pe care i-a înfruntat în grupele Europa Conference League de anul trecut.

Campioana României l-a convins să lase confortul țării natale și să facă pentru prima dată pasul în străinătate.

„Sunt foarte fericit, entuziasmat să fiu aici. Au fost câteva săptămâni de discuții, dar acum sunt aici, fericit că pot juca pentru campioana României, într-un oraș mare, un club mare.

Va fi foarte distractiv, entuziasmant, dar în același timp o promovare. Până acum toată lumea m-a tratat frumos, toată lumea vorbește în engleză, deci nu cred că vor fi probleme”, a spus Hammershoy-Mistrati într-un interviu acordat CFR TV.

Mutu, episod fabulos cu Totti: „Dau eu un milion de euro, doar să vii” / „Era să leșin!”
„Revenirea din Infern”
Mutu, episod fabulos cu Totti: „Dau eu un milion de euro, doar să vii” / „Era să leșin!”

Vito Hammershoy-Mistrati, noul jucător de la CFR Cluj: „Vreau să câștig trofee aici”

Mijlocașul central, care va purta prenumele pe tricou, Vito, a enumerat motivele pentru care a semnat cu CFR Cluj.

„CFR Cluj este un club mare, joacă an de an în Europa. Și în acest an vom lupta pentru calificarea în Champions League, pentru campionat. Vreau să câștig trofee, mi-ar plăcea să ajung în Champions League sau Europa League”, a declarat fotbalistul.

Vito Hammershoy-Mistrati, jucător CFR Cluj, despre...

... meciul din Gruia cu CFR Cluj din Conference League: „A fost interesant să joc aici. A fost 1-1, un meci greu pentru noi. Am avut noroc la gol, apoi ne-a fost dificil. A fost o experiență bună, atunci am văzut că CFR are mulți jucători buni. E o echipă bună”.

... stilul său de joc: „Sunt tehnic, pot marca, pot oferi pase decisive. Joc ca număr 8 sau număr 10, sunt bun cu mingea la picior. Slăbiciunea mea e când nu am mingea, dar dacă mi-o dai, știu ce să fac cu ea”.

... caracterul său: „Sunt o fire veselă, deschisă, fac multe glume cu colegii, sunt o companie plăcută. Mă joc pe PlayStation cu prietenii, petrec timp cu prietena mea, care se va muta împreună cu mine în România. Așadar, am o aventură frumoasă în față”.

... ce obiective are: „Vreau să fiu cea mai bună versiunea a mea. Cariera mea a mers ascendent până acum. Vreau să devin în continuare mai bun, să îmi depășesc limitele.

Vreau să câștigăm campionatul, să jucăm în Champions League. Chiar dacă va fi foarte dificil, sper și cred că putem ajunge acolo”.

Îmi place să-l văd pe Messi jucând, pentru mine este cel mai bun. Dar nu aș spune că este idolul meu. Este cel mai bun jucător din lume.

- Vito Hammershoy-Mistrati

Citește mai multe știri din Liga 1: 

FC Voluntari aduce doi fotbaliști din Liga 1 și cedează un titular la CFR Cluj!

Cum este văzută situația lui Reghecampf la Universitatea Craiova: „Se ține de contract, nu există prietenie cu Rotaru”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează