FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Detalii despre „scurtcircuitul” dintre Laurențiu Reghecampf și Universitatea Craiova: „Ține de contract, nu există prietenie cu Rotaru”

Laurențiu Reghecampf
Laurențiu Reghecampf

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 iunie 2022 12:52 / Actualizat duminica, 12 iunie 2022 16:53

Anamaria Prodan a comentat situația lui Laurențiu Reghecampf, care este aproape și de „divorțul” de Universitatea Craiova. Agentul consideră că antrenorul nu se va despărți de olteni fără să primească compensații financiare.

Reghecampf va avea o întâlnire decisivă cu Rotaru. Antrenorul e decis să se prezinte la antrenamentele echipei și nu vrea să plece. Mai exact, nu e de acord să plece gratuit.

Continuă contrele dintre Reghecampf și Craiova: „Sunt discuții din motive întemeiate!”
CSU Craiova
Continuă contrele dintre Reghecampf și Craiova: „Sunt discuții din motive întemeiate!”

Anamaria Prodan: „Reghecampf se ține de contract”

„Reghe se ține de contract. Nu există prietenie cu Rotaru. El asta a învățat de la mine, contractul se duce la bun final. El a învățat mai puțin pe parte de contracte. A fost obișnuit să stea liniștit, cu contracte perfecte. E greu ca antrenor dacă nu faci performanță. 

El vrea să fie ca Lucescu, Olăroiu să își ia ce jucători vrea. Măiestria lui s-a văzut la Chiajna și în primul mandat la FCSB, când nu au fost bani. 

Laur are nevoie de cineva puternic. Lui îi e teamă de jurnaliști, de tot. El, cât era soțul meu, nu avea probleme. Cât timp a fost cu mine, nu avea Facebook, Instagram. Astea erau lucruri de puști. El nu a putut sta pe drumul ăsta și asta l-a afectat”, a spus Anamaria Prodan la Pro Arena.

Reghecampf, pe făraș la Universitatea Craiova

Contractul lui Reghecampf conține o clauză de reziliere în valoare de 300.000 de euro. Rotaru a încercat să negocieze cu tehnicianul și joi a fost aproape să-l convingă. Vineri s-a schimbat situația, s-au răzgândit amândoi în privința datelor pe care le discutaseră cu o zi în urmă. Laurențiu a rămas ferm pe poziții: nu pleacă, indiferent de intenția clubului. Astfel, duminică va fi ziua decisivă.

Reghecampf a venit în iunie 2021 la Craiova. A ratat titlul, s-a clasat pe 3 în play-off, n-a câștigat Cupa României, fiind eliminat în semifinale de Sepsi (1-3 la general), și a prins doar preliminariile Conference League.

Citește și alte știri despre Liga 1:

CFR Cluj negociază cu Rapid și cu Farul » Anunțul lui Cristi Balaj despre tansferuri

Anamaria Prodan, în război cu toată lumea: „El era un copil la care nu se uita nimeni” + A deschis procese cu alți 3 jucători!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
kuba_
kuba_  •  12 Iunie 2022, 22:30
Postat de george.br pe 12 Iunie 2022, 21:10

Tot asa de agramat ai revenit bre, nea Sapaliga?

Te asteptai la altceva? :)))))

george.br
george.br  •  12 Iunie 2022, 21:27
Postat de kuba_ pe 12 Iunie 2022, 21:02

:)))) ultimul an de franciza! Scapam de clona pesedista!

Amin!

george.br
george.br  •  12 Iunie 2022, 21:10
Postat de potec pe 12 Iunie 2022, 19:31

Bufonule tu nu ai treaba sa te agiti la tine in ograda? Asa usor ai trecut peste demiterea lui napoli? E mai important salariul de la junior nu-i asa ***? Ce si-ar mai dori si mititelu senior sa faca bani din fotbal , ar mai sta de bunavoie la brutarie acolo inca vreo citiva ani numai sa reuseasca si el dar uite ca nu toti prostii reusesc sa faca bani din fotbal . Cum ma bufonule sa fi in fotbal de 20 de ani si cel mai bun loc ocupat sa fie 7? Asta e mititelu, bufonule. Mai sti vreun patron din romania mai slab decit mititelu? Fiecare a mai obtinut cite ceva, a mai jucat prin interoto ca stefan de la piatra neamt, numai mititelu nimic. Lasa avion ca la anul tot la retrogradare o sa fiti si o sa va obisnuiti cu situatia

Tot asa de agramat ai revenit bre, nea Sapaliga?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează