FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Anamaria Prodan, după ce o primă instanță a spus că Dennis Man trebuie să-i achite o sumă imensă: „Să se ducă la cine i-a promis că nu va pierde bani” + A deschis procese cu alți 3 jucători!

Dennis Man / foto Imago Images
Dennis Man / foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 iunie 2022 12:28 / Actualizat duminica, 12 iunie 2022 13:19

Anamaria Prodan a vorbit despre procesul cu Dennis Man, care a rupt contractul cu aceasta înainte să se transfere de la FCSB la Parma.

  • CONTEXT: În ianuarie 2021, când Dennis Man a plecat de la FCSB la Parma în schimbul a 11 milioane de euro, jucătorul a semnat cu firma de impresari a verilor Becali.
  • Astfel, Giovanni s-a ocupat de negocierile cu Parma, Anamaria Prodan fiind sărită din schemă.
  • Anamaria Prodan l-a acționat în judecată pe Man, care, potrivit impresarei, a încălcat contractul cu o clauză în valoare de 350.000 de euro, pe care fotbalistul ar trebui să-i plătească acum.
Plusuri și minusuri » Dorinel Munteanu a „disecat” prestația României: „Prea timizi, asta nu e caracteristic românilor!” + „Tavi Popescu are nevoie de libertate în atac”
ROMÂNIA - FINLANDA 1-0
Plusuri și minusuri » Dorinel Munteanu a „disecat” prestația României: „Prea timizi, asta nu e caracteristic românilor!” + „Tavi Popescu are nevoie de libertate în atac”

Anamaria Prodan: „Dennis Man era un copil la care nu se uita nimeni”

„Dennis Man era un copil la care nimeni nu se uita. Era greu să îl găsească cineva și să îl aducă la Steaua (n.r. - FCSB). Dacă nu eram eu, poate rămânea la UTA și nu ajngea nici la echipa mare. Ca tu să rupi contractul cu mine din cauza lui Becali, înseamnă că nu ești bărbat. Mi se pare corect ca el să plătească. Să se ducă la cine i-a promis că nu va pierde bani”, a spus Anamaria Prodan, la Pro Arena.

Ulterior, agentul a spus că alți 3 jucători sunt în situația lui Man, unul dintre ei fiind Ianis Stoica. Atacantul de la FCSB a rupt de asemenea contractul cu Anamaria Prodan. 

„În situația lui Man mai sunt încă 3. La Ianis Stoica e și mai mare dezamăgirea. Pe el l-am luat văzându-l ce talentat e. Am făcut ca toate ziarele din Europa să scrie despre el. Eu i-am zis lui Becali să îl ia. L-a băgat în Cupă și a dat gol la 14 ani (n.r. - într-un meci cu Sănătatea Cluj, scor 6-1 pentru bucureșteni, din 2017, când avea 14 ani). Dacă nu duci contractul la bun sfârșit, înseamnă că ai de unde să plătești”, a mai precizat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a câștigat în primă instanță procesul cu Dennis Man daune de 350.000 de euro

Pe 26 mai, Anamaria Prodan a câștigat procesul cu Dennis Man  în primă instanță, la Tribunalul Ilfov. Extrema de la Parma a rupt contractul cu agentul la începutul anului 2021, când a plecat de la FCSB în Italia, și trebuie să-i achite Anei 350.000 de euro. Decizia poate fi atacată cu apel în termen de 30 de zile.

Solutia pe scurt a Tribunalului Ilfov de azi: „Admite în parte acţiunea. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 350000 euro (echivalent în lei la data plăţii), reprezentând penalităţi contractuale şi precum şi dobânda legală penalizatoare aferentă acestei sume calculată de la 27.05.2021 (data comunicării acţiunii) şi până la achitarea efectivă a debitului.

Respinge cererea reconvenţională ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, ce se va depune la Tribunalul Ilfov. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei”.

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Mutu se ia de Tavi Popescu: „El a fost singurul minus cu Finlanda!”

CFR Cluj negociază cu Rapid și cu Farul » Anunțul lui Cristi Balaj despre tansferuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
paolo17
paolo17  •  13 Iunie 2022, 05:59
Postat de vasileroaita pe 12 Iunie 2022, 18:56

Este evident ca nu ai habar despre ce vorbesti!

La tine in clasa tine cineva cu Dinamo?

vasileroaita
vasileroaita  •  12 Iunie 2022, 18:56
Postat de anticenzuralasport pe 12 Iunie 2022, 16:22

Pai la fel că în cazul Arlauskis? Sau ...Omrani ? Sau Voiculet ? Tu trebuia să te abții !

Este evident ca nu ai habar despre ce vorbesti!

csaba
csaba  •  12 Iunie 2022, 17:09

Totul este în stil mafiot introdus de *** de pușcăriași Becali, cu toții au făcut pușcărie, dar de cumințit niciunul, să plătească verii Becali dacă au păcălit jucătorii, dar și la aceștia le lipsesc cei 7 ani de acasă!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează