FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB

Adi Mutu, despre lupta la titlu: „Dacă se întâmplă asta, se mai joacă, dacă nu, va fi foarte greu”

Adrian Mutu (45 de ani) speră ca Rapid să-i pună o piedică FCSB-ului
Adrian Mutu (45 de ani) speră ca Rapid să-i pună o piedică FCSB-ului

Articol de - Publicat marti, 05 martie 2024 14:30 / Actualizat marti, 05 martie 2024 17:35

Antrenorul CFR-ului, Adrian Mutu, e de partea Rapidului în duelul cu FCSB, de sâmbătă, în speranța relansării campionatului. El vizează locul secund și Cupa României.

  • Rapid - FCSB se va juca sâmbătă, 9 martie, de la ora 20:00, pe Arena Națională. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Orange Sport 1, Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

FCSB s-a distanțat în fruntea clasamentului și e în acest moment la 12 puncte de Rapid și la 14 de CFR. Motiv suficient pentru antrenorul clujenilor, Adrian Mutu, să le țină pumnii giuleștenilor în derby-ul de luni, de pe Arena Națională, împotriva liderului.

Dan Șucu, înainte de Rapid - FCSB: „Unde e civilizația, unde e normalitatea?! Chiar nu mai putem să fim normali?!”
Rapid
Dan Șucu, înainte de Rapid - FCSB: „Unde e civilizația, unde e normalitatea?! Chiar nu mai putem să fim normali?!”

Adrian Mutu: „Pentru noi este foarte greu”

Socoteala lui Mutu este simplă. Dacă bate Rapid, se relansează cât de cât lupta la titlu, în play-off. „Pentru noi este foarte greu.

Dacă Rapid câștigă împotriva FCSB-ului se mai joacă, dacă nu, va fi foarte greu. Și CFR cu Dan Petrescu a fost în situația asta de 15 puncte și abia ce a câștigat”, a comentat Mutu la Fanatik Superliga.

Adrian Mutu: „Se joacă și se poate întâmpla orice”

Mutu a făcut comparație între meciul CFR-ului cu Farul și cel al Rapidului cu Universitatea Craiova, de pe „Ion Oblemenco”: „Ați văzut și meciul nostru de la Constanța, meci de play-off și aseară. Se joacă și nu se știe rezultatul înainte, se poate întâmpla orice.

Va fi foarte greu pentru că au o distanță considerabilă (n.r. - FCSB), șapte puncte sau mai puține sunt niște puncte pe care trebuie să le recuperăm”. Și susține că Rapid „trebuie să câștige cu FCSB ca să se relanseze campionatul.

Pentru noi important este să rămânem acolo și să câștigăm meciul cu FC Hermannstadt. În play-off se poate întâmpla orice, vor fi meciuri grele. Este o diferență considerabilă și dacă știe cum să o gestioneze va fi foarte greu să piardă campionatul FCSB”.

Adrian Mutu despre obiectivele realiste ale lui CFR Cluj

Altfel, „Briliantul” și-a stabilit obiectivele. El consideră că CFR-ului nu i-ar sta rău pe locul doi în campionat și să câștige Cupa României. „Vom încerca să culegem tot ce putem din acest sezon, suntem în sferturi în Cupa României și suntem în concurență cu Petrolul. Cred că depinde foarte mult și pe ce loc terminăm și unde intrăm pentru că și calendarul este într-un fel.

Ar fi OK, un trofeu rămâne un trofeu, iar locul doi în condițiile în care am venit și la ce distanță era cred că-i foarte bine. Până la rezultatele finale trebuie să ne gândim la meci, pentru că Hermannstadt are nevoie de victorie pentru a spera la ceva, deci vom avea un meci greu”, a spus Adi Mutu

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Mai puteți citi:

Mircea Lucescu și noul stadion, cheia succesului? Andrei Nicolescu prevede un viitor strălucit: „Asta țintim. Potențialul este de cinci ori mai mare decât al Rapidului”

Victor Angelescu a ajuns la capătul răbdării: „Nu are ce căuta în Liga 1!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
daniaania
daniaania  •  09 Martie 2024, 17:33

Ce titlu tot vizează? CFR se chinuie, macar cupa sa o ia. Astea habar nu au ce fac. Mutu nu are experiență iar lotul ii modest. Despre ce vorbim?

vasilelisav
vasilelisav  •  05 Martie 2024, 20:25

Trebuia să dea fcsb-ului tot inelul doi și aveam o audiență deosebită, cu încasări record! Au greșit! La fel și FCSB la meciul din toamnă, trebuia să le dea tot inelul doi! Să sperăm că pe viitor, așa vor face!

vasilelisav
vasilelisav  •  05 Martie 2024, 20:13

Eu cred că organizatorul, Rapid, a greșit în legătură cu biletele la meciul cu FCSB! Eu aș fi dat un inel întreg fanilor FCSB, erau încasările lor. Neutrii ce inel au?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close