FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - RAPID 1-1

Victor Angelescu a ajuns la capătul răbdării: „Nu are ce căuta în Liga 1!”

Dan Șucu și Victor Angelescu +19   FOTO
Dan Șucu și Victor Angelescu

Articol de - Publicat marti, 05 martie 2024 13:44 / Actualizat marti, 05 martie 2024 17:42

Victor Angelescu, acționar minoritar la Rapid, a comentat fazele controversate de arbitraj din egalul cu Universitatea Craiova, 1-1, în special situația din ultimele minute în care giuleștenii au cerut penalty la intervenția asupra lui Răzvan Oaidă.

Derby-ul care a închis etapa 29 din Superligă, CSU Craiova - Rapid 1-1, a fost presărat cu faze litigioase. Rapidiștii au cerut două penalty-uri, câte unul în fiecare dintre reprize, în prima la Krasniqi, în a doua la Oaidă.

Dinamo, abandonată de căpitan în plin sezon. A meritat riscul? » Răspuns ferm din tabăra alb-roșie: „Soția lui nu mai putea intra în România”
DINAMO
Dinamo, abandonată de căpitan în plin sezon. A meritat riscul? » Răspuns ferm din tabăra alb-roșie: „Soția lui nu mai putea intra în România”

Oltenii au răspuns prin vocea acționarului Mihai Rotaru, care a susținut că ar fi trebuit să primească o lovitură de pedeapsă la duelul dintre Baiaram și Albu, în urma căruia Ștefan a ieșit cu nasul spart.

Marți dimineață, Victor Angelescu, acționar minoritar la Rapid, a cerut explicații cu privire la faza din minutul 85, în care Oaidă a fost luat pe sus de Maldonado, imediat după ce șutase spre poarta lui Laurențiu Popescu.

Marian Barbu nu a fluierat faultul, în vreme ce arbitrul din camera VAR, Iulian Călin, a confirmat decizia „centralului”.

Victor Angelescu, după Universitatea Craiova - Rapid: „Eroare foarte mare. Nu are loc la VAR în Liga 1!”

„Sunt supărat că nu înțeleg de ce nu ni s-a dat penalty. Nu ne plângem neapărat, dar nu înțeleg decizia. E penalty cât Casa Poporului. Aș vrea să iasă domnul Vassaras să ne explice. Poate nu am înțeles noi, poate a fost ofsaid, poate există o explicație. Poate de data asta s-au tras liniile mult mai repede, a fost ofsaid și atunci OK, nu mai e penalty.

Nu cred că vom face un memoriu, dar vrem o explicație, să ne explice cineva. Am pierdut două puncte, unul pentru play-off. Faza a avut loc pe final, clar că penalty-ul ar fi fost decisiv. Într-adevăr, putea influența lupta la titlu, dar asta este, ce să facem?

Vreau doar să înțeleg ceva. Nu am dubii că arbitrii nu vor să greșească voit împotriva cuiva, doar că sunt arbitri buni și arbitri slabi. Domnul Vassaras trebuie să cearnă. Dacă nu a fost ofsaid în acea fază, a fost o eroare foarte mare. Atunci nu cred că acel arbitru are loc la VAR în Liga 1”, a spus Angelescu la Fanatik, referindu-se la Iulian Călin.

„În rest, nu mi-e frică de arbitraj. Sunt convins că toți vor să arbitreze cât mai bine și o fac echidistant”, a completat acționarul Rapidului.

Victor Angelescu: „Cu FCSB, șansele sunt 50-50”

Angelescu a prefațat și derby-ul cu FCSB din ultima etapă, care va avea loc pe Arena Națională:

„Trebuie să câștigăm cu FCSB. Dacă nu o facem, într-adevăr... nimic nu e imposibil, dar ar fi foarte greu.

Am spus că trebuie să fim la maximum 5 puncte de FCSB în play-off. Dacă nu câștigăm, va fi foarte greu. La egal rămân 12 puncte, 6 după înjumătățire, dar va fi foarte greu. Vor fi meciuri foarte grele, e dificil să câștigi 6, 7 meciuri la rând în play-off.

Va fi un derby, eu zic că șansele sunt 50-50. Suntem locul 1 cu locul 2. Cred că vor conta foarte mult detaliile, dăruirea, cine-și va dori mai mult și cum vom trata anumite momente de joc”.

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Conferința lui Cristiano Bergodi după CSU Craiova - Rapid

Mai multe știri din Superligă:

Gigi Becali e convins: „Cinci sute la sută a fost penalty. I-a rupt piciorul” + „Mai mult decât să-i curgă sânge ce vrei?!”
UNIVERSITATEA CRAIOVA - RAPID 1-1
Gigi Becali e convins: „Cinci sute la sută a fost penalty. I-a rupt piciorul” + „Mai mult decât să-i curgă sânge ce vrei?!”
TAS a fixat audierile între CFR Cluj și fotbalist: i-a cerut clubului 395.000 de euro!
CFR CLUJ
TAS a fixat audierile între CFR Cluj și fotbalist: i-a cerut clubului 395.000 de euro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
dandana
dandana  •  08 Martie 2024, 13:31

Doar *** în fotbalul ăsta. Dacă erai bun nu trebuia sa regreți o greșeală a arbitrului. O echipă care poate da 3 goluri imediat, și nu plângem ca papagali. Auzim pe x și y la tv ca este 11 m, bai dar de ce dracu sa nu credem și arbitri? Oare sunt proști cu toți, 3 pe teren și 2 la var și pe toți ii facem proști. Dar nu ne uităm la noi cât de proști suntem noi. Eu m-am plictisit de astea, și sa nu uităm căci Craiova a mai avut ocazi și putea câștiga. Deci hai s-o lăsăm așa, pana nu va jignesc. Dacă lumea va numește ce sunteți spuneți ca nu este frumos, dar sa va comportați ca sunteți este corect?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

7kay
7kay  •  07 Martie 2024, 12:18

Nu-mi aduc aminte sa fi ieșit vreodată să-și ceară scuze pentru intrările brutale ale fotbaliștilor giuleșteni . La ieșirile lui Săpunaru sau Oancea și chiar acum la Albu. O să vină și data scadenței. Da este adevărat au avut penalty, două chiar . Cum de astfel a avut și Craiova.

ultrasStiinta
ultrasStiinta  •  05 Martie 2024, 19:51
Postat de Rean pe 05 Martie 2024, 14:58

A fost penalty clar la Oaida, confirmat de mai toata lumea, mai putin adunatura de prosti din care faci si tu parte.

Băi băiatule: tu îți dai seama ca cerșești pomană? Dacă rapid era bună dădea 4 goluri și cu asta basta! Nu a dat, nu există nicio garanție ca un penalty ar fi fost transformat, nici măcar nu a fost penalty! Amterior, fundașul rapidului trebuia să ia roșu pentru ca i-a spart masul lui Baiaram, deci penalty acolo ar fi trebuit să fie acordat! Și în 10 nu mai ajungea rapidul la poartă! Și la 2-1 nu mai remonta! Anghelescu asta ar trebui să zică sarumana ca a luat un punct cu sprijinul arbitrilor! Nu e meritat punctul!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează