FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - RAPID 1-1

Mihai Rotaru a cerut o fază de penalty în studio, s-a contrat cu Crăciunescu, apoi a dezvăluit: „Era visul nostru ascuns, acolo, într-un colțișor”

Articol de - Publicat luni, 04 martie 2024 23:18 / Actualizat marti, 05 martie 2024 04:23

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a intrat în direct după remiza înregistrată de echipa sa în fața Rapidului, scor 1-1, în etapa #29 din Superliga. El a reclamat faptul că și echipa lui ar fi trebuit să primească o lovitură de la 11 metri în repriza a doua.

Conducătorul oltenilor s-a contrat cu Ion Crăciunescu, cel care l-a contrazis în primă fază, însă ulterior i-a dat dreptate.

Dan Șucu, imediat după Craiova - Rapid: „Doamne, ce mult mi-ar plăcea!”
CSU Craiova - Rapid 1-1
Dan Șucu, imediat după Craiova - Rapid: „Doamne, ce mult mi-ar plăcea!”

Faza de penalty reclamată de olteni a avut loc în minutul 80, la scorul de 1-1. Atunci, după o lovitură liberă executată de olteni, Baiaram a sărit la cap cu Alexandru Albu, iar în urma duelului și-a spart nasul.

Acest moment a fost semnalat de Mihai Rotaru, iar Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru, a fost, în cele din urmă, de acord cu opinia lui. Cei doi au purtat un dialog destul de tensionat. Rotaru a dezvăluit, de asemenea, faptul că își făcuse anumite calcule în legătură cu lupta la titlu.

Mihai Rotaru, după Craiova - Rapid 1-1: „E penalty la Baiaram. Ne-am dorit să câștigăm astăzi, iar Rapid să o învingă pe FCSB”

Mihai Rotaru a cerut o fază de penalty în studio, s-a contrat cu Crăciunescu, apoi a dezvăluit: „Era visul nostru ascuns, acolo, într-un colțișor”
Momentul contactului dintre Baiaram și Alexandru Albu

„Înainte să vorbim despre fotbal, vreau să puneți faza în care Baiaram și-a spart nasul, prin minutul 80, am avut un penalty acolo. Dacă despre fazele Rapidului ați vorbit 40 de minute, atunci cred că putem discuta discuta 20 de minute și despre Craiova.

A fost un meci care a captat atenția, un meci de luptă, între două echipe bune, sensibil egale. Trebuie să ne bucurăm, a fost un duel crâncen, care a făcut cinste Superligii.

Visul nostru ascuns era ca în seara asta să câștigăm, iar etapa viitoare Rapid să o învingă pe FCSB. Era acolo... într-un colțișor, aveam speranțe la titlu, asta ne-am dorit. De ce nu s-ar fi repetat istoria? (n.r. în sezonul 2019-2020 Craiova s-a luptat pentru câștigarea titlului). Chiar dacă nu arătăm a campioană, nici FCSB nu mi s-a părut că are față de campioană.

La ei este ușor de dat penalty, la noi nu? Nu sunt de acord cu cel de-al doilea penalty acordat pentru Rapid, poate a fost ofsaid la prima pasă”, a declarat Rotaru, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Ulterior, patronul Craiovei a intrat într-un schimb tensionat de replici cu Ion Crăciunescu, aflat în studio. Rotaru i-a adus în discuție faza în care Baiaram a căzut în careu, Crăciunescu nu a fost inițial de acord și i-a transmis, pe un ton dur: „Haideți că deveniți specialist în arbitraj, domnule Rotaru, poate mă chemați și la meditații!”.

În cele din urmă, Crăciunescu a revăzut faza și i-a dat dreptate lui Rotaru, opinia fiind împărtășită și de celelalte persoane din studio.

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Universitatea Craiova - Rapid 1-1 » Dan Șucu: „Doamne, ce bine ar fi să batem sâmbătă!”

Citește și alte știri:

Andrei Ivan i-a mulțumit lui Gigi Becali: „Să ne amintim un lucru”
CSU CRAIOVA - RAPID 1-1
Andrei Ivan i-a mulțumit lui Gigi Becali: „Să ne amintim un lucru”
Bergodi a răbufnit după Craiova - Rapid: „Să ne lăsăm de fotbal! Cum e posibil așa ceva?!”
CSU Craiova - Rapid 1-1
Bergodi a răbufnit după Craiova - Rapid: „Să ne lăsăm de fotbal! Cum e posibil așa ceva?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
Sorenson95
Sorenson95  •  05 Martie 2024, 17:44

Craciunescu a ajuns specialistul penibil si frustrat (ca nu a fost niciodata acceptat de elita fotbalistica a Craiovei) care da verdicte de arbitraj gresit sau corupt, dar toate in favoarea unor echipe bucurestene (cine plateste mai bine?). Aceasta atitudine influenteaza mass media oamenilor cu educatie modesta...ca si prezenta in studiourile TV a unor comentatori, angajati ai unor cluburi de fotbal: MM Stoica, Gica Popescu (pacat!), Daniel Stanciu, Danciulescu, etc. Conflict de interese?

Aframovici
Aframovici  •  05 Martie 2024, 15:25
Postat de lefter_popescu pe 05 Martie 2024, 13:13

Penalty-ul dat Interului seamănă cu primul nedat Rapidului- doar ca a fost pe partea opusa. Cel de-al doilea penalty nedat a fost și mai și...Centralul este vinovat dar cei de la VAR-ul au fost de groaza . Fara rusine au arătat cum se poate vicia un rezultat...Au facut-o de frica pe care o au de a nu întra în gura lui Gigi Valiza...sau poate ii simpatizează pe " fecebei"? . Craciunescu a spus aseară ca ii cunoaște foarte bine pe cei doi de la VAR, ca sunt doi arbitri foarte bine pregătiți...lăsând astfel loc ca ar putea fi corupți. Acum dacă analizam la rece deciziile arbitrilor ( cu tot cu VAR) din meciurile Craiova -Rapid și Fcsb -Petrolul putem spune fără sa greșim ca au fost doua rezultate viciate de către aceștia. Golul ( autogolul ) celor de la fcsbe a fost inscris în urma unui fault în care petrolistul a fost doborât la pământ și călărit . Prin urmare, fcsbe a câștigat doua puncte iar Rapid a pierdut doua puncte .Astfel , arbitrii au băgat 4 puncte în desaga lui Gigi Valiza mărind distanta de la 8 la 12 puncte. Este clar ca bună ziua ca se trag sforile pt echipa omenosului cu origini albaneze.

Nu cred ca se trage nicio sfoara. Cred ca asta e nivelul. Echipe mici si de ***, arbitraje de ***, suporteri de ***. Cred ca ciobanul din berceni aici a adus fotbalul romanesc si este principalul vinovat. Acum trebuie sa crestem! Si nu o putem face decat prin civilizatie, bun simt si investitori seriosi. Si noi, daca am lasa bataile astea in mocirla creata de altii si ne-am dori mai mult de la fotbalul nostru PER TOTAL, am fi mult mai departe decat suntem acum.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Aframovici
Aframovici  •  05 Martie 2024, 15:22
Postat de legio.sud pe 05 Martie 2024, 13:02

Șucu - canapea a recunoscut că au fost ajutați de arbitri în alte meciuri, așa că Aframovic și alți giuleșteni : “ ciocu mic “ și joc de glezne că fără arbitri nu puteți .

Cred ca iti e greu cu cititul si mai ales cu intelesul. Cum unii tind catre absolut tu tragi catre zero. Sucu a spus ca nu comenteaza, ca greseli se fac de ambele parti, o declaratie de bun simt. Dar e greu cu bunul simt la noi, mai ales cei cu papornitele peste ochi. Incercam tu totii (suporteri, fani, conducere, jucatori) sa nu zicem ca a fost viciere de rezultate. Desi a fost. Cum o fi fost de prost meciul, cat de bine sau de rau a jucat o echipa sau alta, penalty ca ala nu ai cum sa nu dai. Dar nu e nimic! Doar inainte.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează