FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - FCU CRAIOVA 1-2

Cuvântul asupra căruia a insistat Adrian Mutu, după victoria cu Clinceni: „Asta contează”

FCU Craiova s-a impus în deplasarea de la Clinceni, scor 2-1, și urcă pentru moment pe loc de play-off. Adrian Mutu (42 de ani) a dus echipa pe loc de play-off, dar îndeamnă la cumpătare. +13   FOTO
FCU Craiova s-a impus în deplasarea de la Clinceni, scor 2-1, și urcă pentru moment pe loc de play-off. Adrian Mutu (42 de ani) a dus echipa pe loc de play-off, dar îndeamnă la cumpătare.

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 august 2021 20:48 / Actualizat sambata, 07 august 2021 22:10

FCU Craiova s-a impus în deplasarea de la Clinceni, scor 2-1, și urcă pentru moment pe loc de play-off. Adrian Mutu (42 de ani) a dus echipa pe loc de play-off, dar îndeamnă la cumpătare. 

„Le spuneam băieților la pauză că repriza secundă nu va mai fi la fel de ușoară. Orice echipă lovită în orgoliu dă mai mult. Noi am făcut ce trebuia, am luptat până la final.

E o satisfacție mare pentru orice antrenor când echipa lui joacă exact ce își dorește. Dorim să ne formăm identitatea noastră, să creștem, să ne maturizăm și să finalizăm ceea ce construim. Sunt doar 4-5 jucători care au venit din Liga 3, dar mulți care au fost aici și în Liga 2. Merită cu prisosință să fie aici. Demonstrează zi de zi”, a spus Mutu, la Telekom Sport. 

Adrian Mutu, după Clinceni - FCU Craiova: „Munca rămâne cuvântul de ordine”

„Momentan nu am realizat nimic, sunt doar 3 puncte, dar munca rămâne cuvântul de ordine. Deocamdată nu vreau să mă gândesc la obiective. Munca și echilibrul trebuie să ne caracterizeze. Nu fac din victorie nuntă, dar nici din înfrângere înmormântare. Dacă ne pierdem capul, lucrurile nu vor mai fi la fel.

Nu pot compara trăirile mele cu ceea ce simt fanii. E ceva etern și foarte profund pentru ei. Dar mie nu îmi place să pierd. Ne-am atașat, sper să îi mulțumesc și să le aduc satisacție”, a încheiat Mutu. 

VIDEO Adrian Mititelu mizează pe „un jucător de milioane de euro” de la FCU Craiova

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Dinamo a pus în vânzare abonamentele pentru sezonul 2021/2022 » Prețurile și de unde pot fi procurate

FRF, somată să-l oprească pe Gigi Becali: „Să se prevadă despăgubiri dacă antrenorul nu e lăsat să aibă mână liberă”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
morisca_11
morisca_11  •  09 August 2021, 00:13

Nu avem PORTAR , ATACANT DE CAREU , COORDONATOR DE JOC .

kuba
kuba  •  08 August 2021, 08:46

Suntem pe drumul cel bun! Echipa creste alături de Mutu care aplica un joc ofensiv și pe posesie! Odată cu revenirea lui Compagno și probabil aducerea unui atacant și un mijlocaș, o sa avem un cuvânt greu de spus! Trebuie reglata apărarea și arătam bine! Forța FCU Craiova 1948!!!!!

supereduardo10
supereduardo10  •  08 August 2021, 02:01

Mutu este un antrenor bun dar echipa sa mai are nevoie sa se inchege, oricum va fi un campionat interesant. Sa speram ca si corect

Vezi toate comentariile (11)
Comentează