FOTBAL  »  Superliga  »  REVENIRE

Adrian Mutu confirmă discuțiile cu o formație din Liga 1: „Deocamdată mă gândesc”

Articol de GSP - Publicat luni, 30 septembrie 2019 15:02

Adrian Mutu (40 de ani) a fost astăzi prezent la cursurile pentru Licența Pro. „Briliantul” a dezvăluit că poartă discuții pentru o revenire în Liga 1 în calitate de antrenor.

Mutu pregătește în acest moment echipa de tineret a celor de la Al Wahda, dar admite că e tentat de ofertele din România.

„Eu trebuie să îmi iau licența Pro întâi. Stau bine în Emirate în acest moment. Da, am vorbit cu cei de la Botoșani, dar nu acum. Sezonul trecut fusese ceva. Chiar și astăzi am avut niște discuții, dar nu vă spun. Deocamdată mă gândesc”, a declarat Mutu conform TV Telekom Sport. 

Întrebat dacă discuțiile de astăzi au fost cu Astra, Mutu a confirmat: „Am discutat cu mai multe echipe, nu doar acolo. Cât timp echipele au antrenor, nu voi spune nimic. Discuțiile astea au existat mereu și vor mai fi. 

Le-am făcut și eu când am fost președinte la Dinamo, chiar dacă nu se concretizează. Când conducerea vede că echipa scârție, trebuie să ia măsuri”.

Mutu a mai antrenat-o în România pe FC Voluntari. I-a salvat pe ilfoveni de la retrogradare după o „dublă” cu Chindia Târgoviște, decisă la loviturile de departajare. 

Vezi și:

EXCLUSIV Tensiuni la vârf! Ionuț Negoiță a vrut să scape de Ionel Dănciulescu și i-a cerut lui Prunea să-l dea afară

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (3)
4don
4don  •  30 Septembrie 2019, 17:04

Mai bine aveai o meserie gen electrician...aveai de munca sigur!

cris210
cris210  •  30 Septembrie 2019, 16:26

”Deocamdată mă gândesc”. HAHAHAHAHA!!! Serios? Și, îți iese, așa, deodată?

dora
dora  •  30 Septembrie 2019, 15:32

Stai bine acolo unde esti acum !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează