FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Adrian Mutu, dezvăluiri despre familie: „Dragostea adevărată e eternă” + Cu cine ține băiatul de 6 ani: „Greu îl mai schimbi”

Adrian Mutu și Sandra +36   FOTO
Adrian Mutu și Sandra

Articol de - Publicat duminica, 28 mai 2023 18:49 / Actualizat duminica, 28 mai 2023 20:51

Adrian Mutu (44 ani) a fost invitat la podcastul lui Mihai Bobonete, care a fost filmat înainte de meciul FCSB-Rapid 1-5 . Antrenorul a venit cu un sfat pentru tinerii fotbaliști.

Briliantul și-a început cariera ca fotbalist de mic, iar acum este de părere că fotbalul s-a schimbat complet. Adrian Mutu consideră că nu mai este suficient să fii talentat, ci trebuie să muncești mult pentru a fi bun pe teren.

Antrenorul Rapidului a venit cu un sfat pentru tinerii care își doresc o carieră de succes în fotbal. Tiago, fiul cel mic al lui Adrian Mutu, are 6 ani și este un rapidist convins. A început să meargă la antrenamente în urmă cu câteva luni și îi place mult să fie pe teren. Uneori, Briliantul mai asistă la antrenamentele lui Tiago.

„E rapidist și va fi greu să mai schimbe ceva”

„Dezvoltarea unui copil în fotbal poate să fie rapidă și să explodeze. Sau poate fi o dezvoltare mai lentă, așa cum s-a întâmplat în cazul meu, eu am început să joc un fotbal care contează într-adevăr pe la 13-14 ani.

Fotbalul s-a schimbat foarte mult. Pe vremea noastră, ca să zic așa, fotbalul se baza foarte mult pe talent. Acum e totul fizic, prin muncă. Munca bate talentul! Fotbaliștii tineri nu trebuie să uite că mama talentului este repetiția. Nu contează cât de talentat ești, pentru că automatismele se creează prin repetiție și trebuie să repeți de nu știu câte ori.

Când ai o pasiune orice faci nu mai este așa greu și înveți cu plăcere. Așa am fost și eu când eram mic, așa e și Tiago. Cel mic a început să ia mingea de la un an. Acum e orice legat de fotbal, chiar dacă e micuț. Are 6 ani și nu se joacă pe tabletă decât FIFA. E rapidist și va fi greu să mai schimbe ceva, pentru că i-a intrat spiritul ăsta”.

Adrian Mutu, dezvăluiri despre familie: „Dragostea adevărată e eternă” + Cu cine ține băiatul de 6 ani: „Greu îl mai schimbi”
Familia Mutu

Adrian Mutu, despre căsnicia cu Sandra

De 10 ani, Adrian Mutu formează un cuplu cu Sandra, femeia care l-a făcut tată pentru a patra oară. El mai are un băiat din căsnicia cu Alexandra Dinu și două fete din căsnicia cu Consuelo.

„Am o relație cu Sandra de 10 ani, suntem căsătoriți de 8. Dragostea adevărată e eternă, două persoane, atunci când se iubesc cu adevărat, nu poți să și urăști. Dragostea aia cu foc, când pe oriunde o prinzi, o rupi? Nu știu cât durează, nu am stat să mă gândesc. Din punctul ăsta de vedere, eu cred că sunt ok și în momentul de față. Normal că intervine obișnuința. Bine, nici nu aș vrea să trăiesc tot timpul butterfly-ul ăla. Toți, cu cât înaintăm în vârstă, ar trebui să ne gândim la tot ce am simțit noi când eram mici, toate astea, gata, am fost acolo. Dragostea dintre mine și soția mea e mult mai profundă, și la nivel mental.

(n.r. - dacă îl ajută faptul că are o relație foarte bună cu soacra sa) Da, ajută, e important”, a declarat Adrian Mutu.

Foto: Instagram
Sandra Mutu. Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
+32 FOTO

Cât a oferit Șucu pentru transferul lui Grameni și cât vrea Hagi + Clubul intrat pe fir care ar fi dublat oferta Rapidului

Gest controversat al lui Paul Iacob după golul cu FCSB! Fundașul, misterios la zona mixtă: „Nu puteai să nu mă întrebi?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează