FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - RAPID

Mutu vrea să rămână primul în SuperLigă și vorbește despre transferul unui atacant: „Luckassen? E pe listă”

Adrian Mutu, antrenor Rapid
Adrian Mutu, antrenor Rapid

Articol de - Publicat joi, 08 septembrie 2022 13:29 / Actualizat joi, 08 septembrie 2022 13:50

Adrian Mutu (43 de ani), antrenorul lui Rapid, a prefațat meciul de sâmbătă cu FCU Craiova, care va avea loc la Tg. Jiu. 

  • FCU Craiova - Rapid, meci din etapa 10 a SuperLigii, va începe la ora 21:30, va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat de PrimaSport, DigiSport și OrangeSport. 

Rapid, liderul la zi al SuperLigii, cu 21 de puncte adunate în 9 etape, o va întâlni pe FCU Craiova sâmbătă, căutând să-și ia revanșa pentru ultimul meci direct, disputat în mai și câștigat de olteni chiar în Giulești, scor 3-2.

L-a făcut pe Nicolae Dică să plângă în Norvegia, acum e alături de FCSB la Londra: „A ținut neapărat să vină”
WEST HAM - FCSB
L-a făcut pe Nicolae Dică să plângă în Norvegia, acum e alături de FCSB la Londra: „A ținut neapărat să vină”

Adrian Mutu, antrenorul de la Rapid, prefațează meciul cu FCU Craiova

„Ne așteaptă un meci extrem de complicat, cu o echipă bună, care ne-a învins în Giulești sezonul trecut în play-out, astfel că are un avantaj moral. Sperăm să facem un meci bun și să câștigăm. Nu suntem concentrați pe revanșă, în sensul că am avea ceva personal cu ei. Este un meci ca toate celelalte, vrem să câștigăm și să rămânem primii.

Nu ne-a fost ușor să ajungem sus, ne va fi foarte greu să ne menținem acolo, dar încercăm să o facem cât mai mult posibil.

Este devreme să vorbim despre favoritele la titlu. Favorite rămân primele 3 echipe de anul trecut (n.r. - CFR Cluj, FCSB și CSU Craiova). 

Obiectivul nostru este play-off-ul, chiar dacă suntem pe primul loc rămânem cu picioarele pe pământ. Luptăm, ținem cu dinții de această poziție, dar principalul obiectiv este calificarea în play-off”, a declarat antrenorul Rapidului la conferința de presă. 

Adrian Mutu: „FCU are jucători buni, s-a refăcut Bauza”

Mutu rămâne prudent, deși FCU a pierdut doi jucători importanți pentru acest meci, pe atacantul Andrea Compagno, vândut la FCSB, și mijlocașul Samuel Asamoah, suspendat:

„FCU are jucători buni, am înțeles că s-a refăcut Bauza și va juca contra noastră. Nu stau în un singur jucător, cu toate că a fost un jucător important pentru ei”.

Adrian Mutu: „Luckassen? Vom lua decizia curând”

Cât despre transferul unui atacant, „Briliantul” a spus: „Luckassen este un jucător interesant, dar mai avem și alții pe listă. Vom analiza și vom încerca să luăm o decizie cât mai curând. Încercăm să mai aducem un atacant, vom vedea ce se va întâmpla și în iarnă, în funcție de poziția de clasament, program și probleme medicale”. 

Pe Xian (n.r. - Emmers, mijlocaș ofensiv) l-am adus pentru că este un jucător care se mulează bine pe spiritul nostru de joc. Vom avea nevoie de el, trebuie un lot numeric și valoros în același timp. Nu putem să ne bazăm doar pe anumiți jucători, campionatul este lung.

Am avut o experiență utilă la FCU. Din păcate, nu s-a terminat cum am vrut eu. Nu are rost să mai vorbim despre acest lucru.

- Adrian Mutu, antrenor Rapid

Mai multe știri din SuperLigă: 

Îl ia la rost pe Cristi Balaj, după declarațiile despre accidentarea lui Debeljuh: „Bă, nu și-a sucit genunchiul la sapă! Incredibil!”

Gabi Tamaș, jucător-finanțator la Petrolul » Mesaj aspru pentru conducere: „Le dau eu un salariu băieților și apoi plec!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ucluj2011
ucluj2011  •  08 Septembrie 2022, 15:01

Respect Adi Mutu!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close