FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Adrian Mutu se teme de Dinamo, înaintea meciului direct: „Mi-ar fi plăcut să o întâlnesc când nu era în formă”

Adrian Mutu, foto: Imago Images
Adrian Mutu, foto: Imago Images

Articol de , - Publicat marti, 20 februarie 2024 15:02 / Actualizat marti, 20 februarie 2024 20:05

Adrian Mutu (45 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a prefațat duelul dintre „feroviari” și Dinamo, care va avea loc vineri, 23 februarie, de la 20:00, în etapa #27 din Superliga. Tehnicianul clujenilor își pune-n gardă jucătorii înainte de meciul cu „câinii” lui Zeljko Kopic.

Dinamo traversează o formă bună sub comanda antrenorului croat și a legat două victorii la rând, cu Farul și Oțelul, iar Adrian Mutu este conștient de faptul că echipa pe care o antrenează va avea un meci complicat. 

Mutu a jucat la Dinamo în perioada 1999-2000 și a fost director general în sezonul 2016-2017, atunci când „câinii” s-au luptat ultima oară pentru câștigarea campionatului.

Adrian Mutu nu are dubii: „Așa am simțit de când m-am apucat de această meserie” » FCSB și Rapid, favorite la titlu în viziunea tehnicianului de la CFR
CFR CLUJ
Adrian Mutu nu are dubii: „Așa am simțit de când m-am apucat de această meserie” » FCSB și Rapid, favorite la titlu în viziunea tehnicianului de la CFR

Meciul cu Dinamo, special pentru Adrian Mutu

Întrebat dacă meciul cu trupa lui Zeljko Kopic are o semnificație pentru el, ținând cont de perioada în care a jucat în Ștefan cel Mare și a ocupat o funcție în conducere, antrenorul CFR-ului a comparat situația din meciul cu Rapid, altă partidă pe care a considerat-o specială.

„Are o semnificație, normal, Rapid, Dinamo sunt echipe la care am activat, iar la Dinamo am fost și jucător, sunt meciuri speciale, întotdeauna când le-am întâlnit, mi-ar fi plăcut să-i întâlnesc înainte, atunci când nu erau așa în formă, e un meci greu.

Distanțele nu sunt atât de mari între echipe, atât în play-off, cât și în play-out, am jucat ambele faze, 2-3 victorii legate te duc în sus, așa cum te duc în jos și 2-3 înfrângeri, toată lumea trebuie să fie atentă.”

Adrian Mutu o vrea pe Dinamo în Superliga: „Fotbalul românesc are nevoie ca Dinamo să fie puternică”

„Fotbalul românesc are nevoie ca Dinamo să fie puternică, întâlnim pe Dinamo acum într-o formă bună, vine după două victorii, e o echipă periculoasă.

Va fi un play-out combativ pentru toată lumea, se vor lupta toate echipele. Jucătorii ar trebui să fie motivați, contează cele 3 puncte care sunt în joc, jucătorii își dau seama că Dinamo trece printr-o perioadă bună și întâlnim un adversar periculos în acest moment”, a precizat Adrian Mutu, în exclusivitate pentru GSP.

Înainte de meciul direct, CFR Cluj se află pe locul 3 în Superliga, cu 45 de puncte, la 10 de liderul FCSB. De cealaltă parte, Dinamo este pe 15, cu 22 de puncte, la 5 de Voluntari și Poli Iași, echipele care se află pe locurile de baraj.

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Laszlo Balint spune că e gata să revină pe bancă

Citește și alte știri:

Comparația momentului: FCSB vs. Rapid în 2024 » Cine a fost echipa mai bună? Votează în sondajul GSP.ro
FCSB vs. RAPID
Comparația momentului: FCSB vs. Rapid în 2024 » Cine a fost echipa mai bună? Votează în sondajul GSP.ro
Gigi Becali are răbdare cu «racheta»: „N-a avut timp să dea drumul la kerosen”
FCSB
Gigi Becali are răbdare cu «racheta»: „N-a avut timp să dea drumul la kerosen”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează