Comentarii (19)

waves  •  08 Ianuarie 2019, 14:45
Postat de alexbarosanu pe 08 Ianuarie 2019, 14:06

fara nici o stralucire! prea parfumat de presa! o *** de jucator! fara realizari remarcabile! sub multi jucatori din generatia lui!

Când ești mort nu știi,se chinuie ceilalți ,dar când ești prostălău ar trebuii macar sa nu mai semnalizezi ...Niciun fotbalist român nu are cifrele lui Mutu în Europa,peste 100 de goluri în serie A, golgheter al echipei naționale,Așa cum a fost el cu problemele știute,nu cred că o să mai existe curând fotbalist român cu asemenea cifre în fotbalul mare din vestul Europei...

bazileon  •  08 Ianuarie 2019, 17:01
Postat de alexbarosanu pe 08 Ianuarie 2019, 14:06

fara nici o stralucire! prea parfumat de presa! o *** de jucator! fara realizari remarcabile! sub multi jucatori din generatia lui!

Esti barosan la grasimea si apa din craniu. Cine mai are cifrele astea, clapaugule? Da, a fost si un mare neispravit, foarte trist, dar e cel mai mare fotbalist din secolul asta - deocamdata.

Dragos Zamfir  •  08 Ianuarie 2019, 14:33

La multi ani, Adi Mutu! Cand esti pe primul loc in topul marcatorilor din istoria echipei nationale (35 goluri, la egalitate cu Hagi), clar ai fost un mare fotbalist! Cand ajungi sa dai peste 100 de goluri în Serie A, clar ai fost un mare fotbalist! Celor care te critica, nu le ramane decat sa critice, ca de altceva nu au fost în stare, in niciun domeniu. Respect, Adi Mutu, inca odata la multi ani si chiar ai tot ce-ti trebuie sa ajungi si un mare antrenor!

pimenton  •  08 Ianuarie 2019, 19:13

La multi și sănătate pentru cel mai prețios produs al fotbalului românesc din toate timpurile. Domnule jurnalist, o mica, completare ,pentru Inter a marcat două goluri, două goluri de generic ce au rulat multe zile pe toate canalele de sport

brancusi  •  08 Ianuarie 2019, 13:39

Mai degraba Raj Kapoor!

whiteredarad  •  08 Ianuarie 2019, 11:14

De la Hagi si Ilie Dumitrescu, Romania nu a mai avut o valoare de nivelul lui Mutu, mai ales ca a jucat in atac. Nu vad de ce unii trebuie sa ii reproseze ceva, viata de sportiv e scurta, multi "ard" repede, iar Mutu nu datoreaza ,nimanui, nimic, in fotbal. Mutu a facut- aproape singur, o calificare, a nationalei. fara "episodul Mourinho" poate ca ramanea si mai sus. Oricum a fost un jucator talentat si inteligent, si cred ca va reusi si in antrenorat, desi aici e nevoie sa ai si de noroc, si nu depinzi, doar de tine ( ca fotbalistul). Poate ca viata sa tumultuoasa, cu 3 casatorii, cu multe chestii picante nu l-a lasat sa atinga maretia, care i-o permitea talentul sau natic. Ii doresc succes !

Alexandru Casuneanu  •  08 Ianuarie 2019, 17:22

pt cei care inca nu sunteti lamuriti,va mai da mutulica o mostra de prostie...cum sa joaca ba ***..e banderas rolul tau cand ala are 60 de ani???si tu esti vreun personaj,sa se faca filme dupa tine...vai de mamicutza ta...pe rivaldo,ronaldo,zidane,si altii cateva sute de FOTBALISTI nu i-am mai auzit sa vrea sa li se ecranizeze viata,vrei tu,mucea de romania...cum o scoti la cap cu scenele alea cand o *** pe *** ala de ***,sau cand te desfundai la nas cu cocaina,ori cand bateai amaratul ala de chelner???ca atunci cand ti-a dat ala *** aia in gura pe teren,de a simtit-o si *** din fata televizorului,nu ai mai avut reactie,facusei *** *** spartanule care bati ospatari...auzi si tu cine visa sa se faca filme cu el...se supara el chapo pe tine ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexbarosanu  •  08 Ianuarie 2019, 14:06

fara nici o stralucire! prea parfumat de presa! o *** de jucator! fara realizari remarcabile! sub multi jucatori din generatia lui!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mmvv80  •  08 Ianuarie 2019, 11:04

Cata grandomanie are asta (i-a si servit-o ziaristu' pe tava) Are performante mari. Suspendari multiple, titluri zero!!! scandaluri far numar (de diferite tipuri)

Popa Basca  •  08 Ianuarie 2019, 10:17

Mutulica,las-o jos,ca macane!Tu ai fost doar o barza chioara,care a beneficiat de un Dumnezeu milostiv...Printre cei mai buni din istoria fotbalului romanesc?Aiurea!!!

  • 1
  • 2

Comentează