FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

VIDEO+FOTO Adrian Mutu, la operație în Turcia: „Zici că-i aveam pe Robert Niță și Messi pe extreme! Nu e dureros”

Articol de - Publicat marti, 19 martie 2024 14:48 / Actualizat marti, 19 martie 2024 15:15

Adrian Mutu (45 de ani), antrenorul celor de la CFR Cluj, a profitat de pauza provocată de meciurile echipei naționale și și-a luat câteva zile libere. A mers în Turcia pentru a-și face implant de păr.

Recunoscut pentru faptul că mereu a avut grijă de imaginea lui când era fotbalist, „Briliantul” nu renunță la obiceiurile sale. Iar acum a mers în Turcia pentru a-și completa podoaba capilară.

FOTO. Adrian Mutu și-a făcut implant de păr în Turcia

+31 FOTO

Fostul fotbalist a mers la o clinică renumită din Turcia, care se laudă cu parteneriate cu West Ham și Bologna, pentru a-și face implant. Ulterior, atât clinica respectivă, cât și Mutu au postat pe Instagram mai multe imagini din momentul intervenției, cu antrenorul tuns la zero, și cu tratamentul făcut imediat după implantul de păr.

Prețul unei intervenții de acest gen variază între 2.300 și 3.800 de euro.

Adrian Mutu și-a explicat decizia, având o replică amuzantă.

„Am venit până în Turcia. Începe să te lase și părul și alte lucruri. Nu mai merge. Timpul nu iartă pe nimeni. Am pus puțin păr, așa în în părți. Nu ai văzut la interviuri când bate lumina cum se vede? Zici că îl am pe Robert Niță și pe Messi pe extreme. A trecut timpul. Nu e dureros. Eu am dormit. Durează câteva ore. Eu am dormit. E o treabă migăloasă. Nu este chiar așa ușor”, a spus Adrian Mutu la emisiunea „Fanatik Superliga”.

Prezent în studio, Vivi Răchită a venit cu o replică amuzantă: „Eu trebuie trebuie să stau două zile, dorm două zile”. Iar Mutu i-a răspuns imediat: „Mămă, Vivi, e groasă! O lună stai”.

VIDEO. Adrian Mutu și-a făcut implant de păr

Citește și:

Cristi Chivu a lăsat-o fără cuvinte pe prezentatoarea matinalului: „Doamne, Doamne! Îmi tremură mâinile. Îți datorez foarte mult”
METROSPORT
Cristi Chivu a lăsat-o fără cuvinte pe prezentatoarea matinalului: „Doamne, Doamne! Îmi tremură mâinile. Îți datorez foarte mult”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (45)
mamaya
mamaya  •  20 Martie 2024, 15:47

De aia e antrenor mediocru.

Hcm27
Hcm27  •  20 Martie 2024, 13:21

GSP asta-i articol de sport sau de fotbal?Bine ca nu ne faceți cunoscut ca Mutu Adrian si-a făcut implant de par pubian!

rostogol
rostogol  •  20 Martie 2024, 12:01

Acum are si Mutu ceva (implantat) în cap! Bravo lui.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează