FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

CORESPONDENȚĂ DIN SLOVACIA De ce Adrian Mutu nu stabilește niciodată amicale cu mai puțin de 48 de ore înaintea plecării din cantonament

De ce Adrian Mutu nu stabilește niciodată amicale cu mai puțin de 48 de ore înaintea plecării din cantonament +17   FOTO
De ce Adrian Mutu nu stabilește niciodată amicale cu mai puțin de 48 de ore înaintea plecării din cantonament

Articol de - Publicat joi, 29 iunie 2023 20:52 / Actualizat joi, 29 iunie 2023 22:10

Rapid a mai antamat un meci de verificare, cu o echipă locală slovacă, Rača Bratislava (3 iulie), pentru că Adrian Mutu vrea să dea minute și jucătorilor mai puțin folosiți aici. „Briliantul” nu stabilește niciodată partide de amicale cu mai puțin de 48 de ore înaintea plecării din cantonament!

Rapid se pregătește de zor în Slovacia, la Samorin, Adrian Mutu și compania încheiind încă o zi cu două antrenamente. Giuleștenii fac foarte mult cu mingea, „Briliantul” pune accent pe acest tip de antrenament.

Bucureștenii au sosit în Slovacia știind că vor avea trei meciuri de pregătire, dar antrenorul în vârstă de 44 de ani a dorit să mai aibă un amical suplimentar. Astfel după partide cu ETO Gyor, de sâmbătă de la prânz, tot la Dunajska Streda, Rapid va mai avea un duel până la ultima partidă a stagiului, pe 5 iulie, la Samorin, contra campioanei Slovaciei, Slovan Bratislava.

Meci pentru jucătorii de la Rapid folosiți mai puțin

Pe 3 iulie, de la ora 17:00, un ceas mai târziu la București, „feroviarii” vor avea meci contra celor de la FK Rača Bratislava, echipă ce a retrogradat din liga secundă slovacă.

Adrian Mutu va folosi o echipă sâmbătă, apoi o alta luni, pentru ca să permită jucătorilor ce-au evoluat mai puțin în primele amicale ale sezonului să aibă minute, împotriva celor de la Rača Bratislava.

Mattias Käit a povestit pentru GSP cum se simte în ziua când împlinește 25 de ani: „E vârsta la care pot lua titlul”
RAPID
Mattias Käit a povestit pentru GSP cum se simte în ziua când împlinește 25 de ani: „E vârsta la care pot lua titlul”

Adrian Mutu, atent să nu se inflameze spiritele

Miercuri, 5 iulie, este ultimul meci, cu campioana Slovaciei, apoi alte două zile, Mutu și compania au doar antrenamente la Samorin, la X-Bionic. Plecarea spre București este abia sâmbătă, 8 iulie.

În ultimele zile, tehnicianul alb-vișiniilor nu a antamat niciun amical. Și nu vrea să o facă, nu este stilul său. „Și când eram fotbalist, și am sesizat și de când sunt antrenor, nu e benefic să stabilești un meci înaintea plecării din cantonament. Sau chiar cu două zile înainte. Fiindcă există o încărcătură mare și nervi după aproape două săptămâni de cantonament.

Spiritele se inflamează mai repede pe gazon, inevitabil, jucătorii nu mai sunt concentrați la maximum. Și-atunci, poate să iasă incidente cu adversarii, nu mai este un antrenament, un meci care să te ajute”, a explicat Adrian Mutu pentru GSP.

+13 FOTO

5formații a adunat Adi Mutu ca antrenor principal: Voluntari, Al Wahda U21, România U21, FCU Craiova și Rapid

13echipe a strâns ”Briliantul” ca fotbalist: FC Argeș, Dinamo, Inter Milano, Hellas Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena, Ajaccio, Petrolul Ploiești, Pune City și ASA Târgu Mureș

VIDEO Paul Iacob, marcatorul unicului gol al Rapidului în remiza cu Dunajska Streda, declarații după meci: „Încercăm să practicăm un fotbal frumos”

Citește și alte știri despre Rapid:

CORESPONDENȚĂ DIN SLOVACIA Rapidiștii asudă » Incursiune prin antrenamentele lui Mutu: cine impresionează la flotări, cum a sărbătorit Kait 25 de ani + Schimbarea „Briliantului”

CORESPONDENȚĂ DIN SLOVACIA Jayson Papeau l-a pus la punct pe Gigi Becali: „Să ne lase în pace, să mai vadă o dată Rapid - FCSB 5-1. Îi mai batem de 10 ori!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
paolo16
paolo16  •  30 Iunie 2023, 04:40
Postat de Lorenzzo pe 29 Iunie 2023, 23:04

Hai Rapid!!!!!!

In B!

Lorenzzo
Lorenzzo  •  29 Iunie 2023, 23:04

Hai Rapid!!!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează