FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Adrian Mutu confirmă interesul anunțat de GSP pentru Florinel Coman și Olaru: „Am vorbit cu domnul Becali”

Articol de GSP - Publicat joi, 11 august 2022 13:31 / Actualizat joi, 11 august 2022 13:59

Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, a vorbit astăzi despre interesul anunțat de GSP.ro pentru două dintre vedetele FCSB, extrema Florinel Coman (24 de ani) și mijlocașul Darius Olaru (24 de ani). 

După ce și-a prelungit contractul cu Rapid, până în 2025, Mutu a primit un buget de transferuri de 5 milioane de euro, iar „Briliantul” a vrut să-i aducă pe Coman și Olaru, după cum a dezvăluit miercuri seară GSP.

Pe lista lui Mutu s-ar mai afla și Ciprian Deac (36 de ani) și atacantul Alexandru Ișfan (22 de ani).

VIDEO Adrian Mutu: „Da, am discutat cu Becali pentru Florinel Coman și Darius Olaru”

Azi, la conferința de presă de dinaintea meciului cu Petrolul (sâmbătă, 21:45), Mutu a recunoscut că a discutat cu Gigi Becali, dar spune Rapid nu poate satisface pretențiile patronului FCSB.

„Da, e adevărat. Am vorbit personal cu domnul Becali. Altele sunt prețurile, față de ce ne-am gândit noi. Nu ne permitem așa ceva. Cred că e încheiată treaba. Nu are rost să discutăm. Doar le putem ura baftă în Europa.

Nu cred că CFR Cluj s-ar despărți de Deac și nici el nu cred că ar pleca din Cluj. Acum preferăm să mai așteptăm și să ne uităm. Am făcut transferuri bune, am făcut transferuri cu țintă. Am adus jucătorii pe care i-am vrut. Ne-am mai dori alți jucători, dar nu-i putem lua pe toți”, a spus Adrian Mutu la conferința de presă.

Potrivit unor surse din anturajul Rapidului, giuleștenii ar fi fost dispuși să plătească maximum 2 milioane de euro în schimbul lui Coman, plus procent dintr-un transfer ulterior. Becali a anunțat că nu renunță la noul căpitan de la FCSB fără cel puțin 5 milioane. 

Gigi Becali a spus că nu a vorbit cu Mutu. Apoi, a trecut la un derapaj rasist 

În această dimineață, Becali a avut o remarcă rasistă când a vorbit despre formația alb-vișinie, atribuind din nou conotații negative minorității rrome, când a vorbit despre posibilitatea de a-i vinde pe Coman și Olaru la Rapid.

„Tot timpul cel mare ia de la cel mai mic. Eu sunt mai mare și iau eu de la Rapid. Eu nu am nicio treabă să dau jucători. Când vând o marfă, nu contează cine o ia. Trebuie să aibă bani. Dacă îl vrea pe Florinel Coman, trebuie să aibă 5 milioane, dacă îl vrea pe Olaru, trebuie să dea 6 milioane. Dacă vrei să faci ofertă, fă!

Dar 3,5 milioane de euro e batjocură. Cred că ei că merge cu batjocura. Nu poate să facă Rapid ofertă lui Becali. Nu are cum. Trebuie să se nască de două sau trei ori. Îl vrei pe Coman? Dă 5 milioane. Îl vrei pe Olaru? 6 milioane. 

Vând și la Craiova, vând și la CFR. Dar la prețul pe care-l cer. Asta e batjocură à la rromi! Doar la rromi se face batjocură. Doar rromii fac d-astea! Ce ar fi să fac acum o ofertă pentru un jucător. Dacă dau 10 euro, nu e batjocură?”, a spus Gigi Becali la ProArena.

Ce transferuri a făcut Rapid în această vară

  • VENIRI: Fl. Ștefan (CFR Cluj), Costache (CFR Cluj), Ciobanu (Farul), P. Iacob (Chindia), Damien Dussaut (liber), J. Papeau (Warta Poznan), M. Dugandzic (CFR Cluj). Mățan (Columbus Crew)
  • REVENIRI: Micu (Reșița), Ignat (Unirea Constanța), Tătaru (Foresta Suceava), Lefter (CS Hunedoara), Finica (Unirea Constanța), R. Lazăr (ASU Poli), Bradu (CS Hunedoara)
  • PLECĂRI: Ad. Bălan (U Cluj), Stahl (UTA), Alami (liber), Dandea (liber), Goge (liber), Hlistei (liber), Carnat (CFR Cluj), R. Ilie (Nice)

Citește și: 

Reacția lui MM Stoica, după ce Mutu le-a spus apropiaților că i-ar vrea pe Florinel Coman și Olaru la Rapid: „Astea sunt prețurile”

S-a golit infirmeria la Rapid » Încă doi jucători la dispoziția lui Mutu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
ucluj2011
ucluj2011  •  11 August 2022, 23:35
Postat de ramaa pe 11 August 2022, 14:17

Pe Papeau au dat 200.ooo € si pare 2 clase peste Coman.

Asta o mai poți spune o dată. papeau este fotbalist. Coman este încă o speranță și poate va fi și el fotbalist vreodată Poate!!! Dar pentru asta nu trebuie să mai stea mult pe lângă Gigi și MM că sa zis cu el!

tororosso
tororosso  •  11 August 2022, 20:25

Ești „ PRAF „ Mutulică . Ai și găsit cu cine să faci afaceri .

1ianuarie
1ianuarie  •  11 August 2022, 18:56
Postat de 1947forever pe 11 August 2022, 14:36

astia nu au bani de tramvai. miroase a insolventa si faliment iar. dar acum sunt multe rapiduri

A mirosit a insolvență la 1-0 sau la 2-0 ?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close