FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - RAPID

VIDEO Adrian Mutu, nemulțumit că joacă de Paște » Iese la atac: „Nu e OK! El știe mai bine ce se întâmplă cu programările”

Articol de , , - Publicat vineri, 14 aprilie 2023 15:52 / Actualizat vineri, 14 aprilie 2023 22:20

Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, a susținut o conferință de presă înainte de meciul cu Universitatea Craiova, fiind deranjat de programarea partidelor.

  • Universitatea Craiova  - Rapid se joacă duminică, de la ora 21:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, OrangeSport și DigiSport

Meciul dintre Rapid și Universitatea Craiova a fost programat în seara zilei de Paște, spre nemulțumirea lui Adrian Mutu, care l-a criticat pe Orlando Nicoară, șeful firmei eAD care deține drepturile TV din Superligă.

VIDEO Adrian Mutu, deranjat de programarea meciului Rapid – CSU Craiova

„Da, probabil Orlando știe mai bine de ce jucăm de Paște. El ne pune. Cui îi convine să joace în seara de Paște? Cu siguranță stadionul va fi plin. Dar e Paștele.

Când se pun meciurile, unii sunt mai prieteni cu alții. Și Orlando știe la ce mă refer. Nu e OK! Și mă opresc aici”, a spus Adrian Mutu în conferința de presă.

Ne așteaptă un meci important. Venim după o înfrângere, după un meci în care am jucat slab. Ne așteaptă un derby, dar vrem să ne luăm revanșa. Fiecare partidă din play-off e dificilă. 

– Adrian Mutu, antrenor Rapid

Citește și: 

Ultimatum la Rapid! Mesaj dur după înfrângerea cu Sepsi: „A fost execrabil! La anul vom avea alte obiective și trebuie să vedem cu cine le vom ataca”

Victor Pițurcă e cu ochii pe Superligă » Ce spune despre lupta la titlu: „Depinde foarte mult de acest meci”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (9)
valentin0804
valentin0804  •  16 Aprilie 2023, 10:38

Ai mai jucat și în Anglia acolo se joaca și in ziua de Crăciun. pe 1 ianuarie..

legio.sud
legio.sud  •  15 Aprilie 2023, 11:56

Au apărut “civilizații “ de lângă șine să ne corecteze …

legio.sud
legio.sud  •  15 Aprilie 2023, 11:55
Postat de wally77 pe 15 Aprilie 2023, 11:30

Era vorba despre programarea meciului în ziua de Paște. In ziua în care ar fi trebuit să stea și jucării cu familiile. Dar tu ești prea *** să-ți dai seama

SERIOS ?! Idem și tu .

Vezi toate comentariile (9)
Comentează