FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Ultimatum la Rapid! Mesaj dur după înfrângerea cu Sepsi: „A fost execrabil! La anul vom avea alte obiective și trebuie să vedem cu cine le vom ataca”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat vineri, 14 aprilie 2023 12:21 / Actualizat vineri, 14 aprilie 2023 12:43

Victor Angelescu, unul dintre acționarii Rapidului, a avut un discurs dur după înfrângerea cu Sepsi, 0-2.

Omul de afaceri spune că antrenorul Adrian Mutu nu este în pericol să fie demis, dar că s-ar putea lua măsuri în privința jucătorilor care nu dau randamentul dorit.

Dialog EXPLOZIV! Nervi și țipete în studio în scandalul CSA Steaua: „Ce vreți? Să terminăm cu sportul în țara asta? Anulați handbalul, voleiul, tot! Ce a continuat FCSB?”
CSA STEAUA
Dialog EXPLOZIV! Nervi și țipete în studio în scandalul CSA Steaua: „Ce vreți? Să terminăm cu sportul în țara asta? Anulați handbalul, voleiul, tot! Ce a continuat FCSB?”

Victor Angelescu, ultimatum pentru jucătorii Rapidului

„Nu știu dacă putem vorbi de toate partidele... Am făcut meciuri înainte. Cu CFR Cluj trebuie să câștigăm. Avem o problemă. Când trebuie să câștigăm și jucăm bine, nu o facem. Iar când jucăm prost, pierdem sigur.

Ultimul meci a fost execrabil! A fost unul dintre cele mai slabe. Nu găsesc nicio scuză pentru jucătorii și staff. Trebuie să ne revenim. Am jucat bine în unele meciuri, dar nu am câștigat.

În privința jucătorilor, trebuie să decidem cu cine vom ataca sezonul viitor. Au oportunitatea să demonstreze că merită să rămână. Noi avem încredere în antrenor. Are contract pe termen lung și suntem mulțumiți. Nu cred că se pune problema schimbării antrenorului. Obiectivul a fost să jucăm în play-off. Cred că putem să ajungem și în cupele europene. 

Dar în ceea ce privește jucătorii, ei trebuie să fie foarte atenți. În sezonul viitor vom avea alte obiective și trebuie să fim atenți cu cine le vom ataca. Bine, și Adrian Mutu trebuie să vadă ce trebuie să schimbe, că nu am mai câștigat de 5 etape. Dar noi avem încredere în el. Nu cred că se pune problema să-l schimbăm”, a spus oficialul Rapidului în emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

VIDEO  Horațiu Moldovan, după Sepsi - Rapid: „Golul la care am greșit și eu a schimbat soarta meciului”

Citește și: 

Rapidiștii s-au „aprins” după proiectul de lege pentru Steaua: „E aberant! Ne întoarcem în comunism. Să intervină FRF și LPF”

A îngropat Rapidul în 5 meciuri din acest sezon și e amenințat cu banca: „O să vorbesc cu el”

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu

Rochia Serenei Williams a aruncat în aer Met Gala! Sharapova a scos telefonul: „Unde e?”


Comentarii (1)
DMA87
DMA87  •  14 Aprilie 2023, 16:02

E simplu planul de reconstrucție la Rapid. Avem câțiva dinozauri care trebuie pensionați. După care, mai curățăm și din mânji.:))) Și le mai trebuie și portar. Și abia apoi, antrenor. Și gata, am făcut echipa. E mult de muncă, sincer.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează