FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Adrian Mutu, prima reacție după ultimul transfer anunțat de CFR Cluj

Adrian Mutu
Adrian Mutu

Articol de - Publicat miercuri, 21 februarie 2024 08:22 / Actualizat miercuri, 21 februarie 2024 08:35

Adrian Mutu (45 de ani), antrenorul celor de la CFR Cluj, a comentat transferul lui Mohammed Kamara (26 de ani), ultimul transfer al ardelenilor. Tehnicianul s-a arătat mulțumit de aducerea atacantului liberian, care va îmbrăca tricoul „feroviarilor” de la începutul sezonului viitor.

„Briliantul” a dezvăluit că negocierile pentru transferul jucătorului s-au purtat înainte ca el să fie numit antrenor la CFR Cluj. Chiar și așa, nu va avea probleme în relația cu Kamara. 

Apariția serii pe San Siro: și-a pus cagula, dar a „furat” toată atenția!
INTER - ATLETICO 1-0
Apariția serii pe San Siro: și-a pus cagula, dar a „furat” toată atenția!

Adrian Mutu, despre transferul lui Mohammed Kamara la CFR Cluj

„E o discuție mai veche. A semnat după ce am venit eu, dar m-am uitat și eu la el. Este un jucător foarte bun. Din vară va fi jucătorul nostru.

E important să ne pregătim sezonul de-acuma pentru că nu se știe ce se va întâmpla la vară. Dacă Otele o ține în ritmul ăsta riscăm să îl vindem ca să spun așa. Și atunci trebuie să fim pregătiți”, a declarat Adrian Mutu, conform site-ului Fanatik.ro.

Mohammed Kamara, cel mai recent transfer la CFR Cluj

CFR Cluj îl va aduce la vară pe liberianul Mohammed Kamara, extremă stânga legitimată în prezent la Hapoel Haifa, în prima ligă din Israel.

CFR Cluj construiește deja lotul pentru sezonul viitor. Din vară, odată ce stagiunea actuală va ajunge la final, în Gruia va ajunge liberianul Mohammed Kamara, fotbalist care în cel mai bun moment al carierei, ianuarie 2022, era evaluat la 2,4 milioane de euro.

Kamara, extremă stânga, evoluează din septembrie 2022 la Hapoel Haifa, locul 4 în prima ligă din Israel. În acest sezon a jucat în 18 partide de campionat, reușind să înscrie de 5 ori și să paseze decisiv la alte două reușite.

CFR Cluj a anunțat oficial transferul liberianului Mohammed Kamara

El va sosi la CFR liber de contract, în vară, când îi va expira înțelegerea cu Hapoel Haifa.

Kamara este internațional liberian, debutând la reprezentativa din vestul Africii în martie 2023. De atunci, Kamara a adunat 4 apariții pentru Liberia, reușind să înscrie în amicalul cu Libia, 2-3.

CFR Cluj va fi a noua echipă din cariera lui Kamara, după Apache Athletics și UCLA Bruins și LA Galaxy II în SUA, Paderborn în Germania, Menemenspor și Hatayspor în Turcia, Astana în Kazahstan și Hapoel Haifa în Israel.

„Suntem bucuroși să vă anunțăm că Mohammed Kamara va fi noul nostru jucător începând din această vară. Mult succes, Mohammed! Te așteptăm din vară în Gruia!”, se arată în comunicatul celor de la CFR Cluj.

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO Eșecul cu Rapid a zdruncinat lucrurile la CFR Cluj » Mutu, băgat în ședință de Varga: „Am avut o discuție!” + fotbalistul amendat

Citește și: 

Cea mai neașteptată despărțire din Superliga, comentată cu umor la EURO GSP: „Este știrea secolului în fotbal, peste Mbappe la Real Madrid!”
DESPĂRȚIRE
Cea mai neașteptată despărțire din Superliga, comentată cu umor la EURO GSP: „Este știrea secolului în fotbal, peste Mbappe la Real Madrid!”
Dennis Man și sursa sa de putere » Cine este omul din spatele golgheterului Parmei
Serie B
Dennis Man și sursa sa de putere » Cine este omul din spatele golgheterului Parmei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
oncica07
oncica07  •  21 Februarie 2024, 09:05

Adita, tata, stai relax. Tu nu l mai apuci...

bozo76
bozo76  •  21 Februarie 2024, 09:02

E plin vestiaru de togolezi

Vezi toate comentariile (2)
Comentează