FOTBAL  »  LIGA 1  »  PETRECERE

FOTO Adrian Mutu, prezent la cea mai stranie petrecere din Mamaia: pe șantier, în cort, cu băutura în roabă și excavator

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iulie 2022 14:11 / Actualizat luni, 11 iulie 2022 14:24

În acest weekend, la Mamaia, a avut loc o petrecere inedită. Evenimentul s-a organizat într-un cort, pe șantierul unui bloc de locuințe. La petrecere a participat și Adrian Mutu, alături de soția lui, Sandra.

Un dezvoltator imobiliar din Mamaia a decis să-i cheme pe cei care au cumpărat apartamente în viitorul bloc la o petrecere inedită.

Evenimentul s-a ținut într-un cort, amenajat chiar pe șantier, printre schele, saci de nisip și macarale, anunță Antena 3.

+2 FOTO

Printre invitații care s-au distrat cu băutură scumpă și muzică live s-au numărat și Adrian Mutu și soția lui Sandra. 

Mai mult, pentru a-i surprinde pe invitați, organizatorii au decis ca băuturile să fie ținute într-un excavator și în roabe, pline cu gheață.

+26 FOTO

Adrian Mutu, start infernal în Liga 1 cu Rapid 

Rapid are un start extrem de greu la Rapid. Giuleștenii vor juca în primele 3 etape cu CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova, adică echipele care au terminat pe podium în ediția trecută de campionat. 

„Ne așteaptă un debut de foc. Nu numai că întâlnim în prima etapă campioana en-titre a României, dar apoi avem și derby-ul mult așteptat (n.r. - cu FCSB) de toți rapidiștii, în special, iar apoi Universitatea Craiova. Deci primele 3 echipe de sezonul trecut sunt primele 3 echipe pe care le întâlnim. 

Avem în etapa 4 Argeș, iar apoi Petrolul, deci două derby-uri în primele 5 etape. Nu este cel mai fericit debut, probabil cel mai greu din istoria Rapidului. Nu trebuie să ne speriem, oricum o să jucăm cu toate. Nu ne rămâne decât faptul că trebuie să ne concentrăm. Cu multă concentrare, cu o pregătire fizică bună, putem să facem puncte în primele 3 etape”, declarat Adrian Mutu pentru pagina de Facebook a celor de la Rapid.

Citește și: 

Nu vine singur în România » Joonas Tamm, noul fundaș de la FCSB, își aduce la București și frumoasa iubită

Un fost star din Premier League nu mai vorbește cu fiul său, după ce nora și-a deschis cont de OnlyFans!

Playtech: ȘOC! Putin, pus la pământ de SUA. Decizia istorică luată ACUM! E INCREDIBIL


Comentarii (12)
adiber
adiber  •  12 Iulie 2022, 11:26
Postat de Radupavel pe 11 Iulie 2022, 18:22

Mutule , dintre marii antrenori cu care te lauzi că-i cunoști , câți ar fi petrecut ca tine cu bautura în excavator ? Domnule Șucu, domnule Angelescu, imaginea Rapidului suferă prin asocierea lui Mutu cu asemenea evenimente !

Comentarii răutăcioase despre Mutu de la cei care nu-l înghit, ca nu a jucat la Rapid!De ce nu are voie sa participe la o masă unde e invitat, în timpul lui liber?Când a avut cu Rapid victorie după victorie era lăudat, acum v-au speriat amicalele?A avut antrenori de la care a avut ce învăța, așa că lăsați-l sa lucreze!

adiber
adiber  •  12 Iulie 2022, 11:25

Comentarii răutăcioase despre Mutu de la cei care nu-l înghit, ca nu a jucat la Rapid!De ce nu are voie sa participe la o masă unde e invitat, în timpul lui liber?Când a avut cu Rapid victorie după victorie era lăudat, acum v-au speriat amicalele?A avut antrenori de la care a avut ce învăța, așa că lăsați-l sa lucreze!

visandu
visandu  •  12 Iulie 2022, 09:04

*** a fost adusă cu LOPATA !?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează