FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Și Mutu se gândește s-o ajute cu bani pe Dinamo: „Până acum nu am avut timp”

Articol de - Publicat duminica, 14 iunie 2020 20:13

Adrian Mutu (41 de ani), selecționerul României U21, este îngrijorat de situația lui Dinamo, în clasament în primul rând, nu în lupta cu noul coronavirus.

Actualul selecționer al tineretului „tricolor", Adrian Mutu, a fost unul dintre oamenii care au contribuit la ultimul sezon de succes la Dinamo. Ca director general al „câinilor", cu Cosmin Contra antrenor, roș-albii au fost în lupta la titlu la finele ediției 2016/2017, cucerind Cupa Ligii.

Au urmat apoi trei sezoane în play-out, iar acum formația respiră greu în zona retrogradării. Elevii lui Adi Mihalcea vor efectua poimâine al 5-lea test COVID-19, esențial pentru a ști dacă pot reveni imediat la antrenament sau vor mai sta în carantină, după cazul de coronavirus al magazionerului.

„Sunt acolo, în horă"

Orice punct pierdut te aruncă în hora retrogradării. E o zonă periculoasă. Sincer, îmi pare rău de Dinamo, mai ales de situația magazionerului infectat cu COVID. Voluntariul văd că s-a apropiat foarte mult, probabil și alte echipe vor pune presiune. 

Dinamoviștii trebuie să fie foarte atenți, să nu riște, că ar fi păcat să ajungă și mai jos! Fizic, jucătorii vor fi afectați, după o altă pauză. Nu știu cât timp au avut la dispoziție și cât s-au antrenat după două luni de stare de urgență, respectând anumite reguli. Sper, pentru prietenul meu Adrian Mihalcea, să aibă succes!", a declarat Mutu pentru Gazeta Sporturilor. Adi a salvat Voluntariul de la retrogradare în urmă cu doi ani.

Se gândește să devină socio

 „Nu mi-am făcut card de socio, nici n-am avut timp să mă gândesc la acest lucru, dar mă voi gândi. E de apreciat ceea ce fac suporterii. Jucătorii ar trebui să se uite în ochii fanilor. Fiindcă oamenii au fost alături de Dinamo, au adus și bani de acasă ca să fie bine echipei și clubului. Așa, dacă te uiți pe clasament, e posibil orice. Dar nu cred că se va întâmpla să retrogradeze", a mai punctat „Briliantul".

 „În week-end-ul trecut, ar fi trebuit să bifăm un supereveniment la Cluj, acel meci de gală cu Totti și cu alte stele ale fotbalului. Vă promit că la anul va fi și mai și decât ar fi fost acum. Oricum, e trist fotbalul fără spectatori, minunat pentru sportivi e cu oameni în tribune" 
Adrian Mutu, selecționer România U21

 „Pe fiul meu, Thiago, l-am dus la fotbal, la Academia lui Juventus, pentru ca în toamnă să se ducă și la grădiniță, să fie în comunitate. Tata m-a dus pe mine la fotbal la 3 ani, așa procedez și eu cu cel mic, să stea în grup, să facă sport, să se disciplineze" 
Adrian Mutu, selecționer România U21

„Ce haos, au toate șansele să fie în Liga 2!"

 Fundașul Bogdan Mitrea, ex-FCSB, este liber de contract după ce a încheiat contractul cu Spartak Trnava, clujeanul, suporter înfocat al lui U Cluj, deplângând și el soarta roș-albilor. 

„Un haos, îngrozitor, păcat că noi, românii, stricăm tot ceea ce e tradiție în orice. Nici nu pricepi ce e la Dinamo, se vinde, nu se vinde, clubul costă un leu. Serios?! Ar fi păcat pentru tot fotbalul românesc ca Dinamo să retrogradeze, dar acum e foarte aproape de așa ceva! Vizavi de noul virus, dacă ne oprim la fiecare caz și stopăm meciurile. Ar trebui făcute mai bine regulile, nu e panică în viața reală, la Cluj oamenii sunt relaxați".

FOTO: Imagini de la Dinamo - Rapid 1-0

+7 FOTO

VIDEO Bogdan Mitrea, despre Dinamo 

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Cristi Borcea anunță că e dispus să bage 300.000 de euro anual la Dinamo! Condiția pusă: „E singura salvare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
creeperno
creeperno  •  14 Iunie 2020, 22:37

De bagat o sa bage dar sa vedem cati

Vezi toate comentariile (1)
Comentează