FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Adrian Petre a primit un mesaj clar după ultimele evenimente: „Ia-ți viteză!”

Adrian Petre nu impresionează la FCSB +12   FOTO
Adrian Petre nu impresionează la FCSB

Articol de - Publicat luni, 27 iulie 2020 09:17 / Actualizat luni, 27 iulie 2020 19:01

Adrian Petre (22 de ani) nu l-a impresionat pe Gigi Becali, patronul FCSB, de la transferul efectuat în iarnă, iar atacantul este sfătuit să plece.

Dumitru Dragomir, fost președinte al LPF, a avut un discurs dur legat de situația lui Adi Petre la FCSB și spune că acesta trebuie să plece cât mai repede la formația roș-albastră.

Când lui Gigi Becali i se pune pata pe un jucător nu se lasă până nu îl termină! Dacă Petre nu a înțeles că Gigi își bate joc intenționat de el, atunci își merită soarta! Trebuie să își ia viteză cât mai repede de la FCSB dacă vrea să își salveze cariera! Gigi nu știe cum să îl facă să plece mai repede de la echipă.

Nu ai cum să îl umilești în halul ăsta și să îl scoți ca pe ultimul jucător de trei meciuri după primele 45 de minute. Sau ai. Dacă vrei să termini un jucător, atunci așa te comporți cu el! Eu cred că lui Adrian Petre trebuia să i se acorde încredere. Mi se pare un capitol închis pentru el. Eu cred că Petre trebuie să plece afară! Nu trebuie să mai stea prin Liga 1, iar eu cred că el nici nu își mai dorește după ce a văzut ce i-a făcut Gigi Becali. Nu știu cum de a căzut el în plasa lui Gigi”, a declarat Dumitru Dragomir potrivit Prosport.

Dumitru Dragomir: „Becali zici că stătea lângă Ronaldo”

Dragomir a vorbit și despre Sergiu Buș (27 de ani), atacantul adus de Gigi Becali gratis, de la Gaz Metan.

La prezentarea lui Buș, Becali zici că stătea lângă marele Ronaldo și vorbea despre cel mai mare transfer din viața sa. Ce credeți că a fost în sufletul lui Adrian Petre când a văzut imaginile alea? Dar aș vrea să văd cum și Buș o să ajungă în situația lui Adrian Petre. Voi credeți că lui Gigi îi trebuie mult timp să pună tunul și pe Buș?”, a adăugat fostul șef al LPF.

FOTO. Imagini spectaculoase de la prezentarea lui Sergiu Buș

+8 FOTO

VIDEO.  Sergiu Buș: „Am decis cu soția în zece minute să semneze cu FCSB! E o nouă provocare pentru mine"

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Helmut Duckadam îi cere unui jucător să plece de la FCSB: „E apăsătoare situația lui”

Tot Gigi Becali e „principal” la FCSB » Toni Petrea, prins cu minciuna: cum a încercat să ascundă indicațiile patronului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
10aripa
10aripa  •  27 Iulie 2020, 16:49

E, ce scriam eu pe aici, cand El Ciobandante facea valuri ca a dat lovitura cu Petre? Asa ii trebuie, a vrut la fcsb, poftim din față!

jgcwgwgvgebtr
jgcwgwgvgebtr  •  27 Iulie 2020, 13:02
Postat de yonkers pe 27 Iulie 2020, 10:45

A fost Hora, acum e Petre, urmeaza Bus....

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

400132913988647
Florin Romeo Stoica  •  27 Iulie 2020, 12:22

Nu-si bate nimeni joc de Adrian Petre! In meciurile care i s-a dat sansa sa-si dovedeasca valoarea la FCSB, acesta a dovedit ca in afara de viteza nu are nimic care sa-i justifice prezenta in lot!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează