FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mofturile lui Becali sabotează „naționala”! Decizia luată de FCSB lasă descoperit un post vital al „tricolorilor”

Gigi Becali nu-l mai vrea pe Adrian Petre la echipă
Gigi Becali nu-l mai vrea pe Adrian Petre la echipă

Articol de , , - Publicat miercuri, 09 septembrie 2020 07:46 / Actualizat miercuri, 09 septembrie 2020 10:08

Atacantul celor de la FCSB, Adrian Petre, a revenit la perioada în care fotbalul era oprit din cauza coronavirusului: n-a mai jucat de mai bine de o lună și jumătate, a pierdut naționala și e propus de impresar altor formații, chiar și în Liga 1.

Adrian Petre nu mai are viață la FCSB. Gigi Becali nu-l mai vrea sub nicio formă în echipă, iar embargoul pe care patronul l-a impus în privința lui l-a adus într-o situație extremă. Practic, pentru Petre s-a întors perioada în care în România a acționat starea de urgență și, implicit, fotbalul a fost oprit. Acum, deși meciurile s-au reluat, atacantul stă doar pe margine.

Ultima lui apariție într-un joc oficial datează din 25 iulie! Deși nu e accidentat, suspendat sau în urmă cu pregătirea fizică. Din acest motiv, Adi Petre, care era un obișnuit al lotului național de tineret, cu care și participase la Euro 2019, a pierdut reprezentativa mică. Mutu nu l-a selecționat tocmai din cauza faptului că n-are meciuri în picioare.

Atacantul de 22 de ani și-a anunțat impresarul să-i caute o altă variantă pentru a merge chiar și sub formă de împrumut, tocmai pentru a reîncepe să joace și să reintre și în circuitul naționalei. Principalul impediment în privința găsirii unui alt club e salariul foarte mare pe care Petre îl are la FCSB, aproape 200.000 de euro pe an!

În plus, FCSB s-a angajat să achite, atunci când l-a achiziționat de la Esbjerg, din Danemarca, nu mai puțin de 500.000 de euro, o sumă relativ mare raportat la ceea ce a plătit Becali în ultimii doi ani pe achizițiile de jucători. 

1 anfără două luni a trecut de la ultima selecție a lui Petre în naționala de tineret. În Irlanda de Nord - România 0-0, a fost integralist

15 selecțiiși 5 goluri are Adrian în reprezentativa U21. A marcat inclusiv la Euro 2019, în victoria cu Croația, 4-1

E criză mare de atacanți la U21

Situația delicată prin care trece Petre l-a scos din naționala de tineret, deși Adrian Mutu nu are soluții viabile pentru postul de atacant. Denis Drăguș nu evoluează deloc la Standard Liege, Florinel Coman e la reprezentativa mare, astfel că s-a văzut nevoit să apeleze la George Ganea, de la Viitorul, chiar dacă și acesta e în cădere liberă. Aseară cu Malta, Mutu a făcut un prim "11" practic fără niciun vârf de careu, tripleta de atac fiind formată din Man, Costache și Mihăilă.

VIDEO. Revine Liga 1: totul despre Voluntari – FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB:

„Magicianul” Thomas Neubert a început deja să facă minuni! Diferența colosală înregistrată la FCSB față de anul trecut

Cortacero, revoluție în Liga 1! Salarii de titlu la Dinamo: „câinii” au ajuns să plătească mai bine decât o face Gigi Becali la FCSB

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (57)
859464054172158
Tigle Acoperis  •  09 Septembrie 2020, 21:10

Salariul e problema... 200.000 euro pe an ... e cam mult pentru Becali ? Sincer toti care au salarii peste 150.000/ devine i problema!

steaua.libera
steaua.libera  •  09 Septembrie 2020, 20:10

Faci Ce Spune Becali sau nu mai faci. Ideologia FC FCSB

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  09 Septembrie 2020, 12:23

Curat sabotaj!!!

Vezi toate comentariile (57)
Comentează