FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Adrian Porumboiu, acuzații grave la GSP Live despre un om de fotbal: ”Este pedofil!” » Răspuns în direct: „Am trei copii acasă, cum să spui așa ceva?!”

Articol de GSP - Publicat luni, 04 martie 2019 10:32

Adrian Porumboiu (68 de ani), fostul patron din Liga 1, a fost invitatul lui Costin Ștucan la emisiunea GSP Live, acolo unde s-a dezlănțuit la adresa foștilor colaboratori de la FC Vaslui.


În cadrul emisiunii, Porumboiu a făcut acuzații grave la adresa lui Damian, fostul președinte al celor de la FC Vaslui, acuzându-l că este pedofil.

„El tot face acuzații la adresa mea, iar el  este un pedofil. Am probe, nu pot să vă povestesc cu lux de amănunte. Dar sunt probe evident, indubitabile. El are tot felul de înregistrări cu mine, dar nu are nici o casetă în care pot fi implicat penal” a declarat Porumboiu la GSP Live.

În replică, Damian a intervenit imediat și a mărturisit:

„Să aduci asemenea acuzație unui om? Să mă faci pedofil? Care înseamnă, pe larg, să întreții relați sexuale cu minori, există și minori cu capacitate de exercițiu, capacitate de exercițiu restrânsă, deplină. Tu știi ce este asta și cum se pedepsește? Am trei copii acasă, vă dați seama că aud acest lucru grav la televizor? Am un sentiment de compasiune pentru el”.

Citește și:

GSP LIVE // VIDEO Ciprian Damian, fostul președinte al celor de la Vaslui, a oferit detalii incredibile despre modul în care Adrian Porumboiu a condus echipa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
zagna
zagna  •  05 Martie 2019, 13:14

Ai stiut acest lucru cand l-ai pus mana ta dreapta in afaceri si in viata ta ! Acum, suporta consecintele... Acelesi lucru valabil si pentru Damian, a stiut cine e Porumboiu !

adriann_
adriann_  •  05 Martie 2019, 11:53

Daca Porumboiu nu se prezinta azi la Parchet cu probele pe care sustine ca le-ar avea poate fi acuzat de complicitate. Asta trebuia sa i-o spuna Stucan in fata la interviu, dar na...

cornelconasu
cornelconasu  •  05 Martie 2019, 11:42

a

Vezi toate comentariile (18)
Comentează