FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - CFR

Acuze grave la adresa lui Radu Petrescu: „Între el și CFR Cluj există un trecut bine definit” + Porumboiu cere demisia lui Gino Iorgulescu și a lui Răzvan Burleanu

Adrian Porumboiu
Adrian Porumboiu

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 decembrie 2021 11:21 / Actualizat duminica, 05 decembrie 2021 13:18

Adrian Porumboiu, fost arbitru și finanțator la FC Vaslui, a avut o reacție dură la adresa arbitrajelor din Liga 1 după meciul Chindia - CFR, la care „centralul” Radu Petrescu i-a dezavantajat pe târgovișteni.

Porumboiu acuză relația dintre Radu Petrescu și CFR Cluj, arbitrul nefiind la prima mare greșeală în favoarea campionaei României.

„Vorbim de Radu Petrescu și CFR Cluj și există un trecut bine definit, e un love story atât de puternic încât, uitându-te în urmă, poți realiza foarte ușor. Nu doar la Sibiu, și la directe și indirecte, și peste tot. 

Eu am spus și chiar le-am recomandat multora care bagă la pariuri ce să pună la un meci al lui CFR. CFR-ul avea orchestra lor, cu arbitrii care știau ce să facă în așa fel în cât să câștige puncte, să câștige campionate și nu e nimic nou. Sunt faze clare. 

Câte meciuri au fost și câte campionate, câte avantaje au avut. Și acei arbitri care îi avantajau arbitrează în continuare și îi arbitrează în continuare. Aveți vreun dubiu că nu am dreptate? Urmăriți meciurile și veți vedea că am dreptate 100%”, a declarat Adrian Porumboiu la emisiunea „Ora exactă în sport” pe ProX.

Adrian Porumboiu: „Dintotdeauna campionatele au fost date în primul rând de Federație”

Fostul arbitru acuză FRF că face jocurile în campionat și este convins că prin delegările făcute, aceștia decid campioana României.

„Arbitrii care arbitrează și nu au niciun interes, nu îi dă nimeni. Au fost atâția arbitri care și-au văzut de treaba lor. Dar dacă ei sunt implicați la club, au relații cu cluburile prin intermediari sau direct. Stau și beau șampanie cu ei la meciuri. Dacă li se cumpără Mercedesuri la arbitri. Despre ce vorbim?

Noi acceptăm treaba asta pentru că FRF își face jocul. Dintotdeauna campionatele au fost date în primul rând de Federație. Și Liga a luat parte la lucrurile astea”, a mai precizat Porumboiu.

Este foarte clar. Gino, ai promis că faci treaba asta (n.r. - implementarea VAR). Du-te, Gino, acasă, ce să mai stai acolo? Burleanu, ai zis că faci treaba asta. Ați văzut aseară la Dortmund cu Bayern, ce henț. A intervenit VAR-ul, arbitrul nu avea cum să vadă. Dacă nu reușești să implementezi VAR, pleacă, Gino! Poate vine altul care poate.

- Adrian Porumboiu, fost arbitru FIFA

Citește alte știri din Liga 1:

Emil Săndoi s-a săturat de greșelile arbitrilor: „Toate astea se întâmplă unde nu e VAR, de ce nu se pune un televizor la marginea terenului?” » Mesaj pentru Costache

Mihai Stoica, nervos după Chindia - CFR 0-1: „Viciere de rezultat! Din nou! Să nu vă mai mirați de ce are CFR Cluj un avans atât de mare. Radu Petrescu trebuia exclus din arbitraj”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (101)
trink
trink  •  06 Decembrie 2021, 00:39

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

observator_federal
observator_federal  •  05 Decembrie 2021, 19:49

Un moment de referință în "palmaresul" arbitrului Radu Petrescu este penaltyul decisiv ("penaltyul izbăvitor" tipic FCSB) la una dintre victoriile gospodărești, de bun organizator, ale lui Gigi contra Universității Craiova: vă amintiți cum un henț involuntar (mingea i-a sărit din teren în mână) al lui Akca a fost mutat de la 1m în afara careului, în interiorul careului, de parcă linia careului nu ar fi un reper suficient de clar (de la înființarea fotbalului!!). Cum de nu și-a adus Meme aminte, că oltenii au făcut scandal atunci! Doar oltenii (presa - gigistă- mai puțin).

911069572601493
Calin Ioan  •  05 Decembrie 2021, 18:22

Porumboiu are ceva cu CFR nu cu arbitraju, s-a scremut cativa ani pe la Vaslui si a ramas frustat pentru toata viata.Sa spui ca in meciul cu Chindia CFR a fost avantajata per total inseamna sa fi sau orb sau ***(*** fiind fcsb). Sa vi sa comentezi o singura faza din meci si sa tragi concluzia , mai bine ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (101)
Comentează