FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - CFR 0-1

Mihai Stoica, nervos după Chindia - CFR 0-1: „Viciere de rezultat! Din nou! Să nu vă mai mirați de ce are CFR Cluj un avans atât de mare. Radu Petrescu trebuia exclus din arbitraj”

Chindia - CFR, scor 0-1
Chindia - CFR, scor 0-1

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 decembrie 2021 08:11 / Actualizat duminica, 05 decembrie 2021 09:36

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a comentat succesul celor de la CFR Cluj în fața Chindiei, joc cu mai multe greșeli de arbitraj.

Stoica îi acuză pe clujeni că sunt favorizați de arbitraje și consideră că târgoviștenii au fost clar dezavantajați în meciul de sâmbătă. Acesta i-a adresat cuvinte grele și „centralului” Radu Petrescu, despre care consideră că ar trebui exclus din arbitraj.

CHINDIA - CFR CLUJ. „Centralul” Radu Petrescu nu i-a rămas dator campioanei » După ce inițial i-a refuzat un penalty, s-a revanșat câteva minute mai târziu
CHINDIA - CFR CLUJ
CHINDIA - CFR CLUJ. „Centralul” Radu Petrescu nu i-a rămas dator campioanei » După ce inițial i-a refuzat un penalty, s-a revanșat câteva minute mai târziu

„Nu am văzut în viața mea henț mai clar. Îi mai lipsea să o bage în geantă. Probabil că nu a dat penalty pentru CFR Cluj pe final pentru că știa că a fost henț. Plus că trebuia eliminat și Boateng. Este viciere de rezultat. Din nou! Să nu vă mai mirați de ce are CFR Cluj un avans atât de mare. Să vă mirați când va fi arbitrată corect”, a declarat Mihai Stoica la Telekom TV.

Apoi, oficialul roș-albaștrilor și-a amintit un episod cu Radu Petrescu protagonist, la un meci Voința Sibiu - CFR, în care a anulat incredibil un gol al sibienilor pentru un fault inexistent la portarul Beto. Atunci clujenii s-au impus și au devenit campioni.

„Același arbitru care a inventat fault la Sibiu – CFR și a făcut-o campioană pe CFR și a retrogradat Voința. Când Beto a dat cu piciorul în pământ. A inventat atunci! Acum i-a intrat ceva în ochi și nu a văzut că a luat-o Costache cu mâna.

Trebuia exclus definitiv de atunci Petrescu. E clar că ai interes când inventezi. Suntem bătaia de joc a tuturor. Dacă aveam VAR se rezolvau multe”, a mai spus Mihai Stoica.

Faza incriminată de Mihai Stoica

Minutul 21 la Ploiești. Valentin Costache primește mingea de la Ciprian Deac, intră în careul advers și, după o „contră” cu Laurențiu Corbu, mingea îi sare în brațul drept. Profitând de preluarea cu brațul, Costache păstrează mingea și i-o pasează lui Omrani, care șutează plasat, lângă bara stângă. 1-0 pentru CFR Cluj.

Mihai Stoica, nervos după Chindia - CFR 0-1: „Viciere de rezultat! Din nou! Să nu vă mai mirați de ce are CFR Cluj un avans atât de mare. Radu Petrescu trebuia exclus din arbitraj”

Citește alte știri din Liga 1:

MM Stoica propune un nou sistem competițional pentru Liga 1: „Este excelent!”

Gică Hagi, entuziasmat de victoria Farului: „De mult nu am văzut echipa mea să joace așa”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (123)
131708592619625
Marius Vasilica  •  05 Decembrie 2021, 23:04

Draga cartonel ce zici de penaltiul pe care l-ați primit în meciul de astăzi cu UTA?cum e cu vicierea de rezultat?vezi că ești ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mzm1
mzm1  •  05 Decembrie 2021, 20:33

Dragă MM, nu e de demnitatea Stelei (FCSB-ului) sa se plangă de arbitraje. Asta fac echipele mici. Dacă noi ii batem pe CFR (dus si-ntors), in play-off, nu mai contează că un arbitrii i-ar fi avantajat intr-un joc, două. Numai că, in momentul de față Clujul lui Dan Petrescu este cea mai puternică si cea mai constantă echipă din Liga 1, desi au jucat si foarte multe jocuri in Europa. Trebuie s-o recunoastem! Poate că noi jucăm mai spectaculos, dar ei ne-au snopit cu 4-1 la Cluj si au acum o groază de puncte avans. Sa speram că nu vom mai pierde puncte cu echipele mici si vom intra în play-off mai apropiați de CFR. Să vedem ce facem cu UTA, atenție mare!!

482761529217904
Costel Ivascu  •  05 Decembrie 2021, 19:43

Într-o federație normală CFR. Cluj ar fi retrogradată și iar fi anulate toate titlurile câștigate cu japca. Exemplu: Juventus Torino.

Vezi toate comentariile (123)
Comentează
Close