FOTBAL  »  Superliga  »  EXCLUSIV

EXCLUSIV Adrian Porumboiu, răspuns nimicitor pentru Adrian Sălăgeanu, după declarațiile acestuia la GSP Live: „Obraznic, nesimțit, minte cu nerușinare! Avea o mare problemă cu cămătarii, d-asta era traumatizat”

Articol de - Publicat sambata, 18 martie 2023 13:13 / Actualizat sambata, 18 martie 2023 13:43

Adrian Porumboiu (72 de ani) fost patron la FC Vaslui a reacționat după declarațiile făcute de fostul jucător al echipei, Adrian Sălăgeanu (39 de ani) vineri, în emisiunea GSP Live. Porumboiu vorbește despre situații grave care-l aveau în prim-plan pe fostul fotbalist.

- Bună ziua, domnule Porumboiu...
- Nu e prea bună pentru că nu ați fost corecți cu mine. Dacă s-au scris asemenea lucruri era normal să fiu sunat în cadrul emisiunii. V-am răspuns de fiecare dată când am fost sunat. Cred că și acum trebuie să fiu întrebat despre declarațiile lui Sălăgeanu, mai ales că s-au spus atâtea grozăvii despre mine. În fine, acum să-mi spun punctul de vedere.

- Vă rugăm!
- Aș începe cu un lucru dincolo de orice putere de înțelegere. Acest lucru l-aș numi chiar demențial, că eu i-aș fi înjurat soția și copilul! Ce să am cu soția și copilul lui?! Cu el chiar am avut o discuție dură și o voi explica imediat. Dar el nu are nicio logică în ce spune...

Adrian Porumboiu, replică pentru Adrian Sălăgeanu: „Minte cu nerușinare, trebuie să-l pun la punct”

- Vorbim despre ultima dumneavoastră întâlnire cu Sălăgeanu?
- Da, în care el susține că, și acum citez, „nu prea s-a vorbit despre fotbal, mai mult s-a vorbit despre copilul meu și soția mea”. Doamne Dumnezeule, n-are nicio legătură! Ce treabă avem eu? Apoi se referă la pagubele de la Vaslui.

- Care susține că au fost de „ordinul sutelor de mii de euro”.
- Avea salariul lui Ronaldo ca să aibă salariu de ordinul sutelor de mii de euro? Apoi spune, citez iar, „raportându-mă la ce era scris pe hârtie”. Eu cred că este o treabă de compătimire în ceea ce-l privește. Dar dacă este obraznic, nesimțit și minte cu nerușinare, trebuie să-l pun la punct.

Adrian Pourmboiu, acuzații grave la adresa lui Adrian Sălăgeanu: „Cămătari, jocuri, păcănele...”

- Susțineți că minte?
- Evident! El și-a primit toți banii la Vaslui. Eu am avut o discuție cu cei din club un lucru și aș vrea să fie foarte clar ce vă spun acum.

- Vă rugăm, despre ce este vorba?
- Eu l-am adus ca pe un jucător valoros. A jucat, apoi s-a dat accidentat, spunând că are nu știu ce probleme. Unul dintre jucători, căruia îi rețin numele, dar nu are rost să-l facem public, a venit să-mi spună că Sălăgeanu nu are nimic, dar în schimb are o mare problemă cu cămătarii!

- Serios?
- El intrase într-o zonă mai mult decât gri. Atunci am vorbit cu el și i s-a dat o sumă destul de importantă pentru că am crezut să se liniștește. Dimpotrivă, nu s-a liniștit... N-a mai jucat, tot accidentat a fost, cu ghilimelele de rigoare. Dar treaba cu cămătarii, jocuri, păcănele a continuat. Așa eram informat de către cei din echipă.

Adrian Porumboiu: „Adevărul este că el avea o problemă psihică”

- Domnule Porumboiu, credeți că...
- Discuția cu el a fost de la un om în vârstă, cu experiență, la unul tânăr care trebuia să înțeleagă care e rolul lui în viață. Nu să o țină cu tâmpenii și mai ales să piardă nopțile cu jocurile, cu păcănelele. Dracu' să le ia, nu e treaba mea!

- Aveați informații clare din interior despre el că are această patimă?
- Da, dar nu înțeleg de ce face chestiile astea după 11 ani?! Nu înțeleg ce vrea și de unde să spună chestiunile astea despre „sute de mii de euro”. Păi, ce? Eu lucram cu bani negri? De unde să-i dau sute de mii de euro dacă ele nu erau trecute pe hârtie. Adevărul este că el avea o problemă psihică.

- Acuzațiile dumneavoastră sunt foarte grave!
- El s-a manifestat ca atare! Dacă te uiți și la declarațiile lui de acum denotă o stare mintală precară... Inițial n-am vrut să răspund, dar internetul s-a împânzit cu declarațiile lui și a trebuit să-mi exprim punctul de vedere. El avea niște probleme. Eu i-am spus că trebuie să fie responsabil și să aibă grijă de familie, nimic altceva!

Adrian Porumboiu despre Adrian Sălăgeanu: „O luase razna”

- Dar pe el l-ați înjurat vreodată?
- Sigur că l-am înjurat și vă spun și când s-a întâmplat asta. La meciul cu Fenerbahce din deplasare... Nici nu mai are sens să vorbim.

- Atunci când s-a terminat 1-1?
- Exact. Dar nici nu mai contează. Una e să-l înjur pe el, dar cum să bagi familia în chestia asta? E josnic pentru el! Ce treabă am eu cu copil lui? Eu nu am copii, nu am nepoți? Sau să-i înjur soția... Păi, n-am văzut-o în viața mea. Problema că el o luase pe căi din astea.

- Domnule Porumboiu, l-ați adus pe Sălăgeanu de la Galați, nu?
- Da. Când i-am plătit inclusiv salariul pe care el nu-l luase acolo. Cum să vină el să spună că are sute de mii de euro de luat? Sărăcuțul de el... Uită că avea o problemă destul de gravă! Eu am încercat să-l scot din chestiunea asta. Inclusiv acum la emisiune a mai spus că...

- Ce a spus?
- Are căderi de tensiune destul de grave! Dar nu fac pe doctorul, pe psihologul... Asta este realitatea! În țara asta oricine poate spune ce vrea. El era traumatizat, dar motivele erau altele... Nu avea nicio legătură cu fotbalul. Lucrurile astea le știu de la jucătorii din echipă și ăsta e și motivul pentru care s-a renunțat la el, pentru că o luase razna, omul era pe arătură.

„Stângul era de aur, dreptul îl ajuta la mers”

- Trauma susțineți că era generată de problemele pe care le avea cu cămătarii, cu păcănelele...
- Păi, n-o să fie din cauza lui Porumboiu! El trebuia să mă respecte că m-am purtat frumos cu el, chiar dacă l-am înjurat la meciul cu Fenerbahce. Dar ca să bagi familia? Doamne, Dumnezeule!

- Dar cine v-a spus despre probleme lui?
- N-are nicio importanță! Când ai intrat în jocurile cămătarilor era gata! El a fost un jucător foarte bun la un anumit moment. Avea un stângul de aur, iar dreptul îl ajuta la mers. Problema era la cap! Să-i fie rușine că a putut să vorbească despre mine așa. Și să mintă! Spune, domne, ce este adevărat, nu minți cu nerușinare!

- Acel jucător...
- Mă repet, toate discuțiile au plecat de la un jucător al echipei care mi-a spus clar că este căutat de cămătari! Domnule, el nu avea cum să fie traumatizat de mine. Ferească Dumnezeu! Traumele lui au plecat de la totul și cu totul altceva. Iar legat de banii pe care i-a încasat se poate scoate foarte ușor fișa cu toți banii pe care i-a primit de la FC Vaslui!

Porumboiu, criză de nervi în direct: "Balaj a fost un tâlhar ca arbitru, cu o minte de bibilică! Era în corpul arbitrilor ușor de mânuit, executa comenzile CFR-ului"

Citește și:

Un dublu campion al României n-are licență, dar vrea să fie antrenor la FCSB! „Mi-aș dori din toată inima. Nu mă las până n-o să ajung acolo”
PRIETENII LUI OVIDIU
Un dublu campion al României n-are licență, dar vrea să fie antrenor la FCSB! „Mi-aș dori din toată inima. Nu mă las până n-o să ajung acolo”
Lovitură pe piața drepturilor TV pentru postul care și-a închis singura emisiune de sport: „Naționala” se mută pe Pro TV!
MEDIA
Lovitură pe piața drepturilor TV pentru postul care și-a închis singura emisiune de sport: „Naționala” se mută pe Pro TV!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
romeverest
romeverest  •  18 Martie 2023, 17:39

Se pare ca Porumboiu a fost mai “periculos” decat Becali, doar ca nu a fost atat de vocal in mass-media precum pipereanul !!

lapusneanul
lapusneanul  •  18 Martie 2023, 17:07

răspuns nimicitor ?..hahaha

gicapuia
gicapuia  •  18 Martie 2023, 14:51

Ideea e ca nu prea stii pe cne sa crezi. Si stiti de ce ? Pantru ca oamenii din fotbal nu mai au credibilitate. Chiar daca te cheama Porumboiu. Aia e!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează