FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Adrian Porumboiu ia peste picior „feblețea” lui Becali: „M-am întâlnit cu Wesley acum vreo două luni, arăta mai slab decât el”

Porumboiu și Wesley s-au revăzut în vara lui 2022
Porumboiu și Wesley s-au revăzut în vara lui 2022

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 septembrie 2022 07:16 / Actualizat miercuri, 14 septembrie 2022 07:34

Adrian Porumboiu (71 de ani), fostul finanțator al lui FC Vaslui, a oferit un răspuns haios atunci când a fost pus să comenteze transferul lui Billel Omrani la FCSB. Atacantul francez de 29 de ani e considerat „feblețea” patronului Gigi Becali, însă problemele pe care le are cu greutatea sunt apăsătoare. 

Finanțatorul roș-albaștrilor, Gigi Becali, dezvăluia zilele trecute că Omrani are „8 sau 10 kilograme în plus”, aspect care l-a făcut pe Adrian Porumboiu să facă o comparație între francez și brazilianul Wesley (41 de ani), atacantul care făcea furori la Vaslui în urmă cu un deceniu.

Își mai revine Omrani? FCSB și-a transferat un atacant care nu mai știe să dea gol
FCSB - ANDERLECHT
Își mai revine Omrani? FCSB și-a transferat un atacant care nu mai știe să dea gol

Adrian Porumboiu: „M-am întâlnit cu Wesley acum vreo două luni, arăta mai slab decât Omrani”

M-am întâlnit cu Wesley acum vreo două luni de zile. Arăta mai slab decât arată Omrani acum, la FCSB

Wesley era fotbalist, Omrani mai are. E fotbalist, dar mai are până să ajungă la valoarea lui Wesley. Glumesc, e fotbalist, e fotbalist bun. Cred că e o achiziție bună și nu e nici costisitoare. Dacă reușește să se pună pe picioare, e mare lucru”, a declarat Adrian Porumboiu, conform Playsport

Asta a fost febleţea lui Gigi. De ani de zile s-a chinuit să-l ia şi, acum, dacă tot a avut ocazia, l-a luat. Eu zic că o să fie bun Omrani.

- Mihai Stoica, manager general FCSB, joi, la Orange Sport

Omrani, în cel mai slab punct al carierei

Billel Omrani se află în cel mai rău moment din carieră. El nu a mai jucat din iunie. 

După finalul sezonului trecut i-a expirat contractul pe care îl avea cu CFR și a refuzat să semneze o prelungire, convins fiind că din postura de jucător liber avea să dea lovitura, să prindă un angajament care să-l îmbogățească. Socoteala nu s-a adeverit și atacantul a rămas șomer timp de trei luni, până când a acceptat propunerea lui Becali.

Billel Omrani: „În zece zile voi fi gata!” 

Omrani a vorbit la FCSB TV ieri, în ziua în care s-a antrenat prima oară sub comanda lui Dică, după ce a semnat contractul: „Nu sunt pregătit sută la sută, am nevoie de zece zile cu antrenamente ca să ating potențialul maxim și voi munci ca să ajung acolo, știu că am mult de lucrat cu preparatorul fizic. 

Domnul Becali m-a dorit de multă vreme și chiar și eu am vrut să vin aici încă de când mă aflam la CFR, dar nu a fost posibil atunci. De fiecare dată când am venit la București ca adversar a fost plin stadionul și mi-a plăcut mult atmosfera. 

Sper să dau goluri, pase decisive și să contribui astfel la câștigarea campionatului și la depășirea fazei grupelor în Conference League".

Cred că Omrani are 8 sau 10 kilograme în plus. Îi dau douăzeci de mii de euro pe lună. A cerut mai mult, dar i-am spus „Unde poți să obții mai mulți bani? Tu nu vezi că ești șomer de trei luni?”. Sper să devină om serios măcar acum, la 29 de ani! 

- Gigi Becali, patronul FCSB

VIDEO Primele declarații ale lui Billel Omrani în tricoul FCSB: „Sper să câștigăm titlul”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Se îngroașă gluma! Ce șanse mai are FCSB să prindă play-off-ul

Își mai revine Omrani? FCSB și-a transferat un atacant care nu mai știe să dea gol

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
clubman
clubman  •  14 Septembrie 2022, 12:03

Omrani a fost greu de tinut in frau de catre Dan Petrescu, un adevarat zbir, intr-un oras care nu ofera viata de noapte a Mucurestiului.... Simpatic dar indolent, talentat dar lenes... Acesta este Omrani....

vasileroaita
vasileroaita  •  14 Septembrie 2022, 09:52

Așa cum se prezintă ACUM Omrani, este cel mai bun din lotul FC fcsb!

Vasile11xx
Vasile11xx  •  14 Septembrie 2022, 09:17

Foarte bun fost arbitru.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează