INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - ANDERLECHT

Își mai revine Omrani? FCSB și-a transferat un atacant care nu mai știe să dea gol

Billel Omrani (29 de ani), atacantul pe care Gigi Becali îl tot curta de câțiva ani, s-a antrenat ieri cu FCSB.
Billel Omrani (29 de ani), atacantul pe care Gigi Becali îl tot curta de câțiva ani, s-a antrenat ieri cu FCSB.

Articol de , - Publicat marti, 13 septembrie 2022 21:04 / Actualizat marti, 13 septembrie 2022 21:04

Billel Omrani (29 de ani), atacantul pe care Gigi Becali îl tot curta de câțiva ani, s-a antrenat ieri cu FCSB. El nu a mai jucat în vreun meci din iunie și nu a mai marcat din decembrie anul trecut.

Becali și-a îndeplinit visul: l-a achiziționat pe Billel Omrani, pe care dorea să-l aducă încă din vremea în care francezul se afla sub contract cu CFR. În 2016 a purtat Gigi primele tratative cu impresarul lui Omrani, doar că atunci vișiniii s-au opus, nu au fost de acord să i-l cedeze rivalei pe atacantul care avea să fie important pentru formația lui Petrescu, mai ales în partidele din cupele europene.

Ce clauză i-a pus Gigi Becali în contract lui Billel Omrani + Cum a comentat imaginile cu atacantul francez în stare de ebrietate
FCSB
Ce clauză i-a pus Gigi Becali în contract lui Billel Omrani + Cum a comentat imaginile cu atacantul francez în stare de ebrietate

Nu e clar însă pe care Omrani l-a angajat FCSB acum! Billel se află în cel mai rău moment din carieră. El nu a mai jucat din iunie. După finalul sezonului trecut i-a expirat contractul pe care îl avea cu CFR și a refuzat să semneze o prelungire, convins fiind că din postura de jucător liber avea să dea lovitura, să prindă un angajament care să-l îmbogățească. Socoteala nu s-a adeverit și atacantul a rămas șomer timp de trei luni, până când a acceptat propunerea lui Becali.

Își revine Omrani la FCSB?

De marcat, Omrani nu a mai marcat din decembrie anul trecut! El a înscris ultima oară într-o victorie cu Chindia, 1-0 în deplasare, pe 4 decembrie 2021. De atunci a bifat 18 meciuri, inclusiv unul internațional, un succes al Algeriei cu Iran, 2-1. Billel a bifat ultimele 20 de minute ale jocului în reprezentativa Algeriei.

Becali e convins că va ajunge într-o formă suficient de bună după pauza pe care o vor cauza partidele din Liga Națiunilor, spre sfârșitul acestei luni. Franco-algerianului nu-i va fi ușor să prindă un loc ca titular. El poate evolua ca vârf sau ca extremă în sistemul 4-3-3 al lui Gigi. 

Atacant central e Compagno, care a pornit cu un randament bun de când a ajuns la FCSB. Pe dreapta concurează Cordea și Miculescu, iar pe stânga sunt competitori Florinel Coman și Octavian Popoescu. Omrani nu a mai fost om de bază nici la CFR în stagiunea precedentă, în care el a jucat de la început doar în 21 de meciuri din campionat. 

Cred că Omrani are 8 sau 10 kilograme în plus. Îi dau douăzeci de mii de euro pe lună. A cerut mai mult, dar i-am spus "Unde poți să obții mai mulți bani? Tu nu vezi că ești șomer de trei luni?". Sper să devină om serios măcar acum, la 29 de ani!
Gigi Becali, patronul FCSB

8 goluria marcat Omrani cel mai mult într-un sezon din Liga 1, în ediția 2018-2019. Atacantul a evoluat pentru CFR între 2016 și 2022, după ce crescuse în Franța la juniorii lui Marseille, un club la care a bifat 6 jocuri în Ligue 1 și un gol

„În zece zile voi fi gata!”

Omrani a vorbit la FCSB TV ieri, în ziua în care s-a antrenat prima oară sub comanda lui Dică, după ce a semnat contractul: "Nu sunt pregătit sută la sută, am nevoie de zece zile cu antrenamente ca să ating potențialul maxim și voi munci ca să ajung acolo, știu că am mult de lucrat cu preparatorul fizic. Domnul Becali m-a dorit de multă vreme și chiar și eu am vrut să vin aici încă de când mă aflam la CFR, dar nu a fost posibil atunci. De fiecare dată când am venit la București ca adversar a fost plin stadionul și mi-a plăcut mult atmosfera. Speră să dau goluri, pase decisive și să contribui astfel la câștigarea campionatului și la depășirea fazei grupelor în Conference League".

Toate detaliile despre FCSB - Anderlecht:

Citește mai multe știri despre FCSB:

Alin Stoica, interviu acid în presa din Belgia: „Anderlecht înfruntă echipa care a uzurpat Steaua!” » Ce spune despre Gigi Becali
FCSB - ANDERLECHT
Alin Stoica, interviu acid în presa din Belgia: „Anderlecht înfruntă echipa care a uzurpat Steaua!” » Ce spune despre Gigi Becali
Invitat special la FCSB - Anderlecht: „Ne va fi alături cel mai puternic om cu care am lucrat în 30 ani”
FCSB - ANDERLECHT
Invitat special la FCSB - Anderlecht: „Ne va fi alături cel mai puternic om cu care am lucrat în 30 ani”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
corectu
corectu  •  14 Septembrie 2022, 08:43

În 10 zile e gata de plecare.Omrani e ca și Budescu,comod.Ce frumos m-am exprimat.

dobrin
dobrin  •  14 Septembrie 2022, 02:27
Postat de basan pe 13 Septembrie 2022, 22:54

Deja și-a revenit...financiar!

Mai da doua pahare pe gat si isi revine si fizic.

sictir
sictir  •  14 Septembrie 2022, 00:14

Din declaratiile lui Omrani deduc ca el este fecesebist de mic.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează