FOTBAL  »  Superliga  »  RAPIDISTI.RO

Adrian Porumboiu: "George Copos se pregăteşte să ia titlul de campion cu Rapid!" :D

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 februarie 2009 00:00

Adrian Porumboiu, finanţatorul celor de la FC Vaslui, e convins să situaţia de la Rapid va intra în normal în cel mai scurt timp şi crede că George Copos se va întoarce să investească la Rapid şi va avea şi un obiectiv, care în acest moment se poate realizata: "titlul de campion", anunţă rapidisti.ro.

"El acum ne spune că se scufundă Pămîntul, dar nu ne spune unde. Păi, dacă se scufundă Pămîntul în lapte şi miere, nu e bine să trăim acolo!? El se pregăteşte să ia titlul de campion cu Rapid! Să-l vedeţi pe George după două, trei etape că vrea titlul!", a declarat Porumboiu la radio InfoPro.

Citeşte mai multe ştiri despre Rapid pe rapidişti.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  21 Februarie 2009, 14:42

la popice

 •  21 Februarie 2009, 13:46

mai trebuie 12.ooo de euro sau an lei pentru a fi mai linistiti ca sa puteti da la FCM BACAU

 •  21 Februarie 2009, 13:08

=== pentru "euu" : - sa te prind ca ceri marire de salariu la munca, pentru ca daca ceri marire de salariu esti un speculant care incearca sa forteze mana patronului ! Habar nu ai ce inseamna PRETUL ESTE DAT DE CERERE SI OFERTA . Vrei sa scazi pretul la case ? Pune mana si construieste in 3 ani 100.000 de locuinte si ai scazut pretul. Pana atunci, stai cu chirie si zi si tu ca strugurii sunt acrii :))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează