FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO EXCLUSIV Adrian Porumboiu râde de Gigi Becali: „Dacă nu se oprea campionatul, îl transfera și pe Moș Crăciun”

Articol de - Publicat luni, 18 decembrie 2023 10:01 / Actualizat luni, 18 decembrie 2023 10:46

În direct la GSP LIVE, Adrian Porumboiu a avut o reacție ironică la adresa lui Gigi Becali. 

Fost finanțator la FC Vaslui, Adrian Porumboiu a comentat ironic faptul că patronul FCSB a transferat doi jucători de la viitoarele adversare: Baba Alhassan (Hermannstadt) și Luis Phelipe (Poli Iași). 

Neluțu Varga, reacție puternică în mercato, după transferurile făcute de Gigi Becali: „Plătesc o sumă-record ca să-l aduc la CFR Cluj și să luăm titlul”
CFR Cluj
Neluțu Varga, reacție puternică în mercato, după transferurile făcute de Gigi Becali: „Plătesc o sumă-record ca să-l aduc la CFR Cluj și să luăm titlul”

Mijlocașul ghanez de 23 de ani de la formația sibiană nu a jucat în FCSB - Hermannstadt 3-0, iar Leo Grozavu a spus că nu va conta pe extrema braziliană de 23 de ani în meciul cu echipa roș-albastră (marți, ora 20:30). 

VIDEO Adrian Porumboiu, reacție ironică la adresa lui Gigi Becali 

„E bine că mai e o etapă. Dacă se mai juca, sunt ferm convins că Gigi Becali îi cumpăra și pe Moș Crăciun. I-a cumpărat pe ăștia doi cu care joacă... 

Noroc că s-a terminat. Nu mai e nevoie să-l cumpere pe Moș Crăciun. Putea să plece și Moș Crăciun în vacanță. 

Noroc că Federația a fost inspirată și a pus stop campionatului. S-au gândit cei de la FRF «Domnule, nu e bine fără Moș Crăciun»”, a declarat Adrian Porumboiu la GSP LIVE. 

FCSB și-a sabotat rivalele! 

Cei doi jucători acontați deja FCSB au cerut să nu mai joace în ultimele etape, după cu au dezvăluit Marius Măldărășanu și Leo Grozavu. 

„A făcut și vizita medicală. A cerut să meargă în vacanță, să nu se accidenteze. Era clar că nu ne putem baza pe el. Am mare încredere în ceilalți. Trebuie să jucăm cu încredere! 

La fiecare meci este vorba de detalii, se poate câștiga datorită unor mici detalii, pe o poziționare, un moment fix. Cei de la FCSB au jucători de calitate, dar nu trebuie să ne retragem”, a explicat Măldărășanu, la Prima Sport. 

Și Leo Grozavu, antrenorul lui Poli Iași, s-a plâns de lipsa de concentrare a lui Luis Phelipe, pe care l-a scos la pauza meciului cu Universitatea Craiova (2-2). 

„Azi am avut mari dubii dacă să-l băgăm sau nu. În această săptămână, două zile nu a fost cu mintea aici. L-am repus pe picioare până la urmă, dar... A spus că vrea în vacanță. I-am zis că poate să plece dacă lasă la club salariile pe noiembrie și decembrie. S-a văzut că nu e aici cu mintea. A pierdut multe mingi, nu a avut dinamică. Poate i-a fost greu să se motiveze”, a spus și Leo Grozavu, pentru sursa citată. 

Citește și:

Decizie inexplicabilă la golul decisiv din Sepsi - CFR Cluj » Au stat 3 minute la VAR: „Nu îmi vine să cred! Sunt uluit!”

Doi foști internaționali, îngrijorați de un aspect observat în Superligă: „E preocupant acest trend”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
Catisr
Catisr  •  18 Decembrie 2023, 18:23

Oare dacă acest domn ar fi fost obligat să-și plătească taxele la stat de la defuncta SC Vaslui ar mai fi putut apărea la TV ? Vă rog comparați această situație cu a lui Gică Popescu și trageți voi concluzia ! P.S. ”Potrivit raportului de creanţe depus la Tribunalul Vaslui, cele mai mari datorii, respectiv 138 milioane de lei, sunt către bugetul de stat, în condiţiile în care clubul vasluian de fotbal nu a plătit niciun leu la bugetul de stat în cei 12 ani de existenţă.”

grigs1981
grigs1981  •  18 Decembrie 2023, 15:03

"La fiecare meci este vorba de detalii, se poate câștiga datorită unor mici detalii"spune Maldarasanu...si are dreptate,la un meci cumperi adversarul,la doua,sau mai multe...la altul arbitrul iti da penalty ca a tras SUT o basina,si tot asa apar"detalii"si,culmea!il invoci pe Dumnezeu tot timpul...Mai farisei ca astia doi de la fcsb,mai rar...apropo,cat ii mai rabda Dumnezeu?!

mafa
mafa  •  18 Decembrie 2023, 14:54
Postat de VanBasten1989 pe 18 Decembrie 2023, 10:53

Respect, Porumboiu! Mos Craciun e netransferabil dar, pentru suma corecta, l-ar fi cedat pe unul dintre reni. Iar atunci gesepe ar fi titrat cu litere de o schioapa..."Primul ren din campionatul romanesc, transferat de fecesebe. Sa vedem cum se va integra ***"

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează