FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - CSU CRAIOVA 1-2

Istvan Kovacs, criticat de un fost arbitru important: „A fost numărul 1 în sens negativ. Nu poți să faci asta”

Istvan Kovacs
Istvan Kovacs

Articol de GSP - Publicat luni, 08 august 2022 11:32 / Actualizat luni, 08 august 2022 12:49

Adrian Porumboiu, fostul arbitru internațional, a comentat prestația lui Istvan Kovacs din meciul FCU Craiova - CSU Craiova 1-2.

Kovacs a dictat două lovituri de la 11 metri pentru echipa lui Balint în prima repriză. Mai întâi, el a fost corectat de VAR, după ce nu a văzut faultul lui Van Durmen la Markovici. Kovacs a lăsat inițial jocul să continue, dar a revăzut faza și a acordat penalty.

Apoi, înainte de pauză, Hanca a executat o lovitură liberă, mingea l-a lovit în cap pe Bahassa, în careu, dar arbitrul a acordat penalty considerând că mingea l-a șters pe mână pe acesta. Kovacs nu a revăzut faza pe monitorul VAR.

Adrian Porumboiu îl critică pe Istvan Kovacs, după FCU Craiova - CSU Craiova 1-2

„La primul penalty a fost o fază banal de simplă. Nu l-a acordat, s-au mai jucat trei faze între timp, putea să se marcheze. Cei din VAR au văzut că e penalty, el era țanțoș. 

La al doilea penalty, nici vorbă de henț, mingea îl lovește în cap. Nu cred că a văzut destul de bine. Probabil a trecut mingea razant cu brațul. Nu ai cum să sari la cap așa și să ții mâna pe lângă corp. Obligatoriu trebuia să revadă faza. Mi s-ar părea incredibil să fi fost anunțat de VAR și să fi decis că nu vrea să vadă faza”, a declarat Adrian Porumboiu, la Pro Arena.

+1 FOTO

Citește și: 

Ce a observat conducerea lui FCU Craiova la Marius Croitoru: „Cu alți antrenori nu se întâmpla asta”

Adrian Mititelu, acuzații grave la miezul nopții: „Dețin informația că Istvan Kovacs a ignorat avertismentul arbitrului VAR” » Și Marcel Pușcaș îl atacă: „Lasă naibii orgoliul!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  08 August 2022, 16:44
Postat de laur_gr pe 08 August 2022, 14:18

Nu am vazut nicio poza sau reluare din fata. De unde stiti ca mingea nu a atins mana inainte sa loveasca capul? Nu se vede bine mana dreapta la reluari. Kovacs a vazut faza din fata, mai bine pozitionat decat Kovacs nu a fost nicio camera. Daca aveti filmare din fata puneti link.

Eu vreau sa vad si una din spate, si una din stanga si una de dedesubt(poate era ceva in neregula cu crampoanele sau sireturile, si d-aia a dat penalty, ca hent nu a fost decat daca mai nou se acorda hent cand lovesti mingea cu capul in careu)

Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  08 August 2022, 16:43
Postat de Iulius_45 pe 08 August 2022, 15:43

Liniste! Graieste Porumboiu, unul dintre arbitri mediocri ai Romaniei. Pai, ia vezi mai nea Adriene, care ai falimentat Vasluiul, la fel ca si brutarul pe FCU, ce spun arbitrii in activitate, nu pensionarii: *** Aaaa???? Ce mai zici?

Pai arbitrii care sunt in activitate se apara intre ei. Nu asa e in orice meserie?

Iulius_45
Iulius_45  •  08 August 2022, 15:43

Liniste! Graieste Porumboiu, unul dintre arbitri mediocri ai Romaniei. Pai, ia vezi mai nea Adriene, care ai falimentat Vasluiul, la fel ca si brutarul pe FCU, ce spun arbitrii in activitate, nu pensionarii: *** Aaaa???? Ce mai zici?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează