FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Adrian Porumboiu vine cu o variantă-șoc în Superliga » Unde ar putea ajunge Marius Șumudică: „Cred că semnează cu ei. Ar fi fraier dacă nu se duce”

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Articol de - Publicat joi, 17 august 2023 07:30 / Actualizat joi, 17 august 2023 09:11

Adrian Porumboiu (72 de ani) vorbește despre o variantă suprinzătoare în fotbalul românesc. Fostul arbitru internațional crede că Marius Șumudică (52) ar trebui să vină în locul lui Marius Croitoru (42) pe banca tehnică a celor de la FC Botoșani. 

Rămasă fără antrenor după ce Marius Croitoru a plecat de la echipă, FC Botoșani se află în căutarea unui nou „principal”. Adrian Porumboiu crede că banca tehnică a moldovenilor ar trebui să fie preluată de Marius Șumudică. Antrenorul este liber de contract de la începutul verii, când rezilia cu saudiții de la Al Raed. 

După rapidistul Șumudică, a „murit” și analistul Șumudică: „Îmi aduce numai deservicii. Mai bine rămân doar antrenorul Șumudică”
DECIZIE
După rapidistul Șumudică, a „murit” și analistul Șumudică: „Îmi aduce numai deservicii. Mai bine rămân doar antrenorul Șumudică”

Adrian Porumboiu anunță o mutare-șoc în Superliga: „Cred că Șumudică pleacă antrenor la FC Botoșani”

„Căutați lista de antrenori de la Vaslui și o să vedeți cine va fi antrenor la Botoșani. 

Dacă ar fi după părerea mea, cel mai bine s-ar nimeri la Botoșani. El e în suferință, Botoșaniul e în suferință. El nu are angajament acum, cea mai fericită combinație ar fi asta. 

Cred că pleacă antrenor la Botoșani. E cea mai bună variantă pentru el și pentru Botoșani. Varianta cea mai bună este să meargă acolo. Știe și cu șmecheria, și cu ciocolata, și cu biciul. 

Ar fi fraier dacă nu se duce”, a declarat Adrian Porumboiu, potrivit iAM Sport. 

Marius Șumudică a refuzat U Cluj 

Marius Șumudică a fost dorit cu insistență în ultimele săptămâni pe banca celor de la U Cluj. Nemulțumiți de felul în care echipa se prezintă sub conducerea lui Anton Petrea, șefii ardelenilor ar fi decis să apeleze la serviciile lui Șumudică pentru scoaterea formației din criză. 

Lucrurile nu s-au mai materializat în momentul în care conducătorii „studenților” nu au putut să-i îndeplinească lui Șumudică mai multe condiții. 

Șumudică l-ar fi vrut la U Cluj pe Silviu Lung Jr., însă ardelenii s-au mișcat greu și portarul a ajuns la Poli Iași. Șumudică îl dorea și pe Boldrin, însă fostul mijlocaș de la Astra și de la FCSB a refuzat oferta.

Mai exista pe lista lui Șumi și Kana Byik, fundaș central, un internațional camerunez cu care Șumi a lucrat la Gaziantepspor. Africanul în vârstă de 34 de ani a cerut 20.000 de euro lunar, un salariu pe care U nu l-a acceptat.

Pentru că „șepcile roșii” s-au împotmolit așa, antrenorul nu a mai semnat contractul care-i fusese pregătit, unul cu un salariu de 20.000 de euro lunar plus bonusuri.

VIDEO. Cornel Dinu l-a desființat pe Marius Șumudică în direct la GSP Live: „Nu are cum să-ți placă de Șumudică”

Citește și: 

Ziua Z la Dinamo » Andrei Nicolescu obține funcția mult dorită! Cum contraatacă Vlad Iacob

Ciprian Marica a confirmat » După Budescu, Farul pregătește o nouă mutare tare: „Discuții avansate!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (26)
SpiritLiber
SpiritLiber  •  17 August 2023, 20:55
Postat de unurtr pe 17 August 2023, 14:03

Din contră, jucătorii îl vor pe Șumudică! De aceea Săpunaru, Morais, Moldovan au greșit inexplicabil în ultimele meciuri, îl vor afară pe Bergodi pt că nu face antrenamentele corect și îl vor pe Șumudică cu care Săpunaru și Morais au lucrat la Astra! Vocile puternice din vestiar au declarat pe surse că jucătorii nu îl mai vor pe Bergodi

Toata lumea stie asta , asta este adevarul! Toata suflarea rapidista il vrea pe Sumi mai putin sclavetii incompetenti din birouri! Aia stiu ca daca vine Sumi nu vor mai putea sa taie frunza la caini pe banii lui Sucu si isi vor cauta joburi adecvate capacitatilor lor mintale, probabil la Rebu sau la spalat WC-uri! Angelescu si Niculae se joaca fotbal manager si a iesit o laie! SUCULE, trezeste-te si dai afara imediat, altfel astia te lasa in ***’ gol!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Stefan_rapidist_de_mic
Stefan_rapidist_de_mic  •  17 August 2023, 16:40
Postat de unurtr pe 17 August 2023, 15:51

Tu ești mai mult fanul președintelui de la Joița și al lui Bergodi decât fanul Rapidului! Daca ai ține cu FC Rapid 1923 ai vedea că nu jucăm nimic și jucătorii văd și ei asta și d-asta nu îl mai vor pe Bergodi care nu a făcut nimic la viața lui și a mai retrogradat o dată Rapidul și îl vor pe Șumudică care a câștigat campionatul cu Astra și cu siguranță va duce FC Rapid 1923 pe primele 3 locuri!

cu Iancu patron, Dinu Vama presedinte, Manea director tehnic si Sumudica antrenor sigur castigam Liga Campionilor! Lasand gluma la o parte, cum explici ca in primele doua meciuri am jucat bine, iar apoi cand a inceput sa-si bage Sumi coada, brusc echipa a inceput sa faca gafe? Cum explici ca Dunganzici a dat gol cu Botosani, dar cu Petrolul a dat pe langa bara, dupa ce a gresit preluarea, desi ocaziile sunt similare? Bergodi a adus ultimul trofeu in Giulesti, pe cand bufonul a afirmat ca acesta nu este Rapidul adevarat, suparat fiind ca fiul lui a fost refuzat. De ce ai atata incredere ca Sumi va reusi in Giulesti? Chiar crezi ca Sumi va colabora bine cu Sucu si Angelescu cand el nu s-a inteles bine nici macar cu Varga sau Copos?

unurtr
unurtr  •  17 August 2023, 15:51
Postat de Stefan_rapidist_de_mic pe 17 August 2023, 15:10

care surse? Dinu Vama si ceilalti care au distrus Rapidul lui Copos? Jucatorii au gresit pentru ca galeria pune presiune! Uita-te pe reluarea meciului cu Petrolul cum fluiera in minutul 30 dupa ce fundasii rapidisti au un lung sir de pase intre ei! Si mai uita-te si ce afectat e Oaida dupa ce da autogolul! Daca tu crezi ca aia e fata unui fotbalist care a "gresit" intentionat pentru ca sa isi sape antrenorul inseamna ca ai un coeficient de inteligenta emotionala redus! Acelasi lucru se poate spune si depre Moldovan! "Inexplicabil" cica... E absolut firesc ca in conditiile astea, Rapidul sa nu joace bine! Nefiresc e ca Sumudica isi trimite oamenii la conferintele de presa ale lui Bergodi! Nefiresc e sa il injuri pe Neculae, desi au trecut doar 5 meciuri! Comportamentul galeriei la adresa lui nu are nici-o legatura cu situatia din clasament, ci cu acea postare in miez de noapte la adresa bufonului care se crede cel mai bun antrenor roman! La ce sa vina Sumudica, sa infiltreze clubul cu oameni certati cu legea? Sa sifoneze in presa toate detaliile transferurilor inca nefacute si astfel sa creasca suma de platit? Vorbesti de Sumudica de parca nu ar fi fost niciodata antrenorul Rapidului! Cand a plecat, Rapidul era pe 5 si in mijlocul unui scandal imens!

Tu ești mai mult fanul președintelui de la Joița și al lui Bergodi decât fanul Rapidului! Daca ai ține cu FC Rapid 1923 ai vedea că nu jucăm nimic și jucătorii văd și ei asta și d-asta nu îl mai vor pe Bergodi care nu a făcut nimic la viața lui și a mai retrogradat o dată Rapidul și îl vor pe Șumudică care a câștigat campionatul cu Astra și cu siguranță va duce FC Rapid 1923 pe primele 3 locuri!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează