FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Adrian Ropotan și-a amintit cum a scăpat de furia fanilor dinamoviști, după episodul „Steaua e numai una”: „Dacă o iau, să o iau de la ei!”

Adrian Ropotan (34 de ani) își amintește cu zâmbetul pe buze momentul în care și-a pus fanii în cap, interpretând maneaua „Steaua e numai una”.
Adrian Ropotan (34 de ani) își amintește cu zâmbetul pe buze momentul în care și-a pus fanii în cap, interpretând maneaua „Steaua e numai una”.

Articol de GSP - Publicat marti, 16 martie 2021 21:42 / Actualizat marti, 16 martie 2021 22:37

Adrian Ropotan (34 de ani) își amintește cu zâmbetul pe buze momentul în care și-a pus fanii în cap, interpretând maneaua „Steaua e numai una”.

În noiembrie 2008, Cristi Pulhac, Adrian Ropotan și Gabriel Torje au fost surprinși fredonând o manea dedicată rivalei Steaua. Ropotan își amintește cum a scăpat de furia fanilor în perioada imediat următoare. 

Adrian Ropotan, despre momentul „Steaua e numai una”

„Era meciul cu FC Argeş, parcă! Era o ceaţă nebună. Am zis, bă, am scăpat, nu prea mă văd ăştia pe aici, nu prea mă înjură aici. Era antrenor domnul Mircea Rednic şi m-a şi schimbat în minutul 70 şi ceva. Şi au început. Am luat-o aşa frumos pe lângă teren. Mi-am luat drumul mai lung, dar nu prin faţa galeriei. Dacă o iau, o iau de la persoanele care nu prea sunt aici. Până am ajuns la tunelul de la vestiare, aveam frigiderul plin. Dacă ne raportăm la momentul de faţă e o chestie amuzantă.

E o perioadă din viaţa mea care a trecut, o să o povestesc copiilor, nepoţilor. Am în minte acum toată acţiunea. Era cu un aparat de fotografiat. Era iubita unui invitat. Nu am realizat că suntem filmaţi. Am zis, bă, stăm în casa omului, nu are ce să se întâmple. Am zis că putem să ne dăm arama pe faţă. S-a cântat, dar a fost o glumă. A fost pus şi o manea cu Dinamo. Unii cântau, alţii nu cântau că erau muţi. Erau puţin ameţiţi", a declarat Adrian Ropotan, conform AS. 

S-a întâmplat, a fost o glumă. Eram tineri. Am avut o problemă financiară, în primul rând. Am avut o amendă de 5.000 de euro. I-am plătit, ne-am asumat. Erau mici salariile, la Dinamo am pornit cu biletul de autobuz
- Adrian Ropotan

VIDEO. Ropotan despre maneaua cu Steaua și o întâmplare bizară în Rusia: ”Mi-au dat un CD cu imnul!”

Citește și alte știri despre Dinamo:

A negociat cu DDB și vrea în continuare să revină la Dinamo: „Mi-au spus că revin cu un telefon. Sigur mă voi întoarce!

De ce sumă mai are nevoie Dinamo pentru a plăti toate datoriile: „Suntem tot mai aproape!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
hannah.robinson
hannah.robinson  •  17 Martie 2021, 09:54

Știau ăștia ceva... corect... Steaua e numai una... cea a lui Talpan

parpalache
parpalache  •  17 Martie 2021, 06:48

Maneaua a fost„pusa”de femeia aia care a si filmat(si apoi i-a dat-o lui MM-carre s-a ocupat de regie)!Ce s-a vazut la tv.?Ca Torje(sarbatoritul-si gazda in acelasi timp),cara de zor vin si gustari de la bucatarie,ca Ropo era manga si motzaia,ca o gagica chicotea,iar singurul care se distra era *** ala de Pulhac!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează