FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

De ce sumă mai are nevoie Dinamo pentru a plăti toate datoriile: „Suntem tot mai aproape!”

DDB anunță că datoriile lui Dinamo au scăzut în acest moment la 550.000 de euro.
DDB anunță că datoriile lui Dinamo au scăzut în acest moment la 550.000 de euro.

Articol de GSP - Publicat marti, 16 martie 2021 21:15 / Actualizat marti, 16 martie 2021 21:36

DDB anunță că datoriile lui Dinamo au scăzut în acest moment la 550.000 de euro. 

Fanii-finanțatori din DDB continuă să strângă bani pentru obținerea licenței. Comunicatele din ultima lună oferă însă date contradictorii. În urmă cu 5 zile, anunțau că datoria inițială a fost în valoare de 853.000 de euro. În cel mai recent anunț, suma a crescut la 1,2 milioane de euro. 

DDB, anunț despre datoriile lui Dinamo

„CÂINILOR, SUNTEM TOT MAI APROAPE DE SALVAREA CLUBULUI! De la o datorie atât de mare, de 1.200.000€, am reușit să coborâm sub jumătate și am ajuns astăzi la 550.000€.

Nu e ușor să ne împărțim între atâtea greutăți, să luptăm pe atâtea fronturi. Uneori putem da și rateuri. Știm că se sparg toate în capul nostru, chiar și atunci când ratează un jucător, sau când se dă penalty în loc de fault în atac. Salariile sunt plătite pe luna ianuarie. Am plătit și ratele la zi către ANAF. 

Sumele de mai sus reprezintă datorii rezultate din litigii cu foștii jucători. Datorii făcute de cei care au încercat falimentarea clubului. Niște impostori care n-au luat în calcul că se pun cu CÂINII. Dar le promitem că LE VA FI GREU CU NOI.

Avem câteva lucruri simple de făcut în următoarea perioadă:

  1. JOI LA ORA 10:00 NE VOM APĂRA CLUBUL ȘI ISTORIA! Și-au anunțat prezența foarte mulți suporteri din Capitală și din alte județe. Cei care vor veni, sunt rugați să respecte regulile de distanțare, să fie îmbrăcați ca de oraș, nu ca pentru stadion! De restul ne ocupăm noi. Vom avea oameni peste tot în București și în jurul Bucureștiului. Locul de întâlnire este acesta: Secția Comercială a Tribunalului București, exact în spatele stației de metrou Semănătoarea. Adresa este: Splaiul Independenței 319L.
     
  2. Trebuie să continuăm comenzile pentru tricouri! S-au strâns aproape 120.000€ până acum. Este o sumă foarte importantă care va conta mult
     
  3. Trebuie să continuăm să luăm bilete la Meciul Salvării! S-au strâns până acum peste 52.000€. Aproape cât un sold out pe Arena Națională”, se arată în comunicatul emis de fanii lui Dinamo.

VIDEO. Probleme noi la Dinamo » DDB, datoare la firmele lui Negoiță: „900.000 de euro pe mâncare, cazare, prestări servicii”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

A negociat cu DDB și vrea în continuare să revină la Dinamo: „Mi-au spus că revin cu un telefon. Sigur mă voi întoarce!

Lovitura încercată de Dinamo peste noapte, pentru postul de antrenor: „Mi-au zis că blochează tot până le dau eu răspunsul!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (112)
514091889218839
Mihai Buzea  •  17 Martie 2021, 11:52

Nu vă faceți griji. Plătește burleanu

stoichkov10
stoichkov10  •  17 Martie 2021, 10:50

Rapoarte detaliate Obligaţii restante conform ANAF Firma nu este publicata in lista companiilor cu obligaţii restante la buget care depasesc plafonul minim. (31.12.2020) [vazut] Vezi raport detaliat. ce am gasit pe site-ul listafirme.ro nu stiu cit de bun e site-ul.

stoichkov10
stoichkov10  •  17 Martie 2021, 10:42
Postat de right_wing_resistance_romania pe 17 Martie 2021, 10:16

"Tabelul preliminar de creanţe al societăţii FC Dinamo 1948, aflată în insolvenţă şi care administrează clubul de fotbal, a relevat datorii de 78 de milioane de lei, dintre care 20 de milioane către Ministerul Finanţelor, 18 milioane către firma Ideal Rezidenţial şi 14 milioane către Ionuţ Negoiţă". Respectiva datorie nu a fost niciodata achitata de Negoita pentru ca acesta era conducatorul mesei credale. Dupa iesirea din insolventa, Negoita, apoi Spaniolii si DDB, au facut intelegeri cu ANAF-ul pentru esalonarea datoriilor. Ce inseamna asta? In loc sa se intample precum s-a intamplat cu Rangers, trimisi in liga a 4-a si obligati sa plateasca toata suma, politicul i-a ajutat sa esaloneze datoriile pe nspe ani. Ca Stelist imi doresc ca Dinamo sa isi revina financiar si sportiv, pentru a avea echipele de traditie sus, in loc de Voluntari si Clinceni. Insa nu vad cum se poate face asta cu cloaca de spanioli si anumiti oameni care au interese prin DDB. Surprinzator este de ce s-a creat acest DDB, pentru a achita ceea ce altii au furat sau au evitat sa achite statului.

ok dar asta e stire veche din 2014 inainte de iesirea din insolventa. am crezut ca ai date mai noi.

Vezi toate comentariile (112)
Comentează