FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Lovitura încercată de Dinamo peste noapte, pentru postul de antrenor: „Mi-au zis că blochează tot până le dau eu răspunsul!”

Marius Șumudică (50 de ani) a dezvăluit că DDB a încercat să îl convingă să preia postul de antrenor al lui Dinamo, imediat după demisia lui Ionel Gane (49 de ani). +31   FOTO
Marius Șumudică (50 de ani) a dezvăluit că DDB a încercat să îl convingă să preia postul de antrenor al lui Dinamo, imediat după demisia lui Ionel Gane (49 de ani).

Articol de GSP - Publicat marti, 16 martie 2021 17:48 / Actualizat marti, 16 martie 2021 18:00

Marius Șumudică (50 de ani) a dezvăluit că DDB a încercat să îl convingă să preia postul de antrenor al lui Dinamo, imediat după demisia lui Ionel Gane (49 de ani).  

Gigi Mulțescu este noul antrenor al lui Dinamo, omul care și-a asumat salvarea de la retrogradare a „câinilor”. Marius Șumudică spune că fanii-finanțatori din DDB l-au contactat aseară, imediat după plecarea lui Ionel Gane, și au insistat să îl aducă în Ștefan cel Mare. 

„Am primit aseară mesaje de la băieții din DDB. Mi-au zis că blochează lucrurile, până le dau eu răspunsul. Nu mă atrage, nu mă văd în postura asta. OK, au strâns bani și fac niște lucruri incredibile, dar nu mă văd în postura de a sta pe banca lui Dinamo. Nu aș fi putut să fac asta. Am mai fost odată la RIN, când era Mutu președinte. Nu am putut să las Astra, pentru a merge acolo. Mai mult spiritul rapidist m-a făcut să aleg asta atunci”, a declarat Marius Șumudică, la „Digi Sport Special”.

Marius Șumudică îi ține pumnii lui Mulțescu

„Este un antrenor care s-a confruntat de multe ori cu astfel de probleme. Gestionează foarte bine situațiile de criză. Fiind și în cadrul clubului, era cel mai potrivit. Sper să aibă energia necesară pentru a scoate Dinamo din criză. Merită să rămână în Liga 1, pentru tot ce înseamnă, tradiție, suporteri”, a spus Șumudică. 

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Gigi Mulțescu a ajuns la Săftica și a făcut primele declarații » Noul antrenor al lui Dinamo nu i-a uitat pe spaniolii care l-au dat afară

Reacție acidă din DDB după anunțul lui Cortacero: „S-a întâlnit cu Magaye, dar a luat prafuri mai proaste”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
115486966066476
Edi Girnita  •  17 Martie 2021, 15:42

Ninele, nici Poli Iași nu te vrea, darămite Dinamo!

roradu
roradu  •  17 Martie 2021, 09:36

Asta e un mercenar! Degeaba l-au dat afara turcii? Unde merge face circ ...

tataika
tataika  •  17 Martie 2021, 05:12

Iar se baga asta in seama sigur.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează