FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Gigi Mulțescu a fost prezentat oficial și a dat primele declarații » Noul antrenor al lui Dinamo nu i-a uitat pe spaniolii care l-au dat afară

foto: Captură Digi Sport +31   FOTO
foto: Captură Digi Sport

Articol de GSP - Publicat marti, 16 martie 2021 18:08 / Actualizat marti, 16 martie 2021 18:08

Gigi Mulțescu (69 de ani) a fost prezentat oficial ca noul antrenor al lui Dinamo. Îl înlocuiește pe Ionel Gane, cel care și-a dat demisia după 1-2 cu FC Argeș. 

UPDATE 18:00 Gheorghe Mulțescu, prezentat oficial

Dinamo București l-a anunțat oficial pe noul antrenor al echipei, Gheorghe Mulțescu, aflat la al 5-lea mandat pe banca trupei din Ștefan cel Mare:

Gheorghe Mulțescu, antrenor principal la Dinamo București București, 16 martie 2021. Noul antrenor principal al echipei...

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Marţi, 16 martie 2021

Știrea inițială:

Antrenorul care începe al cincilea mandat pe banca lui Dinamo a fost singura opțiune a fanilor și a conducerii, așa cum a anunțat GSP,ro, iar azi, în jurul orei 16:00, a ajuns la baza de la Săftica pentru a conduce primul antrenament. 

„SMURD-ul” a oferit primele declarații după revenirea la formația alb-roșie și spune că situația de acum este mai grea decât cea din vară, când l-a înlocuit pe Adrian Mihalcea.

„Este o nouă provocare din partea echipei mele de suflet pentru care am mai făcut astfel de gesturi. E mai greu acum, pentru că timpul lucrează împotriva noastră. Nu mai e timp, s-au pierdut puncte, s-au scurs etapele.

Am emoții pentru că e vorba de soarta echipei. Sunt speranțe. Este o situație mai grea decât ceva din vară. E criză de timp. Mă bucur că pot să ajut echipa. Dacă iese treaba bine și salvăm echipa, voi fi și mai fericit. Contractul e până în vară, dar dacă ai rezultate, e clar că vei fi apreciat.

În vară a fost o situația mai specială, cu investitorii fantomă. Eu și ei nu avem chimie, nu mai mai vorbit niciodată după aceea. Nu știu ce gânduri au, pe mine mă interesează ca echipa să joace și să câștige puncte. Trebuie să ne salvăm, Cupa ar fi cireașa de pe tort”, a declarat Gigi Mulțescu. 

Alături de Gigi Mulțescu va reveni la echipă și preparatorul fizic George Neagu, plecat în urmă cu o lună de la Astra. Cei doi au lucrat la Dinamo și în precedentul mandat al antrenorului. (Detalii AICI)

VIDEO Probleme noi la Dinamo » DDB, datoare la firmele lui Negoiță: „900.000 de euro pe mâncare, cazare, prestări servicii”

Citește mai multe știri despre Dinamo:  

EXCLUSIV Ce va fi azi la Dinamo: șanse mari ca noul antrenor să fie instalat în următoarele ore » Ultimele detalii de la Săftica

Ionel Gane, surclasat de Prepeliță la ultimul meci pe banca lui Dinamo » Note după victoria lui FC Argeș: Malele, cel mai bun de pe teren!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
gago747
gago747  •  17 Martie 2021, 14:49
Postat de valyomanyd pe 16 Martie 2021, 18:07

Sa fii fericit ca nu doare prostia, erai amendat in fiecare zi pentru tulburarea linistii publice !

Nah, nu tulburarea liniștii publice, mai degrabă expunere indecentă. Ăsta și dacă se îmbracă cuviincios și iese pe ștrasse, tot expunere indecentă se cheamă că face.

tataika
tataika  •  17 Martie 2021, 05:26
Postat de Ruscior Dragos pe 16 Martie 2021, 16:42

Pentru "tataika"...așa, un dram de respect; știi vb. aia: el(Moșulică)ca tine, a fost, tu ca el, NU nu se știe......dar mai contează azi? ce-i ăla respect?

Respect pentru un antrenor dat afara de n ori si care se intoarce de fiecare data la mana care l-a lovit? Nici un pic de mandrie sau coloana vertebrala.

viata_de_caine
viata_de_caine  •  17 Martie 2021, 00:33

Mult succes nea Gigi, mai salveaza-ne inca odata, vei avea statuie langa Patzaichin.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează