FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Confuzie la Dinamo » DDB face un anunț alarmant: „Șansele să adunăm suma pentru licență sunt mici, dacă nu facem asta”

Fanii-finanțatori din programul DDB avertizează că Dinamo este departe de obținerea licenței pentru sezonul următor de Liga 1. +12   FOTO
Fanii-finanțatori din programul DDB avertizează că Dinamo este departe de obținerea licenței pentru sezonul următor de Liga 1.

Articol de GSP - Publicat joi, 11 martie 2021 21:34 / Actualizat joi, 11 martie 2021 22:20

Fanii-finanțatori din programul DDB avertizează că Dinamo este departe de obținerea licenței pentru sezonul următor de Liga 1. 

DDB a reușit să stingă datoriile către Cosmin Contra și către preparatorul fizic Javi Reyes, dar situația este în continuare delicată. Comunicatele emise de suporteri, cei care au preluat controlul total al clubului, sunt confuze. În urmă cu 3 săptămâni anunțau că mai au nevoie de aproximativ 600.000 de euro, până la finalul lunii martie. Acum, datoria anunțată atinge valoarea de 700.000 de euro.

DDB avertizează: obținerea licenței e departe

„ATENȚIE LA PERICOLUL ĂSTA, CÂINILOR!

Am pornit de la suma de 863.000 €, v-am spus că facem eforturi în continuare pentru ca această sumă să scadă, ultimii cu care ne-am înțeles sunt Cosmin Contra și Javi Reyes, am mai achitat restanțe, ne zbatem, așa că suma a scăzut sub 700.000.

Echipa DDB se îndreaptă și înspre alte soluții de finanțare, sperăm să reușim să atragem fonduri către licență și de aici. DDB face tot ce îi stă în putință pentru a ne îndeplini obiectivul pe termen scurt, însă mai avem mult până acolo!

DECI, ATENȚIE MARE, CÂINILOR! Adevărul este că dacă nu facem SOLD OUT pentru meciul cu Dinamo Kiev și dacă nu dublăm, măcar, numărul de tricouri, (1033 acum) șansele să adunăm suma sunt mici”, se arată în comunicatul emis de DDB. 

VIDEO. Decizia care l-a făcut pe Ionuț Negoiță să vândă Dinamo: „Cortacero mi-a trimis 550.000 de euro pe nevăzute”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Chiar nu e glumă: Dinamo discută un parteneriat oficial cu un club imens!

Conducerea lui Dinamo i-a decis viitorul lui Ionel Gane » Ce se întâmplă cu antrenorul principal

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
ilie.ceausescu
ilie.ceausescu  •  12 Martie 2021, 22:20

Iosifenii *** sunt disperati!! DDB esti genial!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ilie.ceausescu
ilie.ceausescu  •  12 Martie 2021, 22:19

Plang gigistii plang! Dinamo merge mai departe!

bodystyle74
bodystyle74  •  12 Martie 2021, 10:34
Postat de joze_maurinio pe 12 Martie 2021, 06:57

Nu stiu de ce, dar mi se pare ca astia incearca sa faca afaceri ca impostorul de Becali. Hai fratilor, sariti cu banii. Banii, banii, banii. Cred ca unii bani au si iesit din conturi si au ajuns in buzunarele unora de pe acolo. Daca s-ar face un control, ar vedea stilul Becalic de lucru: Bag 1 milion in club si scot 5. Deci, la profit si pierderi trecem ZERO. Pentru ca in lumea infractorilor 5-1 = 0. Eu cred ca au intrat in conturile DDB mai multi bani decat sunt declarati si i-au decontat oamenii. Adevarul e ca asta e un fel de Caritas, FNI! Normal ca ajuta clubul, dar, vai, nu ajung banii. Pentru toti! Ar trebui investigata treaba de Militie, Securitate, PCR, Tovarasul Ceausescu si toti ceilalti. Miroase de la o posta ce fac astia, de zici ca e stana din Pipera a Baciului Machidon.

Toata lumea stie,incepand cu dna,procuratura,fisc,parlament,senat,etc,ca prin srl-urile si sa-urile din fotbalul romanesc indiferent de liga ,se ingropa bani publici si bani privati. Schemele difera de la o forma de organizare la alta dar rezultatul este acelasi. In acest context intreb si eu cine sa controleze si cu ce scop?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close