FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - DINAMO 2-0

EXCLUSIV Fostul campion cu Dinamo nu a menajat pe nimeni după 0-2 cu U Cluj: „Jucători plafonați, nu ai cu cine! Am plecat din casă, nu am mai suportat”

Dinamoviștii au fost învinși clar de U Cluj // foto: Cristi Preda +33   FOTO
Dinamoviștii au fost învinși clar de U Cluj // foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 mai 2022 07:53 / Actualizat duminica, 22 mai 2022 09:15

Adrian Ropotan (36 de ani), fost mijlocaș la Dinamo, a făcut o analiză severă după ce „câinii roșii” au pierdut turul barajului de menținere/promovare în Liga 1, scor 0-2 cu U Cluj.

Campion cu Dinamo în 2007, Ropotan prevedea un astfel de scenariu pentru fosta sa echipă. Ex-dinamovistul nu este impresionat de actualul lot al echipei, despre care spune că este compus din „jucători plafonați”.

Ropotan se teme ca o eventuală retrogradare să nu ducă la desființarea clubului. În ultimii ani, fără ajutor financiar din partea acționarului majoritar din acte, dat dispărut după ce a preluat clubul, Dinamo s-a chinuit din răsputeri să supraviețuiască. 

Fostul campion cu Dinamo nu a menajat pe nimeni după 0-2 cu U Cluj: „Jucători plafonați, nu ai cu cine! Am plecat din casă, nu am mai suportat”
Ropotan, în centru, în perioada Dinamo // foto: Imago Images

A făcut-o grație implicării active a suporterilor, prin programul DDB, care deține aproximativ 20% dintre acțiunile societății.

Parlamentarul George Simion se bucură pentru U Cluj: „Este simbolul unor inimi românești” + Derapaj la adresa suporterilor de etnie maghiară
U CLUJ - DINAMO 2-0
Parlamentarul George Simion se bucură pentru U Cluj: „Este simbolul unor inimi românești” + Derapaj la adresa suporterilor de etnie maghiară

Adrian Ropotan, fără menajamente după U Cluj - Dinamo: „Frica cea mai mare este să nu dispară”

„Nu mă mișcă deloc, era clar că la asta se va ajunge. Am tot zis că Dinamo va avea o misiune foarte, foarte grea la baraj. M-am gândit de la bun început, Dinamo are o echipă cu jucători plafonați, care nu pot face față unei situații de genul acesta. Plus că nu ai stabilitate... nu ai cu cine. Asta este realitatea.

Retrogradarea ar fi cea mai bună chestie care se poate întâmpla. Să nu se desființeze! Dacă Dinamo va retrograda, nu știu dacă va mai putea exista această echipă.

Frica mea cea mai mare este ca Dinamo să nu dispară. În primul rând, pierdem noi, ca suporteri. Jucătorii și-ar găsi alte echipe, e doar o etapă din viața lor. Nu este plăcut să ai în CV o retrogradare, dar ce este mai dureros este că vor pierde milioanele de suporteri. Asta doare cel mai mult”, a declarat Ropotan la GSP Live.

Adrian Ropotan, după U Cluj - Dinamo: „Am plecat din casă, nu am mai suportat”

„Nu vreau să vorbesc de rău pe nimeni, dar uitați-vă ce s-a întâmplat cu Dinamo, cine a condus-o și a făcut acolo transferuri. Vreți ca echipa să se salveze, dar cu cine? Ce jucători ar putea salva Dinamo? Îmi doresc ca Dinamo să se salveze la retur, să câștige cu 4 sau 5-0, dar după jocul prestat... nu știu ce să zic. 

Dacă analizăm jocul prestat, lasă multe de dorit. După prima echipă, am plecat din casă. Nu am mai suportat. Nu am văzut spirit, nimic care să reflecte numele Dinamo. Am văzut o echipă ruptă de la jumătate, cu spații foarte mari, nicio echipă de joc. Să ne mulțumim că am pierdut doar cu 2-0”, a concluzionat fostul fotbalist.

Promovat din Academia Clubului în 2005, Ropotan a rămas la Dinamo până în 2009, când a prins un transfer la Dinamo Moscova.

Mai multe știri despre U Cluj - Dinamo: 

Delegația lui Dinamo a pornit spre București, însoțită de jandarmi! Reacția ultrașilor i-a speriat pe fotbaliști

„Să nu distrugem echipa!” » Jucătorii lui Dinamo și-au făcut calculele pentru retur: „Suntem pe un drum negru, trebuie să ne revenim”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
fero77
fero77  •  09 Martie 2024, 22:39
Postat de borcea_cel_pacalit_de_jiji pe 22 Mai 2022, 11:57

Și eu care cream că ești fericit / în extaz pentru că ai apucat bilet la operă / teatru / galerie de artă ... hopa, dar stai să văd cu ce echipă ții...aaaa, clar, n-ai tu treabă cu ce am enumerat mai sus!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno115
creeperno115  •  22 Mai 2022, 22:48

A fugit la Semeghin spaima sticlelor de vin

catalincj
catalincj  •  22 Mai 2022, 22:29
Postat de ivnastase pe 22 Mai 2022, 10:49

S-a finalizat cu gol faza, de aceea s-a dat galben. Asta scrie în regulament, dar e ușor să comentezi fără să te informezi.

Atacul violent nu este iertat daca se finalizează cu gol. Informează-te tu baiete.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează