FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - DINAMO 2-0

„Să nu distrugem echipa!” » Jucătorii lui Dinamo și-au făcut calculele pentru retur: „Suntem pe un drum negru, trebuie să ne revenim”

Cosmin Matei, imaginea neputinței / Sursă foto: Cristi Preda (GSP) +33   FOTO
Cosmin Matei, imaginea neputinței / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 mai 2022 23:55 / Actualizat sambata, 21 mai 2022 23:59

U CLUJ - DINAMO 2-0. Fotbaliștii „câinilor” sunt optimiști că pot întoarce soarta barajului cu Universitatea Cluj. Cosmin Matei, „decarul” roș-albilor, îndeamnă la unitate înaintea returului de peste o săptămână.

  • Universitatea Cluj a învins-o pe Dinamo, scor 2-0, fiind la un meci distanță de a produce șocul deceniului în Liga 1. „Câinii” au dezamăgit crunt pe „Cluj Arena” și sunt cu un pas în liga secundă, contrapeformanță fără precedent în istoria clubului. 
  • Returul va fi pe 29 mai, pe stadionul din șoseaua Ștefan cel Mare.

Roș-albii au pregătit timp de o lună barajul pentru menținerea în Liga 1, dar au dezamăgit crunt la Cluj. Cosmin Matei, autorul uneia dintre marile ocazii din repriza secundă, a analizat, la „cald”, înfrângerea suferită de Dinamo cu U Cluj.

Cosmin Matei: „Suntem pe un drum negru, trebuie să ne revenim”

„Din păcate, am pierdut, a fost cel mai important meci al sezonului pentru noi, dar urmează finala, unde trebuie să reglăm puțin lucrurile și să încercăm să întoarcem acest rezultat. Nu se pune problema de miza meciului sau de motivație. 

Ne pare rău că am pierdut. O să ne pregătim bine în această săptămână, vom face tot ce depinde de noi pentru a rămâne în prima ligă. 

Prima mea ocazie nu a vrut să intre, era senzațional să revenim cu un gol de la vestiare, nu a fost să fie. Trebuie să ne motivăm pentru meciul următor, să arătăm că suntem caractere puternice și să nu distrugem această echipă. 

Ăsta este adevărul, suntem pe un drum negru și trebuie să ne revenim. Trebuie să fim conștienți de gravitatea situației, fiecare trebuie să dea tot ce are mai bun pentru a întoarce rezultatul”, a spus Cosmin Matei, la microfonul Orange Sport. 

Fotbalul e nedrept uneori, cred că am fi meritat să marcăm la una dintre ocaziile pe care le-am avut. Trebuie să facem totul pentru a întoarce scorul și cred că e important să reușim să înscriem repede la retur. Apoi, lucrurile s-ar schimba. Știu cine sunt colegii mei, știu ce caracter au ei, am vorbit după meci și sunt convins că putem întoarce rezultatul și să rămânem în Liga 1

- Alexandru Răuță, mijlocaș Dinamo

Ultrașii lui Dinamo n-au acceptat eșecul! Ce s-a întâmplat imediat după fluierul final

Fanii dinamoviști și-au apostrofat favoriții la final. Peste 2.000 de fani dinamoviști au făcut deplasarea la Cluj-Napoca și au cântat timp de 83 de minute, până în momentul golului de 2-0, marcat de Boiciuc, într-o perioadă în care „câinii” aveau om în plus.

În acel moment, răbdarea ultrașilor dinamoviști a dispărut, iar mai multe scaune au zburat pe pista stadionului.

Imediat după fluierul final al „centralului” Cătălin Popa, elevii lui Dusan Uhrin s-au îndreptat spre galerie, dar au fost primiți cu fluierături și înjurături: „Jucători de Serie B, vă rupem picioarele!”. Aproximativ 100 de jandarmi au apărut instant și au blocat drumul fotbaliștilor, înaintea ca lucrurile să escaladeze.

FOTO / Cele mai tari imagini din duelul U Cluj - Dinamo 2-0

Atmosfera de pe stadion / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
+29 FOTO

Adrian Ropotan, reacție dură după U Cluj - Dinamo 2-0: „E grav ce se întâmplă. Dinamo are jucători plafonați”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Cornel Dinu a remarcat un singur dinamovist și râde de Filip: „E o blasfemie”

PCH, primul mesaj după ce Dinamo s-a făcut de râs cu U Cluj: „Începem demolarea stadionului! E singura șansă să întoarcem rezultatul”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
Bogdanmrk
Bogdanmrk  •  22 Mai 2022, 09:36

Băieții au încercat,a fost și ghinion la cele 2 bare, așteptăm o nouă minune ca la liberec!

suporter
suporter  •  22 Mai 2022, 08:44

Si astia sunt cu Divizia B? Nici astia nu stiu ca este vorba de Liga 2? Suporterii dinamovisti si in general suporterii din fotbal sunt primitivi.

zorrozabal
zorrozabal  •  22 Mai 2022, 06:25

Matei asta,este „oglinda”actualului Dinamo!Joc fara orizont-cu capul in pamânt!Intr-un cuvânt:Neputința!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează