FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - DINAMO 2-0

Cornel Dinu a remarcat un singur dinamovist și râde de Filip: „E o blasfemie”

Cornel Dinu (73 de ani), legenda „câinilor”, a comentat în stilul caracteristic eșecul formației de suflet. +33   FOTO
Cornel Dinu (73 de ani), legenda „câinilor”, a comentat în stilul caracteristic eșecul formației de suflet.

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 mai 2022 23:26 / Actualizat sambata, 21 mai 2022 23:31

Universitatea Cluj a învins-o pe Dinamo, scor 2-0, în manșa tur a barajului pentru menținerea/promovarea în Liga 1. Cornel Dinu (73 de ani), legenda „câinilor”, a comentat în stilul caracteristic eșecul formației de suflet. 

Mihai Eșanu, gafă inexplicabilă în U Cluj - Dinamo
U Cluj - Dinamo 2-0
Mihai Eșanu, gafă inexplicabilă în U Cluj - Dinamo

Cornel Dinu remarcă un dinamovist, după eșecul cu U Cluj

„Totul a fost făcut după ureche la Dinamo. Singura decizie care aduce cu puțin cu tradiția de disciplină, de realizări, dar într-o proporție mai mică, este Pierret. El e singurul care a arătat ceva, dar e și singurul jucător care a fost adus de un fotbalist, de Răducioiu. 

În rest, ceilalți au fost aduși de Iuliu Mureșan. Sufăr alături de milioane de câini roșii. De vreo 10 ani se întâmplă asta”, a spus Cornel Dinu, la Orange Sport. 

Dacă Balthazar Pierret (22 de ani) a fost lăudat, Gabriel Torje și Steliano FIlip au avut parte de o dojană din partea lui Cornel Dinu: „Nu mai am așteptări de la Torje, dar nu doar de la el, de la toți fotbaliștii reveniți. 

Șutul lui Steliano Filip din prelungiri, fotbalist plătit cu mii de euro, este o bătaie de joc. Este o blasfemie la adresa fotbalului. Acești jucători, pentru a-și reveni cât de cât, ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii”.

Florin Prunea, după U Cluj - Dinamo 2-0: „Dinamo a avut neșansă. Pot întoarce rezultatul!”

Citește și alte știri din Liga 1:

CFR a oficializat prima despărțire » Fanii campioanei, nemulțumiți: „V-ați bătut joc de el! E cel mai bun din lot”

O echipă din Liga 1 își poate pierde liderul: „Până acum am ales cu sufletul, dar gata!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
creeperno115
creeperno115  •  22 Mai 2022, 22:50

Reziliat contractul imediat

tororosso
tororosso  •  22 Mai 2022, 15:16
Postat de demolarii pe 22 Mai 2022, 00:06

Transmisia tv de la PrimaSport , cu un singur car de la 1 km de teren, a fost un indiciu că telespectatorii nu trebuie sa vada ce se întâmplă pe teren. De ce? Ne vor spune Dragomir, MM, Prunea, Ioan sau Victor Becali , deși eu cred ca are legatura cu invitatia lui Badea, de la mijlocul săptămânii.....pentru ce sa te mai uiti la un meci de fotbal?

Așa pățești când privești meciul pe Prima Sport tv. Au avut o singură cameră postată în afara stadionului. Dacă te uitai pe Digi Sport 1 cei de la Digi aveau montate pe capul fiecărui jucător câte o cameră și transmisie în 3D.

tororosso
tororosso  •  22 Mai 2022, 15:11
Postat de rilu pe 22 Mai 2022, 06:42

Va place cum e fotbalul romanesc? fotbalul in Romania a murit odata cu aparitia clonelor. Suntem de rasul lumii!

...nu a murit fotbalul din cauza clonelor ci a implicării politicului care conduc de ani buni o federație obedientă . Vezi la CFR câți păpușari politruci conduc clubul .

Vezi toate comentariile (23)
Comentează