FOTBAL  »  Superliga  »  CONTRACT

O echipă din Liga 1 își poate pierde liderul: „Până acum am ales cu sufletul, dar gata!”

Daniel Florea, în Chindia - Rapid / FOTO: Imago
Daniel Florea, în Chindia - Rapid / FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 mai 2022 17:57 / Actualizat sambata, 21 mai 2022 18:01

Concordia Chiajna a învins-o pe Chindia Târgoviște, scor 2-1, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Liga 1. Daniel Florea (34 de ani), golgeterul clubului dâmbovițean, nu e sigur dacă va rămâne la echipă din vară.

Daniel Florea, marcatorul golului Chindiei din partida de la Chiajna, a dat de înțeles că are nevoie de altă provocare din sezonul următor. Contractul lui expiră pe 15 iunie 2022. 

Fanii lui U Cluj și Dinamo au venit împreună la meciul de baraj: încurajări, dar și derapaje
U CLUJ - DINAMO
Fanii lui U Cluj și Dinamo au venit împreună la meciul de baraj: încurajări, dar și derapaje

Daniel Florea, după Concordia - Chindia 2-1

„M-am cam săturat de comparațiile astea cu ce am făcut sezonul trecut. Asta e situația, ăștia suntem, atât putem. Sperăm să o scoatem la capăt și să salvăm acest sezon. 

Viitorul meu se va decide pe data de 15 iunie, când îmi expiră înțelegerea. Sunt mai multe discuții. Până acum am ales cu sufletul, dar am și eu 34 de ani. Rămâne să văd ce voi alege”, a spus Daniel Florea, la Orange Sport. 

Daniel Florea a ajuns la Chindia în sezonul 2017/2018, de la Astra, și a devenit unul dintre căpitanii echipei. În acest sezon a marcat 9 goluri și este golgeterul târgoviștenilor.

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Puteau fi „câini roșii”, acum încearcă să o îngroape pe Dinamo!

Gigi Becali, discurs aiuritor la TV: „Dacă echipa mea învinge duminică, e campioană!” + „Nu mă interesează de Petrescu, le dăm 12-0”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  21 Mai 2022, 18:28

Ce motiv o fi avut chindia de și-a împrumutat cenl mai bun jucător în iarna ? Acum se aude că Dan Petrescu îl trimite înapoi...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează